Mantrele frumuseții și tinereții

Mantrele frumuseții și tinereții

Filosofia tibetană include o rugăciune unică din Vede – mantra întineririi. Poate avea un efect nu numai în cadrul unor ceremonii rituale speciale, ci și „câștigă” de la sine. Este folosită în conspirații de apă și produse cosmetice. Să ne oprim în detaliu asupra nuanțelor acestei rugăciuni (mantre).

Particularități

Practica rugăciunii în Orient ocupă un loc special. Mantrele – acesta este un apel direct la diferite zeități (zei antici), lauda lor, precum și urări, recunoștință, povești despre secret, cereri. Spre deosebire de rugăciunile creștine, aceste rugăciuni sună puțin ciudat (cum ar putea părea laicului) și constau dintr-un set de cuvinte inexistente (necunoscute). De fapt, sunetele sunt alese astfel încât o persoană să se poată identifica cu o anumită energie și vibrație.

Totul urmărește să facă o persoană, în timp ce citește, să devină în consonanță cu Universul, pentru care, după cum știm, totul este posibil. Așa de practica citirii mantrelor conduce o persoană la faptul că nimic nu este imposibil pentru el.

Tradusă din sanscrită, „mantra” înseamnă „eliberarea minții”, „protecție”.

Profesorii vorbesc despre schimbările din organism chiar și la nivel celular în timpul ascultării regulate și recitând mantre. Învelișul energetic al unei persoane este subțire și ușor de influențat, iar corpul, ca substanță materială, reacționează mult mai mult. De exemplu, o boală din cauza nemulțumirilor vechi a apărut cu mult timp în urmă la nivel subconștient și se manifestă fizic abia după ani. De asemenea, este nevoie de timp pentru ca organismul să se vindece. Poate rezista transformării, dar ca urmare, sub influența practicii, încă apar schimbări.

Mantrele sunt lungi și scurte, există acelea care sunt însoțite de ritualuri speciale și fără ele.

Dacă sunt recitate în temple, sunt citite ca niște cântece și pun publicul în transă. Dar practica acasă nu implică acest lucru.

Dacă mantrele pot influența atât de puternic corpul, atunci cochiliile umane mai subtile sunt cu atât mai benefice.… Profesorii-practicanții filozofiei orientale susțin că mantrele au un efect vindecător asupra tuturor domeniilor vieții.

Deci, printre femei, este populară mantra frumuseții și tinereții cu un text tibetan, care poate lansa un program special de întinerire la o persoană. Multe mantre sunt cunoscute în lume, dar cele mai populare sunt mantrele tibetane cu cuvinte codificate și cifruri, al căror sunet îi ajută pe practicanți să „prindă” valul dorit și să se acorde cu el.

Sunetul benefic creează o vibrație unică în corp și induce o stare specială pentru meditație. Drept urmare, o persoană simte armonie interioară, ceea ce aduce succes în vindecare. Cu privire la întărirea sănătății femeilor și începerea proceselor de întinerire în corpul lor, acest lucru se datorează următoarelor procese:

  • restabilirea funcției normale a inimii și respirația ritmică corectă;
  • repetarea cuvintelor sacre „codifică” creierul pentru a declanșa anumite schimbări în organism, în acest caz procesul de întinerire;
  • restabilirea metabolismului (metabolismul), care va afecta procesul de curățare a organismului de zgură și pierderea în greutate.

Mantrele anti-imbatranire sunt recomandate nu numai femeilor. Se citesc indiferent de vârstă și sex. Ele ajută la acumularea de energie utilă atât din rezervele interne ascunse ale corpului, cât și din natura din jur.

Mantrele frumuseții și tinereții

„Mahamrityunjaya” – acesta este numele uneia dintre cele mai populare mantre de întinerire. Aceasta este o rugăciune foarte puternică pentru tinerețea veșnică, care vizează întinerirea corpului și transformarea unei femei.Ar trebui recitată următoarea frază sacră:

Mantrele frumuseții și tinereții

„Om Yajamahe Pushtivardhanam Sugandhim Bandhanan Urvarukamiva Mukshia Mritior Mamritat”.

Această mantra este recitată predominant dimineața, cu fața spre est. Cuvintele sunt pronunțate numai după relaxare completă, mai întâi trebuie să scapi de toate gândurile inutile. În caz contrar, efectul mantrei va fi minim.

În general, textul prezentat va ajuta fiecare femeie să-și atingă farmecul, frumusețea, tinerețea, să se reîncarce cu energie și atractivitate feminină și să devină mai interesantă pentru bărbați.

Următorul text va ajuta la întinerirea întregului organism, la netezirea ridurilor, la normalizarea activității organelor interne și a proceselor corpului:

„Ram Aum Shrim Aim Surva Dyayi Svaaha”. 

Acest lucru se repetă de până la 108 ori în timp ce țineți 2 pahare cu apă.

După citire, se bea apă dintr-un vas și se îngheață celălalt. Cuburile de gheață sunt apoi frecate peste zonele corpului care sunt necesare în special pentru întinerire. 

