Respiratia 8 – 8 – 8 pentru curatarea canalului de comunicare cu Entitatile de Lumina

Respiratia 8 - 8 - 8

Respiratia 8 – 8 – 8

Aceasta tehnica de respiratie arde, distruge, indeparteaza orice blocaj, piedica, limitare de orice natura pe care o ai in conectarea ta cu: Ingerii Pazitori, Entitati de Lumina, maestrii ascensionati, Sf. Treime, etc.

Cum se face Respiratia 8 – 8 – 8

Respiratia se face in 3 timpi: 8 timpi inspiri, 8 timpi abnee si 8 timp expiri.

Cand inspiri atentia ta trebuie sa fie focalizata in crestetul capului, chakra coroana. Pe abnee iti pui intentia sa te conectezi cu entitatea de lumina cu care vrei (inger pazitor, Maestru Ascensionat, ingeri, Arhangheli, Sr. Treime, etc.). Pe expir atentia ta trebuie sa fie focalizata pe talpile picioarelor prin care elimini tot ce sta in calea ta in comunicarea cu entitatile de lumina.

Faci cate astfel de respiratii vrei si poti sa faci.

Aceasta tehnica de respiratie te ajuta sa te conectezi cu entitatea / entitatile de lumina de care ai nevoie pentru: vindecare, materializare, relatii, raspunsuri la intrebari, atunci cand nu sti ce sa faci, cand doresti cunoastere intr-un domeniu sau altul, sa faci terapie pentru tine sau pentru altii, cand ai nevoie de solutii la ptoblemele tale si orice nevoie ai.

Poti sa te conectezi cu ingerii banilor si sa vezi ce poti face sau ce ar trebui sa faci ca sa-ti cresti veniturile. Daca suferi de o boala si vrei sa stii cauza bolii: de ce te-ai imbolnavit tu de acea boala, ce ai avut tu de invatat din acea boala? Ai nevoie de un job si nu iti gasesti, intrebi ingerii specializati ce sa faci, care sunt piedicile pentru care nu iti gasesti job.

Rspunsurile la intrebarile, problemele tale le vei primi fie in somn sub forma visului, fie in stare de veghe; va veni cineva la tine si iti va spune / povesti ceva din care tu sa concluzionezi ca si tie ti s-a intamplat la fel sau citesti ceva undeva, etc.

Sursa: Risvan Vlad Rusu

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!