Orezul aducator de prosperitate

Orezul aducator de prosperitate este cunoscut in intreaga lume pentru darul sau minunat de a atrage prosperitate, banii si succesul.

In America de Sud se “construieste” acest taliman pentru a aduce bogatie si succes in viata oricarei persoane care il foloseste. Orezul este un simbol al prosperitatii in mai multe culturi din Asia si Europa, simbolizand ABUNDENTA.

Chiar si la iesirea din biserica, dupa cununia religioasa, se arunca cu orez peste miri, pentru a avea propseritate, spor in familia nou creata.

Orezul aducator de prosperitate

Pentru talismanul cu orez aducator de prosperitate ai nevoie de:

  • un vas, o cana, un pahar daca este posibil de culoare verde (culoarea banilor) in care sa pregatiti acest talisman
  • orez negatit, crud
  • monede de toate felurile; pot fi monede de diferite valute

Pune un strat de orez in vasul in care ai decis ca vei face talismanul, apoi adauga cateva monede, cam de 2 degete pe fundul vasului  si acopera-le cu si mai mult orez. Continua procesul pana cand vasul  este plina.

Unde va sta vasul cu orez aducator de prosperitate?

Pune vasul in fata usii, in bucatarie langa aragaz (aragazul in feng shui reprezinta prosperitatea) sau pe altarul tau spiritual.

Poti alege sa ti vasul la birou, la cabinet (acolo unde faci bani) pentru a atrage clientii, pacienti, cursanti, cumparatori de produse si servicii pe care le oferiti.

Acest talisman se poate pune si langa casa de marcat sau in casa de bani a firmei, langa registrul de casa, in coltul abundentei din Feng Shui.

Langa acest vas cu orez puteti pune un cristal cum ar fi: aventurin, malachit, citrin, ochi de tigru, vanadinit, zincit etc. Mai puteti pune statuete sau poze cu entitati care se ocupa cu abundenta, prosperitatea si banii cum ar fi: Fortuna, Ganesha, Lakshmi, Tara galbena, Maica Domnului sporul casei, Sf. Mina, Sf. Antonie de la Iezer etc.

Ideea din spatele acestui talisman al prosperitatii este ca umiditatea din aer va umfla orezul, iar venitul tau va creste.

Este recomandat sa schimbi orezul o data pe an.

Lumanarea verde

Poti aprinde si o lumanare verde sau aurie langa cana cu orez pentru a stimula si mai mult talismanul.

Lumanarea verde este utila in ritualurile legate de bani, este culoarea vietii. Prin arderea ei stimulezi planul financiar, bogatia, fluxul de bani stagnant, cu rezultate maxime in lipsa sporului de bani.

Cand creati acest talisman  cu orez aducator de prosperitate va trebui sa credeti cu toata fiinta voastra ca Dumnezeu va va ajuta sa duceti la bun sfarsit ceea ce incepeti acum.

Gandul este cea mai puternica forta existenta pe aceasta planeta, el este impulsul care pune totul in miscare, creeaza si anihileaza.

Se spune ca “esti ceea ce gandesti”, deci ATENTIE la gandurile pe care le emiteti atunci cand faceti talismanul cat si in general.

La inceputul si la sfarsitul ritualului de creare a talismanului spuneti rugaciunea “Tatal nostru”

SUCCES!

3.9/5 - (11 votes)

Un comentariu la „Orezul aducator de prosperitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!