Respiratia – incarca aerul respirat cu dorinta ta

Respiratia - incarca aerul respirat cu dorinta ta

.

Respiratia – incarca aerul respirat cu dorinta ta

Totul ce a fost creat a luat nastere prin efectele elementelor: foc, apa, aer, pamant si eter. Oxigenul este dependent de elementul Foc si azotul de elementul Apa (sau azot de Aer, hidrogenul de Apa). Elementul Aer este mediatorul iar elementul Pamant (carbon, sau dioxid de carbon) este cel care tine impreuna oxigenul si azotul. Akasa sau elementul eteric este legea cauzala sau principiul divin.

Sanatatea este echilibrul perfect al corpului. Sanatatea este considerata a fi armonia deplina care opereaza in interiorul corpului, avand in vedere atributele fundamentale ale elementelor. Dizarmonia in forma unei boli este deja o tulburare vitala a functionarii elementelor. 

Respiratia – cum materializam ceea ce avem nevoie cu ajutorul ei

Respiratiei trebuie sa-i acordati o consideratie atenta. In mod normal fiecare creatura vie este obligata sa respire. Nu poate exista viata fara respiratie. Prin respiratia normala sau sub-constienta, corpul este aprovizionat cu elemente doar cat este necesar pentru mentinerea lui in starea normala.

Problema se schimba in cazul respiratiei constiente. Daca adaugam o idee, un gand sau o imagine, indiferent ca e concreta sau abstracta, in aerul care-l inhalam, va fi preluata si transferata prin fluidele: electric si magnetic in substanta aerului si apoi in principiul Akasa.

Acest aer impregnat va juca un dublu rol cand va fi transportat la plamani si in vasele de sange. Intr-o prima faza partea materiala a elementelor e destinata sa conserve corpul; in al doilea rand fluidul electromagnetic, incarcat cu o idee sau imagine va conduce aerul electromagnetic colorat cu aceasta idee din fluxul sangvin spre matricea astrala si spre corpul astral; de aici spre spiritul etern prin matricea mentala reflexiva.

Exercitiile de respiratie vor fi facute incet si calm, fara nici o graba.

Stati jos confortabil, relaxati corpul si respirati pe nas. Imaginati-va ca odata cu aerul inhalat intra si sanatatea, vindecarea, linistea, pacea, armonia, echilibrul, succesul, banii, (sau orice altceva va doriti), patrunzand in plamani si in sange. Acest lucru il facieti prin intentie, aveti intentia clara sa inspiri energia sanatatii, vindecarii, etc. 

Imaginea vie a ideii trebuie sa fie atat de intensa incat  aerul inspirat este asa de puternic impregnat cu dorinta voastra incat acesta a devenit deja realitate. Nu trebui sa permiteti nici cea mai mica indoiala.

Pentru a evita suprasolicitarea, pentru inceput vor fi deajuns 7 inhalatii dimineata si 7 seara. Cresteti gradat numarul respiratiilor cu una pe zi. Nu va grabiti sau sa exagerati; pentru orice e nevoie de timp. In orice caz nu ar trebui sa continuati cu alta dorinta inainte de a se realiza prima.

Rezultaul va apare cel mai devreme dupa sapte zile, totul depinzand de gradul de imaginatie si aptitudini pe care le aveti. Altii vor avea nevoie de saptamani chiar luni pentru realizarea propriei dorinte deoarece tipul de dorinta joaca si el un rol important.

De aceea este de preferat a nu se formula dorinte egoiste si nerealiste. Nu lungiti exercitiile de respiratie mai mult de jumatate de ora; mai tarziu un standard de 10 min. va fi suficient.

Intentia trebuie sa fie clara: inspir spre exemplu vindecare expir boala – si faceti 7 astfel de respiratii dimineata si seara pana va veti vindeca boala pe care o aveti. Si asa puteti lucra cu orice doriti sa manifestati in viata voastra.

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!