Practici zilnice: Curatarea si informarea structurilor cu ajutorul apei

Practici zilnice: Curatarea si informarea structurilor cu ajutorul apei

Practici zilnice: Curatarea si informarea structurilor cu ajutorul apei

Apa se stie ca este vie si are cea mai buna memorie. Orice vine in contact cu apa isi lasa amprentele in structura ei. Memoria apei se refera la capacitatea moleculelor de a inmagazina informatii despre structura chimica, fizica si energetica a lucrurilor cu care intra apa in contact. Prin fenomenul de memorare al apei intelegem cum moleculele de apa memoreaza actiunile, gandurile, emotiile si cuvintele noastre fiind influentate de acestea. Apa pe langa memorie are si “sentimente” pe care o manifesta prin diferite moduri. Emoto Masaru a realizat diferite experimente si a observat cum este reactioneaza molecula de apa muzica (muzica lui Bach, Mozart, Beethoven cat si rock), cum influenteaza  molecula de apa anumite cuvinte pozitive si negative  (multumesc, te iubest, scuza-ma, ma dezamagesti)

Emoto Masaro a cauta sa descopere cuvantul care purifica cel mai mult apa si a gasit ca este o combinatie de doua cuvinte “iubire si recunostiinta”.

Apa pana ajunge la robinetul nostru trece prin bazine de acumulare, diferite conducte si astfe ea inmagazineaza diferite informatii nebenefice pentru noi. Apa are capacitatea de a se autopurifica prin evaporare si prin inghez astfel toate informatiile negative pe care le-a acumulat sunt indepartate din structura ei.

Cu ajutorul apei noi ne curatam corpul fizic pe exterior (ne facem dus, ne spalam pe dinti, pe cap etc.) cat si pe interior (band apa noi ne curatam corpul de toxine), ne curatam casa (podele, geamuri, toalete, chiuvete etc.), canalele; deci apa are capacitatea de a curata, purifica, informa celulele noastre si cu tot ce intra in contact.

Plecand de la aceste capacitate ale apei ce ar fi daca le-am folosi pentru binele nostru in diferite moduri simple

Asa cum am aratat apa poate sa se autopurifice, pe langa evaporare si inghet ea se mai poate purifica si cu ajutorul cuvintelor iubire si recunostiinta. Putem sa o informam si cu emotii pozitive .

Tehnica simpla de purificare si informare a apei pe care o bem:

Luam o foaie de hartie pe care scriem cuvintele purificatoare ale apei adica iubire, recunostiinta; cat si alte emotii cu care vrem sa informam apa pe care o vom bea

ex. Iubire, recunostiinta, Lumina, pace, echilibru, armonie, sanatate, bunastare, fericire, succes, prosperitate, abundenta etc.

si aceasta hartie o lipim pe sticala din care bem apa cu scrisul spre interior dupa ce am scos eticheta de pe sticla si astfel avem o apa purificata si incarcata.  Acea sticla o putem pune pe un orgon sau pe simbolul floarea vietii pentru energizare.

 Tehnica de curatare si purificare a structurilor in timp ce facem baie

*Apa curge pe corpul meu si Energia Universala purifica acest corp, al meu, numele dvs. de botez, atat in interior cat si pe exterior, elibereaza toate emotiile negative create de mintea proprie sau preluate, elimina  toate gandurile care nu sunt ale mele, elimina toate convingerile si credintele false preluate, elimina toate informatiile nefolositoare preluate, toate blocajele mele de la toate nivelurile.

Apa pura curata-mi de energii uzate campurile energetice. Elibereaza-mi corpul fizic, corpul eteric, corpul astral (emotional), corpul mental, corpul cauzal, corpul celest si corpul atmic. Toate informatiile continute in aceste corpuri si care nu apartin sufletului, mintii si spiritului meu sunt dizolvate in aceasta apa care va ajunge in centrul pamantului unde va fi curaata si transformata in energie vindecatoare. Corpurile mele sunt purificate si innoite conform matricei mele divine originale. Eu sunt curat/a, luminos/luminoasa, ca de Dumnezeu creata. Multumesc, multumesc, multumesc!

**Asa cum curge aceasta apa asa sa curga de pe mine toate energiile negative, nebenefice din toate structurile mele numele dvs. de botez, toate problemele mele din toate domeniile vietii mele si tot ce nu este in armonie cu Dumnezeu si cu spiritul meu. Multumesc, multumesc, multumesc!

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

Rate this post

Un comentariu la „Practici zilnice: Curatarea si informarea structurilor cu ajutorul apei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!