Merlin, marele alchimist

Merlin reprezinta arhetipul marelui solomonar intelept. Este cunoscut ca magician puternic, ca invatator spiritual si ca vizionar paranormal (psi), care l-a ajutat pe Regele Arthur in secolul al V-lea in Camelot, Wales.

Merlin este asociat cu zeitele din Avalon si Glastombury, Viviane, Guinevere si Doamna Lacurilor. El este fericit sa ofere lucratorilor de lumina un ajutor magic; totusi, Merlin ne atrage intodeauna atentia ca trebuie sa folosim „solomonarii nostri launtrici” in numele slujirii spirituale si nu pentru avantajul personal.

Merlin, e considerat cel mai puternic Magician care a existat vreodata; avea capacitatea de a vorbi cu animalele, de a-si schimba Forma, de a se face invizibil si de asemenea, de a controla clima si fenomenele Naturii – aceste ultime abilitati, le folosea cu mare grija, pentru ca niciodata sa nu ajunga sa o „infurie” pe Mama Natura…

Se spunea ca Merlin era in contact cu Zanele, cu Gnomii si toate Fiintele care locuiesc in Natura, care il ajutau la colectarea de plante si minerale. Era in contact inclusiv, cu Dragonii.

Merlin era un Alchimist: Alchimia este arta transformarii.
Potrivit invataturilor Magilor, secretele Alchimiei exista pentru ca „muritorii” sa poata trece dintr-o stare de suferinta si ignoranta, intr-o Stare de Iluminare si Fercire.

Merlin ne poate ajuta in:

  • alchimie
  • lucru cu cristalele
  • magie divina
  • lucru si vindecarea cu ajutorul energiei
  • profetii si divinatie
  • capacitatile paranormale (psi)
  • schimbarea infatisarii sau formei
  • calatoriile in timp

In timpul vietii sale, rareori Merlin si-a petrecut timpul in interior. El pleca foarte des din Camelot pentru a medita singur in padure si se intorcea doar atunci cand era nevoie de ajutorul sau. Din acest motiv, cel mai bine este sa-l invocati pe Merlin in timp ce va aflati in aer liber, mai ales printre copaci.

Chiar inainte de a-l chema, Merlin va cunoaste intentiile. Stie cine sunteti, in ce situatie aveti nevoie de ajutorul lui, si care este cea mai buna solutie pentru fiecare situatie concreta.

Merlin inainte de a va aborda scanandu-va mai intai vrea sa vada daca sunteti un student dornic sa invete pe termen lung, ori sunteti o persoana care vrea doar o solutie rapida la problemele voastre.

Merlin vine la cei care au o dorinta sincera de a invata secretele spirituale ale alchimiei, ale magiei divine si deprinderile de manifestare care vor fi folosite si nu pentru glorie personala.

Cunoasterea lui Merlin este averea lui de mare pret si el este dornic sa o imparaseasca celor cu inima pura si plina de iubire.

Ganditi-va doar la numele lui si cereti-i in gand sa vina si sa va sprijine.

Daca ti-a placut distribuie articolul
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *