Sărutul celui de-al treilea ochi sau Puterea sărutului pe frunte

Puterea sărutului pe frunte

Un sărut pe frunte poate fi extrem de puternic. Poate părea doar un gest adorabil, însă însemnătatea sa este una măiestruasă. Să fie oare pentru că acolo este situat cel de-al treilea ochi?

Ori de câte ori sărutăm pe cineva pe frunte, îi sărutăm de fapt cel de-al treilea ochi.

Poate că subiectul este dincolo de ceea ce am crezut noi ca fiind adevăr în acest gest. Putem vorbi chiar despre un gest mult mai intim, decât sărutul pe buze.

Cel de-al treilea ochi este poarta către adâncul firii tale, către adevăratele tale trăsături spirituale. Se găsește chiar în locul dintre sprâncene. Putem vorbi despre o prezență invizibilă, care continuă să existe și după ce corpul ne trece în neființă.

Sărutul pe frunte reprezintă iluminare și, în cazul în care nu știai, cel de-al treilea ochi este de fapt glanda pineală.

Sunt multe necunoscute despre această parte a corpului, însă în funcție de forma de cercetare și de abordare, putem ajunge să ne trezim spiritul, prin intermediul celui de-al treilea ochi sau al glandei pineale.

Puterea sărutului pe frunte

Se spune că sărutul pe frunte este simbolul excelenței protecției, tandreții și afecțiunii. Este un gest care reprezinta dragostea profunda si superioara celei erotice de pe buze.
Dar de ce? Când cineva te sărută pe frunte, se spune adesea că îți sărută sufletul.
Această idee de origine carteziană se bazează pe faptul că în spatele frunții în zona centrală frontală a creierului nostru, există o mică glandă numită glanda pineală, care ar reprezenta accesul direct la sufletul celui care primește acel sărut.
Un sărut pe frunte nu este doar un gest fizic banal, el este instinctual, vine cumva de dincolo de noi. Buzele (trăsătură a fizicului) ating fruntea (un loc spiritual, o poartă către suflet, care găzduiește cel de-al treilea ochi, un loc în care mintea și trupul se reunesc).
Fruntea și buzele sunt locuri aproape intime ale corpului nostru. Permitem să fie atinse doar de cercul nostru de persoane dragi. Când are loc atingerea între fizic și spiritual, are loc și o trezire dinspre fizic înspre interior.

De fiecare dată când cineva te sărută pe frunte, de noapte bună, te ajută de fapt să dormi mai bine, să te simți în siguranță și să te relaxezi.

Ne putem întreba ce cunoștințe aveau antecesorii noștri despre aceasta temă, încât au ajuns să îl transpună și în modernism.

Chiar dacă nu există multe persoane care să îți ofere un sărut pe frunte, acum că îi cunoști însemnătatea, o poți face chiar tu.

De asemenea, o sărutare pe frunte arată că ești o ființă importantă pentru partenerul tău, care dă dovadă de romantism. Un partener care te sărută pe frunte este un partener bun de păstrat pe viață, fiindcă pune dragostea mai presus de orice.

Deci, data viitoare când cineva te sărută pe frunte, gândește-te cât de multe sentimente îți poartă!

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!