Ritual de curatare a energiilor negative din jurul banilor tai

Ritual de curatare a energiilor negative din jurul banilor, a finantelor

Ritual de curatare a energiilor negative din jurul banilor, a finantelor

Acest ritual este pentru a curata energiile negative din jurul banilor si finantelor tale de toate gandurile negative pe care ti le-au trimis alte persoane, pe care le-ai preluat din diferite medii cum ar fii: TV, social medie, gandurile negative ale tale, blocaje, piedici.

Ritual de curatare a energiilor negative din jurul banilor

Pentru acest ritual ai nevoie de o lumanare neagra. Lumanarea poate fi ca cea din imagine, lunga sau pastila. Culoarea neagra este foarte puternica pentru protectie si curatari. Aceasta culoare de lumanare deschide poarta catre niveluri adanci ale subconstientului.

Ia o lumanare mare neagra si cu un creion scrie pe lumanare numele tau si data nasterii. Apoi scri pe partea verticala a lumanarii ceea ce vrei sa cureti.

Ex. curata-mi spatiul, curata-mi afacerea, curata-mi banii, finantele, drumurile, curata-mi casa, biroul, site-ul, etc. Poate fi folosita si in ritualuri de alungare a spiritelor rele, la ritualuri de dezlegari. Mai poate fi folosita si in ritualuri pentru gasirea unei solutii la situatii stresante.

Ritualul este bine sa se faca sambata.

Pentru a amplifica puterea de curatare se foloseste salvie macinata  pe care o pui deasupra lumanarii langa fitil  sau ungi lumanarea cu ulei de masiline si presari salvie pe lumanare. Stai putin cu lumanarea in mana si te gandesti la ce vrei sa cureti, meditezi putin, apoi ii dai foc. Lasi lumanarea sa arda pana se consuma.

4.4/5 - (5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!