octombrie 2, 2019

Money Reiki for a New Reality, oferit de Gabriela Bogdan

Atunci cand Money Reiki for a New Reality a fost creat in 2005, cand America se confrunta cu un boom economic fals in domeniul imobiliar. O parte a scopului primirii energiei  Money Reiki for a New Reality a fost de a ajuta sa tempereze setea de imbogatire, setea de castig, setea de bani, care alimenta boom-ul economic intr-o energie de sustenabilitate.

Energia Money Reiki for a New Reality functioneaza pe trei niveluri:

La nivel Personal Money Reiki for a New Reality - ajuta prin crearea unei bule de prosperitate in jurul tau si sterge problemele personale cu banii.

La nivel de Grup Money Reiki for a New Reality - Vindeca problemele colective de bani si karma ale familiei, prietenilor, stramosilor, colegilor de munca etc.

La nivel Global Money Reiki for a New Reality - ajuta transformand energia baneasca a planetei intr-o forma durabila a capitalismului constient.

Sistemul Money Reiki for a New Reality are 3 simboluri: Personal, Group si Word.

Utilizarea Money Reiki for a New Reality simbolurile Personale și de Grup sunt utilizate in sesiunile de vindecare Reiki obisnuite, pentru a ajuta clientul cu probleme legate de finantele personale (sau legaturi de grup karmic).

Simbolul Word poate fi folosit pentru a incarca bani care sunt trimisi ca oferta generală de bani. Foloseste acest simbol  cand platesti cumparaturile unui casier, cand faci plati,  cand faci o tranzactie cu bani electronici sau cand folosesti un card de credit.

Toate simbolurile pot fi utilizate in meditatie. Este recomandat sa meditati folosind aceste simboluri zilnic pentru a obtine cele mai profunde efecte.

 

 

Money Reiki for a New Reality, oferit de Gabriela Bogdan
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!