Ritual de Luna Noua pentru prosperitate si dragoste

 

Ritual de Luna Noua pentru prosperitate si dragoste

𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐞:

  • 𝐎 𝐥𝐮𝐦𝐚𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 s𝐢 𝐜𝐥𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞
  • 𝐎 𝐥𝐮𝐦𝐚𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞
  • 𝐎 𝐥𝐮𝐦𝐚𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐨𝐳 𝐬𝐚𝐮 𝐫𝐨𝐬𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞
  • 𝐔𝐧 𝐛𝐨𝐥 𝐜𝐮 𝐚𝐩𝐚
  • 𝐎 𝐛𝐮𝐜𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝐬𝐢 𝐮𝐧 𝐩𝐢𝐱
  • 𝐔𝐧 𝐜𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧 𝐜𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐥 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞𝐚 (𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐦𝐩𝐥𝐮, 𝐜𝐢𝐭𝐫𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮𝐚𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐫𝐨𝐳 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞)

Ritual de Luna Noua pentru prosperitate si dragoste

𝐏𝐚𝐬𝐢:

Alege un loc linistit si creeaza o atmosfera placuta pentru ritual.
. 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐦𝐚𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐥𝐛a si 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚a-𝐭𝐞 𝐜𝐚a𝐭𝐞𝐯𝐚 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞, eliberand orice tensiune si deschizandu-ti mintea si inima pentru intentii pozitive.
. 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐦𝐚𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 s𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐞𝐚𝐳a 𝐚𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞. Vizualizeaza cum energia de prosperitate curge in viata ta si in orice aspect al acesteia pe care doresti sa-l imbunatatesti.
 . 𝐒𝐜𝐫𝐢𝐞 𝐩𝐞 𝐡a𝐫𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞. Fii clar si specific. Foloseste afirmatii pozitive si exprima recunostinta pentru abundenta care vine în viata ta. 𝐓𝐢𝐧𝐞 𝐡a𝐫𝐭𝐢𝐚 i𝐧 𝐦a𝐧𝐚 si imagineaza-ti cum energia dorintelor tale este incarcata in ea.
. 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐦𝐚𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐨𝐳 𝐬𝐚𝐮 𝐫𝐨𝐬𝐢𝐞 𝐬𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐚𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞. Concentreaza-te pe sentimentele de iubire si armonie in relatii, inclusiv iubirea de sine.
. 𝐒𝐜𝐫𝐢𝐞 𝐩𝐞 𝐨 𝐚𝐥𝐭𝐚 𝐛𝐮𝐜𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐢. Fii sincer si deschis cu privire la ceea ce iti doresti intr-o relatie sau intr-un partener. 𝐓𝐢𝐧𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐢𝐚 i𝐧 𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐬𝐢 𝐯𝐢𝐳𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚 cum energia dorintelor tale de dragoste se transfera in ea.
. 𝐀𝐬𝐚𝐳𝐚 𝐜𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 i𝐧 𝐛𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐚𝐩𝐚 si spune o rugaciune sau afirma o intentie pentru a incarca cristalul cu energia de prosperitate.
. 𝐀𝐬𝐚𝐳𝐚 𝐜𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞𝐚 i𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚𝐬𝐢 𝐛𝐨𝐥 𝐜𝐮 𝐚𝐩𝐚 si spune o rugaciune sau afirma o intentie pentru a incarca cristalul cu energia de iubire.
𝐋𝐚𝐬𝐚 𝐜𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐚 𝐬𝐞 i𝐧𝐜𝐚𝐫𝐜𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐩𝐚 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐥 𝐩𝐮𝐭𝐢𝐧 𝟏𝟓 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞.
𝐒𝐜𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐩𝐚 𝐬𝐢 𝐚𝐬𝐚𝐳𝐚-𝐥𝐞 i𝐧 𝐟𝐚𝐭𝐚 𝐭𝐚, 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭t𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞.
𝐈𝐧𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞 𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐛𝐮𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐬𝐢 𝐢𝐮𝐛𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐧 i𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐭𝐚. Iti poti spune o rugaciune sau afirma o intentie finala.
Lasa lumanarile sa arda in siguranta pana se consuma.
Sursa: 𝐂𝐫𝐨𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮 𝐎𝐥𝐠𝐚

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Ritual de Luna Noua pentru prosperitate si dragoste

  • Ritualurile de lună nouă au fost folosite de-a lungul timpului pentru a atrage prosperitate și dragoste în viața noastră. Aceste momente speciale ne oferă o oportunitate de a ne conecta cu energiile cosmice și de a ne stabili intenții puternice pentru viitor. Fie că este vorba de aprinderea lumânărilor, de meditație sau de crearea unui altar special, aceste ritualuri pot aduce o adâncime și o magie în viața noastră de zi cu zi. Important este să ne dedicăm timpul pentru a reflecta, pentru a ne conecta cu sufletul nostru și pentru a ne concentra pe ceea ce ne dorim cu adevărat în viață. Indiferent de credințele și practicile fiecăruia, aceste ritualuri pot oferi un moment de reîncărcare și de manifestare a dorințelor noastre cele mai profunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!