Psalmii Sanatatii

Psalmii Sanatatii

Psalmii Sanatatii

Psalmii sunt unelte lasate de divinitate pentru a ne rezolva toate problemele noastre. Nu exista problema in viata noastra pe care psalmii sa nu o poata rezolva.

Algoritmii din spatele cuvintelor pe care le rostim sunt extrem de favorabili unei armonizari energetice in situatia in care dorim noi sa avansam, sa excelam, sa rezolvam.

Cand citesti din psaltire se intampla un miracol.

Citind din psaltire se regleaza toate campurile, se autoregleaza toate structurile, toate chakrele, se ordoneaza pur si simplu incepi sa emani lumina in jurul tau.

Orice psalm va avea efect mai mare atunci cand Luna este in crestere. Citeste psalmii cu fata catre rasarit si vizualizeaza un filtru violet, ca si cum ai avea o pereche de ochelari de soare la ochi si privesti prin ei in timp ce citesti psalmii. Psalmii se citesc cu voce tare, soptita pentru a avea putere mai mare. Psalmii se citesc intodeauna cu un scop anume (ce vrei sa rezolvi prin citirea acelor psalmi).

Psalmii

Poti citi plsamii cum vrei tu, dar sub nici o forma nu ai voie sa stai intins in pat in timp ce citesti psalmii. Singura situatie cand este bine sa citesti psalmii intins in pat, daca esti bolnav si nu poti sa stai in fund, in picioare sau in genuchi.

Citindu-i in genuchi este cea mai mare proba de smerenie si au forta cea mai puternica, dar daca ai in casa sau pe tine demoni ii vei enerva foarte tare si se vor intampla lucruri ca sa te sperie (se sparg geamuri, cad obiecte, se aud pasi, etc.).

Citindu-i in picioare este o proba si mai mare de smerenie si au si aici o forta foarte puternica.

Ca si cale de mijloc este recomandat sa stai in fund pe un scaun, pe marginea patului, fara nici un fel de problema. Dar nu au acel efect exploziv ca atunci cand sunt citii in genuchi sau in picioare, dar tot au un efect mare si puternic.

Poti citi psalmii oriunde. Nu se citesc psalmii in baie (WC).

Psalmii se pot citi in 5 moduri:

  1. se citesc odata daca ai o problema mica, timp de o zi
  2. de 5 ori pe zi daca ai o problema un pic mai grava sa spunem, timp de 3 zile
  3. de 9 ori pe zi daca ai o problema marisoara, timp de 9 zile
  4. de 33 de ori pe zi daca ai o prblema spre mare, timp de 33 de zile
  5. de 150 de ori pe zi daca ai o problema grava, timp de 365 zile

Citeste psalmii de care ai nevoie ca si cum problema ta este deja rezolvata, ca si cum ii citesti ca ofranda de multumire ca ai primit ce ai vrut sau s-a rezolvat problema ta.

Sf. Paisie Aghioritul spunea ca psalmii trebuiesc cititi ca si cum problema ta este deja rezolvata.

“A citi un cant psaltic cand vrei ceva inseamna a astepta. A citi un cant psaltic ca multumire ca deja ai, inseamna a primi.”  

Daca citesti psaltirea pentru alte persoane, este o forma de curatare, de terapie, ai nevoie de acordul explicit al persoanei. Daca persoana este in coma sau nu au discernamant, atunci ai nevoie de acordul explicit al familiei. Daca citesti pentru copii TAI, poti citi fara probleme fara acordul lor pana pleaca de acasa (din casa parinteasca) sau o alta varianta a biserici pana ce copilul a implinit 18 ani, dupa aceasta varsa ai nevoie de acordul lor.

Putere mare au daca sunt cititi cand ti post. Asta nu inseamna ca postul este obligatoriu. Postul face lucrurile mai puternice. Nu este musai sa citesti rugaciuni incepatoare inainte de a citi din psaltire. Daca simti sa faci asta nu este rau.

Puterea cea mai mare o au daca sunt cititi noaptea in intervalul (24-3).

In momentul in care adaugi si vibratia sonora la citirea psalmilor efectul lor este mai puternic. Pentru ca la inceput a fost cuvantul. Inseamna sa citesti psalmii cu voce tare, soptit.

In toti cei 150 de psalmi sunt mentionati 36 de ingeri, 36 de atribute divine care exprima 36 de nume divine.

