Practici zilnice: Pierderea si recuperarea sufletul

Practici zilnice: Pierderea si recuperarea sufletul

Practici zilnice: Pierderea si recuperarea sufletul

Sufletul este sursa noastra de unicitate absoluta, care se conecteaza nu numai la valoarea si esenta proprie, dar si la valoarea si esenta oricarei alte fiinte vii.

Samanii numesc pierderea sufletului, o pierdere de sens, directie, vitalitate, misiune, scop, identitate si conexiune reala; o nefericire profunda ajungandu-se sa se considere o stare pur si simplu obisnuita.

Sufletul este partea Divina din noi, darul de la Dumnezeu. Aceasta energie da viata si putere Divina. Sufletul este in tot ceea ce traieste in fiecare celula, in fiecare atom si in fiecare structura, chakra, biocamp fie ca este vorba de planta, animal sau om.

Exista o parte a sufletului situata in chakra inimii, acolo este concentrat 30% din sufletul unui om. Pe aceasta parte de suflet se fac majoritatea atacurilor legate de suflet. Sufletul poate fi furat, poate fi legat, poate fi dat in dar atunci cand iubesti o persoana, poate fi pierdut in cele mai banale feluri daca ne place foarte tare ex. o pereche de pantofi, o poseta etc. si nu avem banii necesari sa o cumparam mergem acasa si ne tot gandim la ea si spunem ca “ne-a ramas sufletul la acea pereche de pantofi” in acele momente noi chiar pierdem parti de suflet. Femeile mai pierd din suflet atunci cand fac avorturi. Spuneam ca sufletul mai poate fi furat si are ca scop indepartarea puterii Divine a victimei folosind sufletul in interesul personal al agresorului.

Partile din suflet mai pot fi pierdute prin indragostire, atasament ( de un lucru o persoana), prin iubire (pentru copil, parinti, partener) prin pacate savarsite cu liberul albitru (avortul), pin pierderea unei persoane dragi, prin abuz emotional (de la partener, parinte , sef, rude etc.) prin viol, prin deochi, prin magie prin manipularea altor persoane, prin hartuire, prin dezamagiri, prin tradari (in iubire, prietenie, afaceri) prin diferite situatii de renuntare la ceva iubit (un talent, o pasiune pentru ceva, o casa, un partener, un servici), prin traire in trecut etc.

Cedand din energia sufletului se pierde si puterea personala dar si protectia pe care Dumnezeu o ofera.

Ca si simtome a lipsei unor parti de suflet sau a sufletului regasim: oboseala, somnolenta, moleseala, fara putere, fara chef de ceva, dureri in piept, capacitatea de concentrare scade, scade memoria, cresteri sau scaderi in greutate, insomnie, afectiuni ale pielii, depresie, sentimentul ca lipseste ceva din propria viata, incapacitatea de a lua decizii, sentimentul ca nu tu iti conduci viata, ca nu esti propriul tau stapan, scade respectul de sine, incapacitatea de ati aminti fragmente din viata, incapacitatea de a simti iubire, lipsa de initiative si de entuziasm, lipsa bucuriei, tentative de suicid, melancolie pesimism, disperarem negativism, dependente (de alcool, tutun, sex, munca, droguri, jocuri de noroc, televizor, telefon etc.), te simti o victima, ai sentimentul ca nu esti apreciat si respectat, frica si lista poate continua.

Alte simptome clasice: sistem imunitar slabit, sindromul de personalitate multipla, boli psihice, anxietate, ingrijorare, indiferena/indepartare emotionala, sentiment de fragmentare (de a nu fi prezent), dispersare, neatentie, stari subite de apatie, neglijare a vietii spirituale, incapacitatea de a actiona (nu stii ce sa faci, de unde sa incepi), incapacitate de a progresa, incapacitate de a depasi un obstacol (indiferent de cat efort se depune), sentiment ca provocarile te inving si ca nu poti atinge nivelul de perfectiune/operativitate dorit, sentimentul ca nu esti la fel de bun/operativ ca alte persoane, incapacitatea de a vedea noi oportunitati si de a iti  largi orizonturile.

