Ulei esential Neroli (flori de portocal) – puritate 100% – 5 ml

105,00 lei

Ulei esential Neroli este folosit in atragerea iubirii si favorizarea unei casatorii indelungate si fericite. Acest ulei ajuta la exprimarea adavarurilor launtrice si deschide usa pentru atentia mediumnica. Folositi-l pentru magia de noapte si pentru comunicarea cu lumea spiritelor. Neroli favorizeaza bunastarea si pacea in casa. Este asociat cu creativitatea, fertilitatea, forta bunastarea,

SKU: ND37 Categorie:

Descriere

Uleiul esential de neroli este obtinut din florile albe si parfumate ale arborelui de portocal amar, arbore din familia citricelor, originar din Asia.

Numele de neroli provine de la numele printesei Nerole, care in 1680 isi parfuma manusile, hartia de scris, salurile si apa de baie cu aceasta aroma proaspata.

De secole, neroli a fost folosit la prepararea produselor cosmetice, apelor de colonie si a parfumurilor. Adeseori uleiul esential de neroli este falsificat cu uleiul de petitgrain, care are relativ aceleasi proprietati, dar este mult mai ieftin.

Denumirea latina: Citrus dulcis

Tara de origine: Italia

Partea folosita a plantei: florile de portocal

Obtinut prin: distilare cu aburi

Miros: caldut, dulce, asemanator florilor proaspat inflorite

Nota de parfum: mijloc

Se combina bine cu: lavanda, lamaie, salvie, smirna, scortisoara, nucsoara, cuisoare.

Uleiul esential de neroli a fost considerat o amuleta pentru succes in dragoste, talent si excentricitate.

Aplicatii externe:

Ca ulei de masaj (5-7 picaturi de ulei de neroli la 10 ml de ulei vegetal) pentru:

•    insomnie;

•    tonic, agent antiviral, imunostimulator;

•    gripa, herpes, ajuta la recuperarea dupa o boala prelungita, leziuni si interventii chirurgicale;

•    antisclerotic, angio- si cardiotonic, potenteaza fluxul sanguin coronarian, imbunatateste functionarea muschiului inimi, angina pectorala, aritmie, tahicardie, hipertensiune;

•    optimizeaza functionarea sistemului digestiv (colita, diaree cronica, indigestie pe sistem nervos);

•    remediu pentru menopauza si pentru combaterea sindromului premenstrual;

•    stimuleaza microcirculatia, util in drenaj limfatic;

•    restabileste echilibrul hormonal al organismului;

•    piele impura si patata;

•    dermatita, eruptii cutanate juvenile, acnee, herpes;

•    intareste, restabileste elasticitatea parului;

•    creste elasticitatea tesutului conjunctiv;

•    cicatrici, vergeturi, doarece stimuleaza aparitia unor celule noi si sanatoase;

•    elimina frustrarea din sfera sexuala, creste potenta si senzualitatea.

In aparatul de aromaterapie:

•    socuri, tensiuni nervoase

•    eficient in depresie si isterie

•    ajuta la eliminarea fricii si anxietatii (inainte de examene)

•    normalizeaza somnul, elimina reactii de stres, anxietate, frica, iritabilitate.

•    intareste puterea mentala

•    consolideaza relatia cu sinele

Este unul dintre cele mai bune uleiuri esentiale afrodiziace.

Aplicatii in cosmetica:

Uleiul de neroli este exceptional datorita proprietatilor sale antiseptice, calmante, vasodilatante si regenerative. Reintinereste, revitalizeaza pielea uscata, matura, iritata,  sensibila, obosita, netezeste ridurile, previne spargerea capilarelor si ajuta in acneea rozacee. Folosit intr-un ulei/crema pentru contur ochi, diminueaza cearcanele si pungile de sub ochi. Regenereaza, reinnoieste si stimuleaza biosinteza celulelor din derm.

Prezentare: 10 ml / flacon din sticla inchisa

Depozitare: la temperatura camerei, fara umiditate excesiva, ferit de razele directe ale soarelui.

Daca ti-a placut distribuie articolul
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential Neroli (flori de portocal) – puritate 100% – 5 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *