Mantrele Zeiței Lakshmi

Mantrele Zeiței Lakshmi

Cine este Lakshmi?

Cea mai în vârstă soție a zeului Vishnu, radiantul Lakshmi, este asociată cu generozitate, înțelepciune, bunătate și decență fără margini. Ea înzestrează oamenii suferinzi cu prosperitate, har, măreție, cinste, noroc și dă tuturor celor care cer ajutor speranța mântuirii.

Cuvântul „Lakshmi” are următorul sens: „fericire”, „obiectiv”. Deci este tradus din sanscrită. Zeița magnifică oferă bunăstare, prosperitate și liniște, trimite oamenilor energia bunătății și iubirii. Drept urmare, spiritul subiectului este eliberat de experiențe inutile, corpul experimentează o plăcere uimitoare. O divinitate radiantă favorizează orice persoană sinceră și simpatică cu bune intenții. Zeița Lakshmi îl protejează de orice adversitate.

Cea mai înțeleaptă ființă divină este indisolubil legată de lotusul roz, simbolizând puritatea perfectă și cel mai mare echilibru. Lakshmi este întruchiparea harului. Este înfățișată ca o frumusețe cu 4 sau 8 brațe și ochi negri uriași. Două mâini strâng o floare de lotus, celelalte palme împrăștie monede de aur. Zeița este responsabilă pentru abundență, prosperitate, dreptate, bogăție. Prin rugăciunea adresată ei, se poate dobândi anumite cunoștințe, se poate obține fericirea și frumusețea.

Mantrele Zeiței Lakshmi

Mantra Lakshmi este folosită cu scopul de a atrage noroc, bogăție, succes, bunăstare la toate nivelurile, farmec și frumusețe. Apelarea către zeiță deschide calea către inima sinceră pentru a dezvălui secretul prosperității materiale și secretul iluminării spirituale.

Această rugăciune este primul pas în transformarea destinului spre succes. În lumea modernă, se scandează, adesea acompaniat de muzică.

În primul rând, zeița protejează femeile și răspunde de bunăvoie la rugăciunile lor. Orice doamnă poate apela la o ființă divină pentru a atrage atenția masculină, frumusețea, o familie puternică și fericirea feminină. De asemenea, bărbații pot recita mantrele Lakshmi pentru a câștiga bogăție, noroc, prosperitate.

Când să citesc Mantrele Zeiței Lakshmi?

Recitarea zilnică a rugăciunilor destinate lui Lakshmi purtător de aur se recomandă să fie efectuată după trezire dimineața sau chiar înainte de a merge la culcare. Citirea textelor sacre de două ori pe zi relaxează perfect corpul și ameliorează stresul. Puteți exersa pronunțarea lor în timp ce vă plimbați în aer curat sau când efectuați orice activitate monotonă.

Mantrele Zeiței Lakshmi

O dorință sinceră de schimbări pozitive în viață este motivul pentru care o chemați pe Lakshmi. În orice situație de viață, puteți folosi un anumit text de rugăciune. Toate mantrele se bazează pe Mahalakshmi. Ritualurile sacre aduc prosperitate oamenilor suferinzi, le oferă un sprijin semnificativ în activitățile lor.

Puteți șterge karma folosind cea mai simplă mantra „Om Sri Lakshmiyai Namah”.

Repetarea textului de mai multe ori pe zi atrage atenția zeiței, care ajută să scape de negativitate și să atragă beneficiile necesare. O persoană se purifică treptat și crește spiritual.

Cea mai faimoasă și mai puternică frază sacră „Om Shrim Mahalakshmie Namaha” are aproximativ următoarea traducere: „Om! Ne înclinăm în fața ție, mare zeiță Lakshmi. Vă datorăm binecuvântările și prosperitatea noastră pe pământ.”

Analiza fiecărui cuvânt al rugăciunii este următoarea:

 • Om este un sunet atotcuprinzător care se acordă cu spiritualitatea;
 • Shrim înseamnă consacrarea mantrei marii zeițe, Mama Împărăției Cerurilor;
 • Maha indică lauda unei mari zeități uimitoare;
 • Namaha este un salut, reverență, recunoștință pentru sprijin și ajutor.

Nu există o cerere specifică în text, dar respectul exprimat pentru puterea divină direcționează fluxuri inepuizabile de bani către persoana care medita, atrage energia iubirii în viața sa.

Mantra „Om Lakshmi Vigan Shri Kamala Dharigan Svaha” duce la pace, succes în orice efort și o ascensiune reușită la vârful prosperității. Această mantră populară trebuie cântată de 3 ori în zorii lunii. Dacă scrieți textul pe o bucată de hârtie de 108 ori și îl repeți, atunci toate dorințele tale se vor îndeplini. Cu siguranță, zeița va acorda toate beneficiile spirituale.

Mantra Gayatri „Om Mahalakshmich Vidmahe Vishnu Patnicha Dhimahi Tanno Lakshmi Prachodayat promovează creșterea carierei și prosperitatea afacerilor. Practica repetării unei fraze sacre cu un anumit număr de silabe și un ritm specific ajută la îmbunătățirea semnificativă a laturii materiale a vieții. Cântarea rugăciunii capătă o putere deosebită și oferă sprijin în orice direcție, are o mare influență asupra înmulțirii resurselor financiare și a dobândirii averii.