Acest 36 este foarte important pentru ca vine si se conchide in psalmul 36.

Orice psalm care inaintea lui se citeste psalmul 36, devine de 36 de ori mai puternic. Psalmul 36 contine in esenta lui toate cele 36 de atribute ale divinitatii care sunt mentionate in cartea psalmilor.  Psalmul 36 se poate citi inaintea oricarei rugaiuni, acatist, invocari, ritualuri, orice.  

Psalmul 150 citit la sfarsit amplifica puterea celorlalte rugaciuni, pslami.

Numerotarea psalmilor este cea din psaltirea ortodoxa.

Catismele

Psaltirea este impartita in 20 de “capitole” numite catisme. Fiecare catisma se citeste pentru ceva si rezolva ceva in viata noastra. Fiecare catisma se citeste cu o lumanare aprinsa sau o cruce de lumina formata din 9 lumanari. Nu se citesc mai mult de 3 catisme pe zi pentru ca altfel atati raul impotriva ta.

Psalmii, catismele se citesc 1, 3, 9, 21, 33, 150 de zile sau pana se rezolva problema. Psalmii se pot citi de mai multe ori pe zi. Catismele se citesc odata pe zi.

Catisma 20 este catisma de multumire si intodeauna se citeste la sfarsit. Poti sa o adaugi la orice faci: meditatie, rugaciune, alte catisme, psalmi, ritualuri, ajuta ca lucrurile sa se intample mai repede.

Psalmul 150 citit la sfarsit amplifica puterea celorlalte rugaciuni, pslami.

Combinatiile de psalmi

Combinatiile de psalmi (2, 3 sau mai multi psalmi) au puterea cea mai mare, mai mare decat catismele si psalmii individuali. Combinatiile de psalmi sunt chei, cifru care se duc direct la cauza problemei si o rezolva. Ele se citesc o data pe zi. Nu este necesar sa aprinzi lumanare, doar daca vrei si simti sa o faci.

Diferenta dintre acatiste si psalmi

Diferenta dintre acatiste si psalmi este ca acatistele sunt rugaciuni de slava adresate unei entitati de lumina (ex. Sf. Mina, Sf. Nectarie, Sf. Dumitru, Maica Domnului etc.), sunt mult mai noi, in timp ce psalmi sunt cantari adresate Tatalui Ceresc, Atotcreatorului, sunt mult mai vechi si sunt directi.  Acatistele au aparut cu mult mai tarziu decat psalmii si deci puterea lor este mult mai mica.

Psalmii, catismele si combinatiile de psalmi se pot citi deasupra: obiectelor pentru a fi purificate, in casa pentru a fi purificata, deasupra apei, a uleiului pentru a-l face ulei de vindecare, deasupra medicamentelor pentru a le mari puterea de vindecare, a cremelor cosmetice, a mancarii, etc. si sa-i dam un scop, o intentie.

Psalmii Sanatatii

Psalmul 2: se foloseste pentru a trata durerile abdominale.

Se citeste psalmul 2 in fata unei sticle de ulei si cu acel ulei se unge persoana bolnava in zona abdomenului. In cateva minute durerea abdominala va disparea.

Psalmul 2 se poate folosi pentru majoritatea durerilor fizice. Se citeste psalmul 2 in fata unei sticlute de ulei si cu el se unge zona dureroasa a corpului.

Exceptie fac durerile din zona pelviana, genitala si anala.

Psalmul 3: extraordinar de bun pentru tratamentul durerilor de cap.

Se scrie psalmul pe o bucata de hartie si se pune fie pe cap fie pe frunte legat cu ceva.   Sau

Se citeste psalmul 3 de 3 ori trateaza durerile de cap.

Psalmului 6: este sa tratezi problemele de ochi, orice fel de boala de ochi.

Scrie psalmul 6 pe o bucata de hartie si pune hartia pe ochi sau poti sa-ti cumperi niste picaturi neutre de ochi si citeste psalmul 6 de 7 ori pe sticluta de picaturi si in fiecare zi puneti din acea sticluta in ochi si astfel iti vei trata problemele oculare.

Psalmul 8: ajuta foarte mult la calmarea copiilor (cand au crampe, ca au colici, ii doare ceva sau plang din cauze spirituale (pana cand se inchide frontanela, copii au capacitatea sa vada si lumea spirituala din jur)).