Recuperarea si reintregirea sufletului reda: capacitatea de a lua decizii, capacitatea de a trece mai calmi peste situatii dificile si peste esecuri, capacitatea de a face fata  durerii psiho-emotionale, creste capacitatea de actiune si increderea in sine, revine sentimentul de a fi mai prezen si in momentul acum, revine starea sufleteasca buna si speranta, are loc vindecarea/ insanatosirea… Dupa refacerea sufletului crete protectia divina si vulnerabilitatea in fata raului scade.

Tehnici sugerate pentru recuperarea sufletului

  1. Rugaciune

    Se sta cu palmele indreptate spre cer si se spune urmatoarea rugaciune:

“Te rog Doamne trimite in palmele mele suflet cutat, limpede, stralucitor ce l-ai pregatit pentru (spuneti numele) pentru a-I reface lui sufletul si pentru a-si putea indeplini misiunea pe care tu Doamne I-ai dat-o. Amin!”

O alta rugaciune foarte bune este catre Maica Domnului care poate recupera sufletul chiar si din iad. Astfel se pate citi acatiste catre Maica Domnului, se paote tine post sau post negru. O buna protective a sufletului pentru cei care au deseori astfel de probleme este incredintarea sufletului Maicii Domnului, pentru a avea grija de el.

“Maica iarta-ma pe mine pacatosul, caci nu sunt in stare sa am grija de sufletul meu si de aceea te rog pe Tine sa ai grija de el si astfel ti-l daruiesc Tie. Amin.”

    2. Reiki

Metoda Reiki de a aduce sufletul inapoi este urmatoarea folosind CKR, SHK si HSZSN se deschid dimensiunile catre locul unde se afla sufletul. Apoi se curata sufletul de toate programele malefice, de legaturile aflate pe el si se activeaza toate simbolurile cunoscute pe el, mai ales SSK, HARTH, ZONAR, HALU si RAMA. Se pot si este chiar indicat, sa se foloseasca si algoritmi de radiestezie impreuna cu Crucea de Lumina. Dupa ce este curatat, dezlegat si echilibrat, sufletul se cheama inapoi sau se mentalizeaza cum se intoarce in chakra inimii.

O alta metoda este de a trimite ingerii vindecatori si ingerii razboinici pentru a recupera sufletul furat si a-l aduce inapoi.

   3. Autocontrolul

Se vizualizeaza sufletul, se urmareste a se vedea unde se afla si ce este pe el, cum este legat, apoi, in functie de situatie se curata, se elibereaza si se recupereaza mental. Curatarea se face invaluindu-l de Lumina si “topind” sau indepartand tot ce este negativ pe el.

   4. Theta Healing

Reintregirea sufletului

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh , Doamne Dumnezeule te rog frumos fa ca acum toate partile mele de suflet din toate generatiile si timpurile, din eternitate sa fie eliberate, curatate si redate mie. Fa ca toate partile de suflet care imi apartin  sa fie eliberate, curatate si inapoiate in cel mai elevat si mai bun mod.

Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit

Recuperare parti de suflet de la altii

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh, Doamne Dumnezeule te rog frumos fa ca acum partile mele de suflet care sunt ramase la partenerii mei sexuali si de la alte persone din toate generatile si timpurile, din eternitate si dintre timpuri, sa fie  eliberate, curatate si redate mie cum este cel mai bine pentru momentul de fata.

Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit.

Trimitere parti de suflet ale altora aflate la mine, in lumina si apoi la posesorii de drept

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh, Doamne Dumnezeule te rog frumos fa ca acum toate partile lor de suflet din toate generatiile si timpurile, din eternitate si dintre timpuri, sa fie eliberate, curatate trimise acolo unde le este locul.

Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit.

Recuperare parti de suflet pierdute, lasate uitate

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh, Doamne Dumnezeule te rog frumos fa ca acum partile mele de suflet ratacite, uitate, pierdute, din toate generatiile si timpurile, din eternitate si dintre timpuri, sa fie eliberate, curate si redate mie cum este cel mai bine pentru momentul de fata.

Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit

Vindecare parti de suflet ranite, afectate

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh, Doamne Dumnezeule te rog frumos fa ca acum toate partile mele de suflet ranite, afectate din toate generatiile si timpurile, din eternitate si dintre timpuri, sa fie eliberate, curatate si redate mie cum este cel mai bine pentru momentul de fata.

Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

5/5 - (6 votes)

18 comentarii la „Practici zilnice: Pierderea si recuperarea sufletul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!