Cuvintele sacre „Om Hrim Sri Lakshmi Bjo Namaha” înzestrează cu energie pozitivă. Mantra ajută o persoană să-și dezvăluie potențialul personal. Datorită ei, karma este curățată, relațiile de familie sunt îmbunătățite, bogăția materială se acumulează în casă și fluxurile de numerar sunt atrase.

Vizualizarea succesului este cheia pentru a obține noroc, bunăstare și prosperitate în continuare. Citirea textului este recomandată oamenilor de afaceri începători.

Expresia mantrică „Om Hrim Klim Shrim Sri Lakshmi Nrisinhaye Namaha” curăță chakra inimii, atrage dragostea, ajută la îmbunătățirea semnificativă a parteneriatelor și a relațiilor de familie și la rezolvarea tuturor aventurilor amoroase. Persoana dobândește un anumit spirit de previziune, capacitatea de a pătrunde profund în esența evenimentelor.

Mantra „Om Sri Mahalakshmiyai Namah” dă încredere și pace. Fraza sacră oferă protecție împotriva manifestărilor negative externe, diverse manipulări și accidente. Relațiile de familie sunt îmbunătățite semnificativ, locuința câștigă confort.

Este recomandat să citiți o lună întreagă la rând imediat după trezire. În acest caz, cele mai secrete dorințe pot deveni realitate.

Pentru a obține rezultatul dorit, mantrele trebuie recitate corect.

 • Procesul de citire a unei rugăciuni necesită o anumită concentrare a atenției. Ar trebui să vă concentrați pe texte și imagini. Nu trebuie să fii distras mental de alte chestiuni. Vibrațiile sunetelor umplu corpul subtil cu energie cosmică. Puteți începe să citiți după ce simțiți un val de flux de energie liberă. În acest caz, veți simți bucurie și bucurie.
 • Apoi, ar trebui să vă acordați la energia dorită și să vă concentrați pe vizualizare. Este foarte important să citiți mantrele zeiței Lakshmi cu un suflet ușor, gânduri bune și dragoste în inima ei. Înainte de meditație, este necesar să purificați mintea, sufletul și corpul. Proasta dispoziție, mânia, gelozia și alte sentimente negative împiedică trecerea gândurilor către Maica Împărăției Cerești. Ar trebui să fii mereu sincer în fața ei.
 • Fi onest cu tine insuti. Pe măsură ce te concentrezi asupra energiei bunăstării, vizualizează-ți bunătatea și înțelepciunea în mintea ta. Simțiți cum vă îmbunătățiți pe minut. În clipa următoare, îi poți spune zeiței despre visul tău. Lakshmi rebelă necesită închinare necondiționată, așa că mai întâi trebuie să-i admiri frumusețea, să-i exprimi un sentiment de dragoste și recunoștință față de această zeiță.
 • Pronunțarea textelor sacre contribuie la creșterea spiritualității și a principiului divin. Ar trebui să lucrezi bine cu conștiința ta. Este imperativ să ne imaginăm că evenimentele dorite s-au împlinit deja. Atragerea fluxului de numerar trebuie susținută de propria energie a individului. Este dificil să obții rezultatul dorit fără vizualizare. Vibrațiile mantrei livrează energia subiectului la cel mai înalt nivel, iar visul devine realitate.
 • Se recomandă recitarea celei mai puternice mantre adresate esenței divine Lakshmi de 108 ori. Pentru a nu te pierde când citești, este mai bine să folosești un rozariu budist, numărând 108 mărgele. În timpul recitării fiecărei mantre, trebuie să sortați secvențial mărgelele. Este foarte important să te concentrezi bine asupra textului. Cuvintele ar trebui să fie pronunțate clar, cu umor și să evite crearea de vibrații incorecte.
 • În caz de urgență, numărul de repetări ar trebui să fie nouă. Este permisă reducerea cercurilor de repetare: 3, 9, 27, 54, 81. Periodic, procesul poate fi înlocuit prin ascultarea înregistrărilor audio. Nu vă așteptați la rezultate rapide. Doar repetarea repetată a unei mantre te va ajuta să câștigi favoarea zeiței și grația cerului. Când obțineți rezultatul dorit, puteți trece la citirea următoarei mantre.
 • Începătorii sunt sfătuiți să înceapă prin a asculta înregistrări care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine structura cântărilor și plasarea accentelor în text. Mai întâi trebuie să faci o baie cu ierburi aromatice. Atunci ar trebui să luați o poziție confortabilă, să activați înregistrarea audio. Lasă sunetele să-ți umple corpul. Imaginează-ți cum trec prin toți centrii energetici de jos în sus. Când o energie specială lovește zona frunții, direcționați-o în spațiul cosmic. Vizualizează-ți dorința în același timp.

La sfârșitul practicii tale spirituale, odihnește-te, respira aer curat, bea apă curată.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!