Se citeste psalmul 8 sau se scrie pe o hartie care se pune in pat langa copil, va proteja copilul de colici, de dureri, de crampe, sa nu vada duhurile rele care bantuie prin imprejur si astfel il opreste din plans. Este o rezolvare a cauzei plansului a copilului.

Psalmul 18: ajuta femeia sa nasca usor si fara dureri.

Se citeste psalmul 18 de 7 ori sau se scrie pe o bucata de hartie impreuna  si hartiuta se pune pe abdomen, pe burtica mamicii.

Acest psalm 18 mai face ca interventiile chirurgicale sa fie de succes si fara complicatii. Daca iti este permis sa ai asupra ta hartiuta cu pslamul 18 si o ti lanaga tine in sala de operatie.

Psalmul 19: este psalmul care se recomanda sa fie citit de 3 ori pe zi, zilnic. Este bun pentru vindecare si mentinerea starii de sanatate.

Poti sa-l scri pe o bucata de hartie impreuna cu caracterele angelice si sa le pori asupra ta.

Psalmul 24: este psalmul care te ajuta sa adormi. Se scrie psalmul pe o bucata de hartie si se pune sub perna.

Psalmul 26: ajuta sa elimini parazitii intestinali. Se citeste deasupra unui pahar cu apa sfintita de 7 ori si se da sa bea persoanei care are paraziti intestinali. Se face chestia asta 3 zile la rand.

Psalmul 28: este psalmul pentru vindecarea barbatilor, pentru tratarea bolilor masculine (ipotenta, problemele urinare, problemele de prostata, etc) si se citeste psalmul deasupra unei bauturi si se da sa bea barbatul.

Psalmul 29: este un psalm pentru tratamentul bolilor cronice.

Se umple cada cu apa in care urmeaza sa te speli si citesti deasupra apei psalmul 29 de 7 ori, apoi te speli cu apa respectiva. Apoi scri psalmul 29 pe o hartie, „speli” hartia cu ulei de masline (pui hartia intr-un pahar/vas si torni ulei de masline peste foaia respectiva) si cu uleiul respectiv te ungi pe zonele care sunt bolnave.

Psalmul 32: psalm pentru tratament pentru sterilitatea feminina. Este recomandat sa scri psalmul 32 pe o bucata de hartie impreuna cu caracterele angelice si sa se prinda aceasta hartie pe bratul drept al femeii. Functioneaza si daca femeia este perfect sanatoasa si problema este la barbat si in acest caz femeia va ramane insarcinata facand aceasta tehnica.

Psalmul 33: trateaza problemele osoase (reumatism, fracturi, te dor oasele, te dor articulatiile, probleme cu coloana vertebrala, ai avut un accident si vrei sa te vindeci mai repede, etc.), este psalmul durerilor de dinti.

Se citeste psalmul 33 de 7 ori cu intentia de a-ti trata durerea de masea, de articulatii, etc. si iti va trece. Daca este vorba de o carie iti va trece durerea temporar pana vei ajunge la un dentist.

Daca ai probleme de oase citeste zilnic de 7 ori acest psalm cu intentia de a trata problemele respective.

Psalmul 37:  trateaza problemele de ochi si in special durerile oculare.

Se citeste psalmul 37 deasupra unei ape si cu apa respectiva te speli pe ochi si trece durerea de ochi.

Psalmul 39: este un psalm pentru femeile insarcinate. Daca exista riscul sa piarda sarcina. Se scrie pe o foaie de hartie  si se poarta pe bratul drept sau se citeste zilnic psalmul.

Psalmul 50: trateaza hemoragiile si bolile de sange.  Pentru o hemoragie simpla se tine cu mana hemoragia si se citeste psalmul 50 de 3 ori. Pentru boli de sange se citeste psalmul 50 de 7 ori pe zi.

Purifica sangele, purifica pielea. Se mai foloseste pentru tratamentul problemelor de piele (cancer de piele, probleme dermatologice, etc.).

Daca ai o problema simpla il citesti o zi de 3 ori, daca este o problema cronica se citeste in fiecare zi de 7 ori.

Psalmul 50 este cel mai eficient mod de curatare spirituala si energetica rapida.

Psalmul 51: se mai foloseste pentru tratamentul bolilor cu transmisie sexuala. Se citeste de 7 ori in fiecare zi sau citit chiar pe medicamentele pe care le iei.

Psalmul 55: este un psalm pentru tratarea problemelor genitale feminine (fibroame uterine, chisturi ovariene, hemoragii, etc.).

