Practici zilnice: Sporul casei si sporul personal

Practici zilnice: Sporul casei si sporul personal

Practici zilnice: Sporul casei si sporul personal

Fiecare om are o anumita suma de bani pe care o castiga lunar prin Drept Divin. Aceasta suma este determinata de karma personala si de neam, de pacatele personale si nu in ultimul rand de ce face omul cu banii castigati. Aceasta suma de bani se poate creste sau se poate micsora in functie de ceea ce ce face persoana in cauza.

Omul are ingaduit de Dumnezeu un inger sau un ghid spiritual care se ocupa cu problemele lui financiare. Acest inger este numit popular spor. In momentul in care este legat sporul, de fapt este legat acest inger. Exista si posibilitatea in care acest inger este furat si legat sa serveasca pe altcineva.

Sporul casei este format din suma sporului persoanelor care traiesc in aceea casa.

Neavand cine sa se ocupe de partea finaciara , din punct de vedere spiritual, omul incepe sa piarda bani, ii cheltuie fara sa se aleaga cu nimic sau nu-i mai castiga.

In cazul in care este furat sau legat sporul casei, problemele financiare apar la toata familia si trebuie dezlegat sporul tuturor membrilor familiei. Sporul poate fi furat printr-un schimb de bani. In ideea protectiei nu este indicat a cumpara de la tigani sau a da bani cersetorilor tigani indiferent daca sunt copii sau nu. In general, acestia au programe de furt sporul facute de catre vrajitoarele lor.

Invidia vecililor, rudelor carora le-ati imprumutat bani si care acum trebuie sa vi-i returneze poate seca sporul casei. Uneori cineva va poate cere pentru o ora sau cateva zile o suma neinsemnata de bani, ca sa va lege vraji pe bani. Vi-i da inapoi punandu-i langa ceilalti bani ai tai si incepe paguba. Parintele Argatu spunea ca daca primim bani de la vrajitori sa o punem separat nu ii amesteci cu ceilalti bani pana nu ii dezlegi – ii spalam cu apa, si detergent, ii clatesti cu apa si apoi sa stropim cu agheazma banii. Dupa folosire agheazma o dai la plante in gradina nu la canal. Daca mergi la robinet cu mainile doar umede de agheazma, toata apa care trece peste mainile tale si merge la canal, se transforma in agheazma si este pacat de spurcarea Duhului Sfant.

Nu imprumuta nimic seara. Sunt multe vecine “binevoitoare” care va cer sare imprumut seara, nu le dati, o fac intentionat pentru a va lua sporul casei. Nu primiti cadou un portofel gol, rugati pe cel care vi-l da sa puna o bacnota in el indiferent de valoare poate fi si de 1 leu. Nu luati bani de la camatari, de multe ori ei folosesc asa zisul ajutor al vrajitoarelor si nu veti reusi sa achitati datoria, ba va alegeti cu pagube si mai mari. Nu mergeti la vrajitoare pentru a va scapa de problema.

Parintele Argatu spunea:

post negru vinerea pana la ora 24 + rugaciuni + rugaciunea de dezlegare urmatoarea “Dezleaga Doamne tot ce a legat X/ oricine asupra banilor mei.” 

O alta metoda – Se da cate o paine si trei monede la sapte cersetori care sa spuna bogdaproste sau se pun cate sapte monede la trei biserici in cutia milei spunand: ” Doamne daruieste-mi sanatate, pace, spor si binecuvantari in viitor. ”

Acest tip de atac PSI apare in momentul in care omul greseste fata de bani si astfel scazandu-i suma de bani meritata prin Drept Divin, Dumnezeu ingaduie sa ii fie legat ingerul sporului.  Pentru rezolvarea problemelor financiare trebuie vazut unde greseste omul fata de bani si ce trebuie sa schimbe in viata lui pentru a merita mai mult.

Prin Reiki – se poate trimite Lumina zilnic ingerului sporului pentru a avea destula Lumina sa te ajute dupa Voia lui Dumnezeu. Pentru a-l dezlega, se trimite Lumina la distanta astfel:

“Trimit Lumina pentru dezlegarea si intoarcerea sporului la mine.”

Se trimite pana este dezlegat si are Lumina suficienta.

O alta metoda se vizualizeaza acest inger al sporului, apoi folosind o foarfeca la nivel astral se taie toate legaturile de pe el. Daca se observa ca mai sunt si alte lucruri negative pe el, se curata si de acelea.

Pentru rezolvarea acestei probleme, omul trebuie sa inteleaga unde greseste fata de bani si sa schimbe ceea ce face gresit. Ca un punct de plecare, voi enumera cateva greseli fata de bani: fumatul, vandutul la un pret mai mare decat cel meritat, furtul de bani, camata, a cumpara un produs mult mai scump doar pentru ca provine dintr-un magazin de “fite” cand in alte locuri este mai ieftin, a cheltui de fala.

