Ploaia este aducatoare de belsug

Ploaia este aducatoare de belsug

Ploaia este aducatoare de belsug

Apa insufleteste si fertilizeaza. Apare din razele lunii si din lacrimile Zeitei Zorilor, spala pacatele si genereaza renasterea. Consacrat simbol feminin, apa este elementul principal al ceremonialului de aducere a ploii.

Ploaia semnifica belsug, bani, este energia prosperitatii, energia creatoare, este renasterea. Ploaia este aducatoare de belsug. Asa ca atunci cand ploua deschide larg ferestere sa intre energia prosperitatii in casa ta. Prin ploaie se manifesta Sf. Duh. Asa ca mergi prin ploaie ca sa fi curatat si purificat de Sf. Duh. Nu te mai feri de ploie, nu mai fi trist cand ploua afara.

Apa sunt emotiile noastre pozitive si negative, trairile noastre. Are o capacitate extraordinara de a prelua de pe unde trece emotiile, trairile noastre, informatii si le stocheaza sau le transmite mai departe. Asa ca mare atentie ce ganditi cand beti apa, cand gatiti cu ea, cand mancati, ca apa imagazineaza toate informatiile si le transmite mai departe.

Apa aduce bani. Pune o fantana in partea stanga a usii cand esti in casa si te uiti catre usa si ea iti va aduce bani, succes, propseritate. Vei vedea in fata sediilor marilor firme din strainatate, fantani cu apa, in fata sediului burselor, bancilor. Cei bogati stiu ca apa inseamna bani.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!