Se ia o cantitate mica de vin rosu, se citeste psalmul 55 de 7 ori deasupra paharului cu vin si se da femeii sa bea in fiecare zi pana cand problema se trateaza.

Psalmul 69: este un psalm pentru vindecarea afectiunilor fizice.

Se scrie pe o hartie sau pe spatele unei poze a persoanei bolnave, numele bolii pe care o are, se parfumeaza hartia sau se tine hartia/poza in fumul de betisoare parfumate, de 3-4 ori pe zi dimineata si seara si se citeste psalmul 69 timp de 15 zile  deasupra respectivei poze sau harti. Dupa cele 15 zile persoana va fi vindecata.

Psalmul 80: este foarte bun pentru tratarea ranilor, contuzilor, loviturilor, entorselor si luxatiilor.

Se citeste de 3 ori psalmul 80 si se sufla pe zona care a fost lovita, si se trateaza foarte usor.

Se mai pote folosi pentru tratarea hemoragiilor, in acest caz se va citi de 7 ori.

Psalmul 100: elimina toxinele din corp.

Psalmul 102: este unul dintre cei mai puternici psalmi pentru tratarea bolilor cronice.

Se citeste de 7 ori deasupra unui ulei de masline, mir si in fiecare zi se unge persoana bolnava, in zona bolnava si in cel mai scurt timp boala care era cronica inceape sa se vindece.

Psalmul 114: este psalmul pediatriei. Orice probleme medicale pe care le are un copil (pana la varsta de 18 ani este considerat copil si poate fi aplicat acest psalm) acest psalm ajuta sa se vindece.

Se citeste de 3 sau 7 ori sau se scrie pe o hartie si se ataseaza pe bratul drept al copilului si el se va vindeca.

Vindeca bolile copilariei, accidente, boli mentale, psihice si orice fel.

Psalmul 115: este un psalm de vindecare.

Se ia vin rosu si se citeste psalmul 115 de 7 ori deasupra lui si il bea persoana bolnava, ea va tinde sa se vindece de bolile pe care le are.

Ajuta de asemenea la purificarea si vindecarea rinichilor daca este citit de 7 ori deasupra apei si apa respectiva se bea 3 zile la rand.

Psalmul 139: este un plsam pentru eliminarea otravurilor si toxinelor din corp si pentru vindecarea toxinfectiilor si otraviri.

Se citetse zilnic de 7 ori dimineata si de 7 ori seara si in aceste 7 zile nu intreti nici un fel de raport sexual. In aceste 7 zile sa bei multa apa pentru ca urina va deveni foarte acida.

Psalmul 144: este un psalm de vindecare pentru probleme abdominale.

Se citeste de 7 ori deasupra unui ulei si cu el se freaca abdomenul si zona dureroasa.

Psalmul 145: cu acest psalm poti face ulei de vindecare. Ia o sticluta de ulei de masline sau se poate face si cu mir si citeste psalmul de 7 ori deasupra sticlutei. Acel ulei va capata capacitati vindecatoare extraordinare, poti sa-l ti dupa tine si cand te doare ceva, te ungi cu el pe zona respectiva sau intalnesti pe cineva care este bolnav il ungi si se va vindeca extrem de repede. Pune-l intr-o sticluta cu bila, tip roll on.

Catisma sanatatii

Catisma 15:  catisma sanatatii, starea de bine, insanatosirea, revitalizarea, refacerea, recuperarea, regenerarea, vitalitatea personala. Catisma 15 reface matrice energetica, reface matricea fiintei tale, reface capacitatea corpului de la nivel celular pana la nivel de organe sa se regenereze si elimina toxinele inclusiv cele fizice din corpul tau.

Cominatii de psalmi

Psalmii din combinatii se citesc in ordinea data.

  • Psalmul 17 – 43 este combinatia pentru problemele osteo-articulare. Daca te dor oasele, articulatiile, daca te dor muschii, daca ai contracturi, entorsa
  • Psalmul 14 – 51 – 101 – 109 – 118 este combinatia pentru boli grave, boli cronice, probleme vechi, ajuta foarte mult
  • Psalmul 2- 14 – 51- 91 este pentru sanatate generala, este o combinatie cand ti-e rau dar nu sti exact de ce ti-e rau, te simti sfarsit dar nu sti de ce

Sursa: Risvan Vlad Rusu

4.2/5 - (4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!