Practici zilnice: Cum sa vindeci o situatie traumatizanta din trecut?

Practici zilnice: Cum sa vindeci o situatie traumatizanta din trecut?

Practici zilnice: Cum sa vindeci o situatie traumatizanta din trecut?

Putem sa vindecam o situatie traumatizanta din aceeasta viata pe care o stim, ne-o amintim, suntem constienti de ea si care produce efecte nedorite de la efectuarea ei si pana in prezent; acest lucru putem sa-l facem prin  mai multe metode:

Prin Reiki

* in cazul in care persoana careia vrem sa-i facem terapie este langa noi sau noua insine putem trimite Lumina prin Reiki la momentul producerii traumei/situatiei/evenimentului acest lucru se face astfel:

  • ne conectal la momentul in cauza in cazul in care lucram pe noi sau daca lucram pe o alta persoana o rugam sa se gandeasca la acel moment (care poate fi decesul unei persoane dragi, divort, accident etc.)
  • activam simbolurile Reiki in palme: CKR +SHK + CKR + SKSK + HSZSN (adaugam un CKR dupa SHK  ca sa nu preluam nimic din emotiile negative aferente episodului din trecut asta in cazul in care lucrezi pe alta persoana)
  • punem palmele pe abdomentul persoanei sub ombilic chakra 2, rosim in gand “Trimit Lumina in momentul X cand s-a produs evenimentul pentru persoana  si ii spunem numele”
  • mutam palmele pe pieptul persoanei pe chakra 4 si rostim acelasi algoritm “Trimit Lumina in momentul X cand s-a produs evenimentul pentru persoana  si ii spunem numele” stand cu mainile acolo persoana respectiva careia ii facem terapie va incepe fie sa suspine, sa planga, sa fie agitat, sa ofteze; aceste aspecte ne arata ca incepe sa se vindece aceea trauma si tinem mainile pe chakra 4 pana cand persoana se linisteste complet si revine la o stare de normalitate
  • punem palma dreapta pe frunte si stanga pe ceafa pentru inca 5 minute.

*in cazul in care persoana nu este langa noi se afla la distanta putem face terapie asa cum am invatat prin urmatoarele metode:

  • pe fotografiea persoanei care poate fi pe telefon, laptop, pe hartie fotografica etc.
  • metoda ursuletului de plus
  • fara fotografie dar cunosc persoana
  • nu cunosc persoana, nu am fotografie dar cunosc persoana care m-a rugat sa ii fac terapie si folosesc algoritmul ” Trimit Lumina lui X prin intermediul lui Y”
  • tratamentul pe umbra – nu stiu numele persoanei pe care vreau sa o tratez, am uitat; atunci imi imaginez conturul unui om la care adaug datele pe care le cunosc despre persoana careia vreau sa-i fac terapie (inaltime, greutate, data nasterii etc.)

in toate metodele de mai sus se procedeaza la fel: ne activam palmele cu simbolurile Reiki  CKR +SHK + SKSK + HSZSN si fie punem palmele pe fotografie daca o avem fie trimitem Lumina din chakra 2.

*mai putem trimite Lumina in viata unde am suferit cel mai mult si/sau in viata in care am facut cel mai mult rau; in viata unde avem karma cea mai mare

Prin Theta Healing

Extragerea unui regret:

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh, Doamne Dumnezeule te rog frumos acum extrage, anuleaza si trimite in lumina ta programul Regret situatia si inlocuiestel cu programul “Sunt libera de regrete si Inteleg ce inseamna sa traiesc fara regret”. Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit.

Extragerea resentimentelor:

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh, Doamne Dumnezeule te rog frumos acum extrage, anuleaza si trimite in lumina ta programul “Am resentimente fata de persoana X/ situatia Y si inlocuiestel Doamne cu programul “Elimina resentimentul si Inteleg ce inseamna sa traiesc fara resentiment”. Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit.

Extragerea respingerilor:

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh, Doamne Dumnezeule te rog frumos acum extrage, anuleaza si trimite in lumina ta programul  “Sunt respinsa de X/situatia”  si inlocuieste-l cu programul “Ma accept pe mine insami si Inteleg ce inseamna  sa traiesc fara a fi respinsa. Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit.

Vindecarea unei situatii:

Sfanta Treime, in numele Tatalui al Fiului si al Sf. Duh, Doamne  Dumnezeule te rog frumos fa ca acest aceasta situatie (denumesti situatia) sa se vindece  in cel mai elevat si mai bun mod cu putinta pentru mine si sinele meu superior. Multumesc s-a implinit, s-a implinit, s-a implinit.

Sa va fie de folos!

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

5/5 - (1 vote)

5 comentarii la „Practici zilnice: Cum sa vindeci o situatie traumatizanta din trecut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!