Puterea lui „(Iti) Multumesc

In toate traditiile spirituale ale lumii se recomanda practicarea recunostiintei. Oamenii sunt nerecunoscatori fata de Creator, nerecunoscatori fata de natura si chiar unii fata de ceilalti. Ei nu stiu ca recunostiinta, multumirea sunt forte necunoscute ce detoxifica organismul si neutralizeaza otravurile.

Invata sa multumesti!

Fa un exercitiu, de exemplu, sa multumiti intreaga zi. Da intreaga zi repeta: „Multumesc, multumesc, multumesc, multumesc, multumesc, …..”. Poate vei spune ca iti pierzi timpul. Din contra, numai in acel moment il vei castiga.

Cuvantul multumesc are o vibratie foarte mare. Pronuntand acest cuvant intreaga zi tu iti vei ridica vibratia si astfel te eliberezi de tot ce apartinea vibratiei pe care o aveai (boala, lipsuri, emotii negative, durere, oameni care te faceau sa suferi intr-un fel sau altul etc.). Pe noua vibratie pe care urci vei intalni energii inalte care te vor ajuta sa materializezi mai usor ceea ce ai nevoie, vei intalni alti oameni, vei avea un alt servici unde vei castiga mai multi bani, corpul tau se va detoxifia, va elibera toata energia negativa, cu alte cuvine va manifesta sanatatea perfecta, etc.

Nu mai spune – „Multumesc din suflet”

Sufletul nostru, materia noastra noesica, este cel care ne da puterea de a merge mai departe, de a trece peste piedici, de a evolua pe calea noastra proprie…tot el este cel care ne ofera capacitatea de a oferi şi de a primi iubire, de a ne descatusa sentimentele şi de a trai în armonie cu natura noastra interioara şi exterioara. Avem obligatia sa ne pastram sufletul curat, intact, fara de programe şi fara de energii negative.

Nu multi oameni cunosc faptul ca putem fi deposedati de bucati din materia noastra noesica, fie din vina noastra, fie ca urmare a unor atacuri psihice. Cu totii cunoastem sau am auzit expresii de genul “…mi-a ramas lufletul in locul unde am fost in vacanta … mi-a ramas sufletul la geanta/pantofii, haina, etc.  pe care am vazut-o aseara, mi-a ramas sufletul la tipul/tipa cu care m-am intalnit aseara …. m-am despartit de X dar sufletul meu tot la el/ea este …, persoana X a plecat dintre noi si parca a plecat cu sufletul meu …”. Cand spunem astfel de expresii chiar pierdem parti din suflet, chiar lasam parti de suflet legate de diferite obiecte, locuri, oameni etc.

Mai avem obiceiul de a spune „Multumesc din suflet” atunci cand dorim sa ne aratam recunostiinta fata de cineva cand am primit ceva ce ne doream foarte mult, am fost ajutati sa rezolvam ceva si cu diverse alte ocazii. Si in acest caz pierdem din sufletul nostru. Este indicat sa spunem „Multumesc cu recunostiinta; multumesc frumos”.

Cum trebuie sa raspunzi la „Multumesc”

Modul in care raspunde o persoana la ”multumesc” poate creea blocare sau acceptare de energie. Pentru ca acest cuvant „Multumesc!” are o vibratie inalta, daca vei raspunde, ”nu ai pentru ce” ori ”pentru nimic” nu vei face decat sa stopezi energia, sa o blochezi.

Daca vei raspunde la „Multumesc!” sub aceasta forma – ”cu drag” sau ”cu placere” – este ca o acceptare, adica te deschizi pentru a primi energia interlocutorului. Daca ai ales sa raspunzi cu „si eu iti multumesc!”, va avea loc procesul de inchidere a buclei. Pur si simplu ai rsspuns la iubire cu iubire, cercul s-a inchis perfect. Prin acest raspuns nu ai facut decat sa inmultesti energia vibrationala.

 

Daca ti-a placut distribuie articolul
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

1 thought on “Puterea lui „(Iti) Multumesc

  • Altă lecție învățată! Și eu care până acum,pierdeam bucăți din sufletul meu și energie! Doamneee! MULȚUMESC CU RECUNOȘTINȚĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *