Purificarea Karmei personale

Purificarea Karmei personale

METODA CELOR SAPTE PURIFICARI ZILNICE – purificarea Karmei personale

Karma in sanscrita inseamna “a face”. Deci karma este suma tuturor gandurilor, vorbelor si actiunilor noastre. Tot ce am gandit vre-o data, tot ce am vorbit si tot ce am facut vre-o data este karma noastra, karma personala. karma poate fi buna sau rea. Am gandit bine am generat karma buna, am gandit rau am generat karma rea.

Un program karmic este format din tot ceea ce gandim, tot ceea ce dorim, tot ceea ce manifestam prin ganduri, emotii, vorbe, fapte si se inscrie in ADN-ul nostru. La acestea, se adauga straturile karmice vietilor anterioare si devine de la un an la altul tot mai greu de suportat. Un asemenea proces subtil se numeste Program Karmic.

Eforturile noastre pentru a reusi sa iesim pana la urma din ciclul reincarnarilor ca asta este pana la urma iluminarea, eforturile astea trebuie sa se intample zilnic. Aliatul nostru cel mai important este INTENTIA. Aminteste-ti ca mereu, ca fiecare actiune pe care o intreprinzi sa o intreprinzi cu intentie inainte de a o face si aminteste-ti ca la final sa dedici meritele, asta este aur spiritual.

Orice actiune benefica pe care o faci cu intentie si dupa care dedici meritele pentru ajutorul si beneficiul tuturor fintelor simtitoare care au nevoie de ajutor este o actiune care va genera karma pozitiva. Orice astfel de actiune este o actiune care compenseaza karma nevirtuasa acumulata.

In fiecare zi invocati, invocati, invocati divinitatea sa va ghideze, sa faceti lucruri care genereaza numai karma buna, invoca ingerii tai pazitori, arhangheli care sa va ghideze si sa va indrume catre ganduri, vorbe si fapte care genereaza karma pozitiva.

Iertati si cereti-va iertare.

Exercitiul se practica seara inainte sa te culci. Te intinzi in pat sau stai pe marginea patului. Te ajuta sa aduci lumina pana la structura cea mai profunda a spiritului tau.

Purificarea Karmei personale

Pasul 1:

Am intentia clara sa: ma purific din punct de vedere spiritual, complex si complet de toata incarcatura karmica nevirtuasa, negativa, acumulta astazi, acumulata de-a lungul intregii vieti si acumulata de-a lungul tuturor reintruparilor mele.

  1. Insiri si expiri lent si spui mental asa:ma purific in totalitate de toata karma nevirtuasa a actiunilor mele din aceasta zi.
  2. Insiri si expiri lent si spui mental asa: ma purific in totalitate de toata karma nevirtuasa a vorbelor mele din aceasta zi.
  3. Insiri si expiri lent si spui mental asa: ma purific in totalitate de toata karma nevirtuasa a tuturor gandurilor mele din aceasta zi.
  4. Insiri si expiri lent si spui mental asa: ma purific in totalitate de toata karma nevirtuasa a trecutului din aceasta viata si din tot ciclul meu karmic.
  5. Insiri si expiri lent si spui mental asa: ma purific in totalitate de toata karma nevirtuasa a tuturor interactiunilor mele din aceasta zi cu orice fiinta.
  6. Insiri si expiri lent si spui mental asa: ma purific in totalitate de toata karma nevirtuasa a intentiilor mele din aceasta zi.
  7. Insiri si expiri lent si spui mental asa: ma purific in totalitate de toata karma nevirtuasa a spiritului si a mintii mele divine.

Pasul 2:

Apoi respiri normal si treci foarte rapid in revista tot ce ai facut in acea zi. Observi daca iti atrage atentia vre-un anumit eveniment, vre-o vorba, vre-o actiune, vre-o interactiune, vre-o amintire din trecut care ti-a venit din trecut in ziua respectiva, poate vre-o anumita intentie pe care ai avut-o, o anumita traire spirituala, orice iti atrage atentia, orice simti ca ar fi in oricefel incarcat negativ.

Daca ceva iti atrage atentia inspiri si pe expiratie si pe expiri spui asa:

„Purific in totalitatea toata karma nevirtuoasa asociata acestui eveniment (il descri).”

Faci odata pentru fiecare lucru care ti-a atras atentia.

Pasul 3:

“Manifest in Univers recunostiinta si gratitudine pentru toate minunatele daruri divine la care ai acces. Fie ca eu sa ajung sa-mi purific in totalitate toata karma nevirtuoasa, astfel incat sa am o si mai mare abilitate de a ajuta toti semenii care au nevoie de ajuror.”

Pasul 4:

Zambeste!   Vizualizeaza-te inconjurata de o lumina alba stralucitoare puternica si te culci.

sursa: Risvan Vlad Rusu

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Purificarea Karmei personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!