Practicanții împărtășesc ceea ce oferă această mantră:

  • îmbunătățește producția de hormoni ai fericirii;
  • reînnoiește diferite sisteme ale corpului;
  • îmbunătățește starea generală de bine și activează procesele de întinerire din interior.

Datorită unei astfel de rugăciuni, nu numai trupul este întinerit, ci și sufletul. Cuvintele sacre ale textului vă vor ajuta să obțineți pacea minții, armonie, să vă simțiți propria forță și frumusețe.

Există o mantra pentru pierderea în greutate:

„Gate Gate Poro Gate Poro Som Gate Bodhi Matchmaker”.

Pentru ca acesta să dea un rezultat, ai nevoie să respecți urmatoarele reguli:

  • mâncați o cantitate moderată de alimente;
  • citește aceste cuvinte în mod regulat;
  • crede în puterea acestor linii.

Este recomandat să începeți să citiți această rugăciune de ziua voastră și să continuați această practică timp de două luni.

Pentru a atrage bărbații, a dobândi armonie și feminitate, femeilor li se oferă o altă mantră:

„San Sia Chii Nah Pai Tun Dou”. 

Vibrațiile de la sunetele rostite formează o aură atât de puternică în jurul lor, încât pofta de mâncare nedorită, dorința de a mânca în exces sunt respinse. Organismul este programat să scape de kilogramele în plus și să le transforme în energie pentru un stil de viață activ și pentru a face sport. Pacea și armonia în suflet vin foarte repede, dacă respectați toate regulile.

Este necesar să reciți mantre pentru frumusețe, întinerire și farmec de mai multe ori, este de dorit ca numărul de incantări să fie un multiplu de trei (simbolizează unitatea zeităților) sau șapte (numărul magic al Universului).

Dar frazele sacre funcționează cel mai bine dacă sunt repetate de 108 ori… Iar cel mai bun moment pentru acțiunea lor este dimineața și seara.

Mantrele trebuie practicate dimineața în timpul exercițiilor și seara înainte de culcare. Trebuie să faci asta în fiecare zi pentru o perioadă lungă de timp, timp de cel puțin două luni.

Se crede că mantrele tinereții și frumuseții sunt foarte puternice, trebuie doar să crezi sincer în ele.

Reguli de citire

Alege o mantra conform nevoilor tale. Este indicat să se verifice sursa din care vor fi preluate cuvintele. Nu este necesar să căutați o traducere; pentru o astfel de rugăciune, sunetul este important, nu sensul. În continuare, trebuie să vă decideți asupra unui loc, cel mai bine este să vă retrageți.

Puteți să vă așezați sau să vă întindeți, să vă relaxați și să renunțați la toate gândurile. Înainte de a citi, ar trebui să respirați adânc de trei ori și să expirați de același număr de ori. Trebuie să citiți sau să ascultați mantre, repetându-vă pentru dvs., de cel puțin trei ori, și apoi de orice număr, care este divizibil cu 3, sau de toate cele 108 de ori.

Uneori este indicat un anumit număr pentru anumite texte – atunci trebuie să urmați aceste recomandări. Unii își spun mantre sau le ascultă fără a fi într-o stare de meditație: în transport, pe drum, într-o situație dificilă care a apărut și asigură că există și un rezultat. Dar practica tibetană se bazează încă pe relaxare completă și distragere a atenției de la problemele străine. Fără să cunoști sanscrita, poți asculta o mantră interpretată de cineva pentru a înțelege ce accente să pui. Citiți pe acel ton și cât de tare vă simțiți confortabil.

În mod ideal, ar trebui să-ți auzi vocea la nivelul tăcerii, dar poți și să-ți spui textul. Unii profesori de filozofie orientală sugerează ca elevii lor să citească și să se roage la sunetele unei mantre care emană de la o persoană sfântă la începutul practicii lor. În acest fel, poți să te concentrezi rapid, să devii un întreg unic și să atingi starea necesară rostirii unei rugăciuni. Cât timp să reciți o mantra depinde de cât de mult este prescris să o faci în fiecare caz, dar pentru a atinge obiectivele, fă-o timp de cel puțin trei săptămâni.

Un rezultat bun este dat de practicarea citirii timp de 40-60 de zile fără pauză.… Dacă chiar și o zi este ratată, numărătoarea inversă începe de la capăt. În timpul unei astfel de meditații, trebuie să aveți sănătate bună, dispoziție și numai gânduri pozitive. Lăsați furia, resentimentele, furia și iritația în afara câmpului de practică și după aceea trebuie să încercați și să scăpați de ele. Doar o atitudine pozitivă, credința în rezultat vă va schimba lumea interioară, vă va întoarce armonia și frumusețea sufletului. și, de asemenea, oferă putere fizică și contribuie la transformarea ta.

Cum să îmbunătățești acțiunea?

Seara, efectul rugăciunii va fi sporit dacă se spune la apus. În general, cuvintele sacre funcționează mai bine dacă sunt scandate cu fața spre est. Este necesar să pronunțați literele clar, să pronunți sunete fără iritare și disconfort. Nu merită să adăugați ceva propriu la mantra sacră – acest lucru poate provoca rezultatul opus.

Este util să pronunți texte despre întinerire și frumusețe cu o flacără de lumânare sau privind în apa pură de izvor.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!