De asemenea, atentie ce spuneti, jurati sau ganditi. Daca cineva spune mereu ca el nu are nevoie de bani sau ca nu vrea bani, acela nici nu primeste. Nu mai spun,  in momentul in care se jura ca nu vrea, indiferent ca o face sincer sau de ochii lumii. Corect este sa vrei cat iti este ingaduit de Dumnezeu.

Se pot citi: Acatistul Maicii Domnului Mijlocitoarea (pentru pentru sporul casei).

Acatistul Sfantului Spiridon, lunea, martea, miercurea, vinerea

Paraclisul Maicii Domnului in fiecare seara

Acatistul Sf. Mucenic Mina se va citi seara si dimineata pentru izbavirea de necaz si de paguba, timp de 40 de zile.

Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului  se citeste zilnic pentru ferirea de rele.

Rugaciune pentru sporul casei, binele familiei si izbavirea de pagube

Stapane, Doamne, Dumnezeul nostru, care intru cele inalte locuiesi si spre cele smerite privesti, binecuvanteaza casa noastra si cu puterea Ta, intareste-ne pe noi, robii Tai (numele), cei ce locuim in ea.

Bine este, Doamne, ca si casa noastra sa ne fie ca o doua biserica, in care noi ne inchinam inaintea sfintelor icoane si ne rugam Tie. Binecuvanteaza, Doamne, gospodaria noastra si inmulteste in ea toate bunatatile, ca sa uitam de grijile si nevoile pamantesti si sa putem lucra mai cu osandrie pentru dobandirea vietii cele vesnice si pentru a ajunge in locasurile Tale cele sfinte.

Indeparteaza de la noi toate cursele vrajmasului celui pierzator de suflete, trimite pe ingerul Tau cel milostiv, ca sa ne pazeasca si sa ne fereasca de toae rautatea si sa ne povatuiasca spre lucrarea tuturor faptelor celor bune si spre implinirea sfintelor porunci.

Ca Tie ti se cuvine a ne milui si a ne mantui, Dumnezeul nostru, si Tie slava inaltam, Tataui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Pentru sporul casei se tine post Lunea, Miercurea si Vinerea , se citeste Paraclisul Maicii Domnului in fiecare seara si Acatistul Sfantului Spiridon si sa aduceti la biserica din putinul dvs. o paine ,ulei pentru candele ,să ardă in biserica o candelă și din jertfa noastră ,si ceva dulce si sa puneti pe masa , la prinoase cu un pomelnic ca preotul sa le binecuvinteze si apoi sa le impartiti si veti vedea mila Domnului.

Rugaciune pentru sporul casei

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Inalt,
Ma rog Tie cu smerenie catre a Ta slava si vrere, da-mi Puterea de a inmulti painile si pestii,  cum a facut in pustietate Puterea Ta Dumnezeiasca, cand ai saturat noroadele. Vezi-ne Iisuse Hristoase Viata si nevoile , lipsurile si necazurile, si asemeni pasarilor cerului     fa-ne sa dobandim, tot ce ne este de trebuinta. Nu cerem Dumnezeule averi , nu cerem bogatii, ci doar atat cat cere trupul nostru muritor si cat ne este de folos pentru a vietui in lumea in care ne-ai lasat , Dumnezeule Prea Inalt prin puterea si vointa ta, din ceea ce avem prin mare mila Ta Sa dam cu dragoste celor care nu au , astfel incat sa se bucure si cel strain si cel nevoias si cel bolnav, de la masa noastra, de la casa noastra, de la toate ale noastre cand nevoia bate la usa. Nu ramanem ferecati, ci daruim cu sufletul curat, multumindu-i lui Dumnezeu ca avem de unde da din mila si purtarea ta de grija. Din prinosul casei noastre celor nevoiasi, celor straini da-ne bucuria Doamne ca suntem in stare de a da. Amin.

Traditii populare pentru a avea spor la bani

Sa nu dai bani in ziua de luni sau in prima zi a lunii, pentru ca vei fi obligat sa dai bani toata saptamana sau toata luna.

Aduce noroc daca puneti monezi pe care le aveti prin buzunare intr-un borcan in bucatarie, economisind banii marunti ei vor atrage si bacnotele

In portofel trebuie sa pastrezi macar o bancnota, indiferent de valoarea ei dar sa o impaturesti sa arate ca o piramida (un triunghi)

Sa intampini Noul An cu bani in buzunar

La pragul dintre ani cei care au firma, patronul trebuie sa tina bani in mana dreapta, iar in cea stanga un pahar plin cu sampanie

La fel ca si portofelul daca oferi in dar o poseta trebuie sa nu o oferi goala, in buzunarul ei sau portofelul ei pune bani marunti sau o bancnota.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (1 vote)

3 comentarii la „Practici zilnice: Sporul casei si sporul personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!