Ritual de atragere a banilor, succesului

Oameni au folosit ritualurile dintodeauna. au folosit ritualuri pentru atragerea banilor, dragostei, succesului, sanatatii, indepartarea duhurilor rele etc. In orice ritual este nevoie de foc, plante, uleiuri esentiale. Focul este sursa Creatiei si putem sa-l avem prin arderea de lumanari.

Culoarea lumanarii este foarte importanta. Culoarea aleasa are o anumita frecventa (vibratie), contribuind astfel la intreaga energie adunata.  Plantele fac ca ritualul sa aibe mai mult succes.

Ritual de atragere a banilor, succesului

Pentru a face ritualul pentru bani aveti nevoie de:

 • o lumanare verde
 • ulei esential de scortisoara
 • plante: scortisoara sau nucsoara
 • un cristal: agat, aventurin, citrin etc.

Ziua cea mai benefica pentru a face acest ritual de atragere a banilor este ziua de vineri.

Ce aveti de facut in ritualul de atragere a banilor

 • scrie-ti pe lumanare suma de bani pe care vreti sa o atrageti
 • o puteti stropi cu apa sfintita pentru purificarea ei
 • o ungeti cu ulei esential de scortisoara de la baza catre fitil
 • presarati pe ea ce aveti fie nucsoara fie scortisoara

In timp ce pregatiti lumanarea pentru ritual, trebuie sa aveti in minte clar scopul pentru care faceti acel ritual. Va conectati cu lumanarea, o impregnati cu energia voastra. Aprindeti lumanarea cu un chibrit, apoi meditati cateva momente asupra a ceea ce doriti sa obtineti.

Puteti rosti afirmatii pozitive cum ar fi: sunt un magnet pentru bani, banii vin la mine usor si fara efort, banii vin din surse stiute si netiute, ma deschid catre oportunitati care sa-mi aduca bani etc. Se pot rosti si mantre pentru bani.

Puneti cristalul langa lumanare. Si o lasati sa arda pana ea se stinge singura. Cei care sunteti initiati in Reiki puteti desena simboluri de manifestare, simboluri pentru bani.

Daca doresti sa ai parte de influente planetare puternice, ritualul trebuie practicat la anumite ore: la miezul noptii, la 7 dimineata, la 14 dupa amiaza sau la ora 21 seara.

Asigura-te ca nu vei fi intrerupt cand faci ritualul. Daca ai inceput ritualul este bine sa-l termini, nu este bine sa-l lasi pentru a doua zi.

Daca ti se intampla sa ti se stinga lumanarea nu o mai reaprinde. Se presupune ca: fie energia din acea lumanare a fost eliberata mai devreme si ritualul s-a incheiat, fie nu este momentul prielnic pentru ritual si ar fi bine ca el sa se refaca a doua zi.

Pentru a face ritualul pentru succes aveti nevoie de:

 • o lumanare portocalie, maro sau aurie
 • ulei esential de menta
 • plante: ghimbir
 • cristal – obsidian negru

Procedati la fel ca si la ritualul precedent pentru bani. Ziua benefica pentru acest ritual este vineri. Ca si exemple de afirmatii pozitive puteti rosti: sunt un magnet pentru succes, atrag succes dupa succes, tot ce ating si tot ce fac se transforma intr-un mare succes etc.

Uleiurile de care aveti nevoie le puteti comanda din magazinul nostru Aici

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!