Ritual de respingere sau atragere a ceea ce aveti nevoie

Ritual de respingere sau atragere a ceea ce aveti nevoie
Va ofer un ritual simplu pentru eliminarea, respingerea energiilor negative, dar si de atragerea binelui folosind atat de cunoscuta frunza de dafin. Ritualul se poate face oricand dar ca sa aibe un efect mai puternic si mai rapid este recomandat a se face cel de respingere cand luna este in scadere, iar cel de atragere cand luna este in crestere. Important este ca frunza de dafin sa fie intreaga sa nu fie rupta din ea.

Ritual de respingere sau atragere a ceea ce aveti nevoie

Pentru eliminare

1. Te gandesti inainte ce anume doresti sa elimini din viata ta: frici, furie, pierderi, ura, stagnare, rivilitati, cearta, furturi, blocaje, saracie, vinovatie, rezistentele tale, neintelegeri, legaminte, etc. Scrie pe frunza de dafin ceea ce doresti sa elimini si apoi da foc frunzei de dafin rotind cu mana in sensul acelor de ceasorinc (onseamnă scurgere) sau o poti pune aprinsa in catuiul de tamaiei rotind in sensul scris mai sus, avand in vedere eliminarea acelor energii negative din casa, spatiu de lucru, gradina si viata ta (recomand acesta curatare, eliminare cand este luna in scadere, eficacitatea este mult mai mare).

Pentru atragere

2. Pentru a atrage prosperitatea conform traditiei Feng Shui, te gandesti ce anume doresti sa atragi: prosperitate, sanatate, armonie, buna intelegere, succesc, dragoste, etc. Din experimenta proprie iti recomand sa arzi frunzele de dafin cand este luna in crestere. Scri pe frunza de dafin ceea ce iti doresti sa atragi si de data aceasta rotesti mana cu frunza de dafin aprinsa in sensul invers acelor de ceasornic, (este sensul de acumulare, atragere) dupa care presari putin praf de scorțisoara peste ce a rezultat in urma arderii si sufli in aer liber (usa, ferestra, curte, etc.) in cele patru zari pulberea.
3. O frunza de dafin purtata in portofel sau geanta ajuta de asemenea in atragerea prosperitatii in viata ta.
4. O frunza de dafin purtata in buzunarul hainelor imbunatateste major starea de sanatate, frunza de dafin  purtata in incaltaminte ofera protectie zilinica.
5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!