Meditatia Iubirii si Luminii Esentiale

Meditatia Iubirii si Luminii Esentiale

Meditatia Iubirii si Luminii Esentiale

Inchideti ochi si relaxati-va. Asezati-va intr-o pozitie confortabila de meditatie fie pe un scaun fie intins.

Invocati Acum si Aici Lumina Alba si pura a lui Hristos si Sfera Aurie de Protectie. Invocati Sinele vostru Superior, Monada, Ierarhia Planetrara si Cosmica, Maestri Ascensionati, Arhangheli si Ingeri, Maestri Elohim, Dumnezeu, pe Mama Divina si toti Maestrii, Tatal Divin si toate energiile masculine, Sfintia Sa Lordul Sai Baba, pe Melchizedek, Mahatma si Metatron.

Concentrati-va energiile alaturi de fratii si surorile voastre de pe planeta. Simtiti conectarea cu Pamantul si cu fiecare imparatie. In aceasta stare de unitate, faceti apel la  toata Ierarhia Celesta pentru a va imbraca cu Iubirea si Lumina Esentiala ce se afla in Inima si Mintea Lui Dumnezeu.

Simtiti revarsarea divina a celei mai pure esente a iubirii pe care ati simtit-o vreodata. Lasati aceasta iubire sa patrunda in inima voastra. Lasati-o sa patrunda in fiecare celula, atom si electron din structura voastra. Simtiti cum imensitatea acestei Iubiri Esentiale se revarsa in fiecare fiinta si aspect al Creatiei.

Simtiti cum esenta Luminii Esentiale se revarsa din focul vesnic al Lui Dumnezeu. Vizualizati cum aceasta Lumina influenteaza fiecare celula, atom si electron din structura voastra. Simtiti imensitatea acestei Lumini Esentiale, care se revarsa in fiecare fiinta si aspect al Creatiei.

Stati cateva minute in tacere si bucurati-va de aceasta binecuvantare. Vizualizati cum tot ce nu este in armonie cu Divinitatea si cu planul vostru Divin se dizolva in aceasta Iubire si Lumina Esentiala. Multumiti-i Mamei si Tatalui Divin si fiintelor din Taramurile Celeste care au asistat la aceasta binecuvantare divina. Multumiti tuturor fiintelor de Lumina care au participat si ajutat la aceasta binecuvantare divina.  Cand sunteti pregatiti reveniti incet in corpul fizic, impamantati-va si cand considerati ca sunteti pregatiti puteti deschide ochii incet si reveni aici si acum.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!