Mantre pentru soare

Mantre pentru soare

Apelul către Surya Namaskara este un text sacru străvechi în sanscrită, menit să găsească armonie, să primească putere fizică și energie de la Luminarul Principal. Aceste practici sunt utile în special pentru acele persoane care au fost afectate negativ de energia Soarelui la naștere. A apela la o stea aduce invariabil schimbări pozitive în viață, trimite unei persoane o schimbare în bine.

Particularități

Mantrele îndreptate către Soare sunt utile absolut tuturor. Pronunțând texte sacre, o persoană stabilește astfel o legătură cu Universul, cu puteri superioare și îi informează despre disponibilitatea sa de a se schimba în bine. Lumina zilei a ocupat o poziție de lider în hinduism încă din cele mai vechi timpuri. Din cele mai vechi timpuri s-a crezut că are un impact major asupra vieții tuturor celor vii. Energia solară contribuie la nașterea unei noi vieți pe planetă, oferă un stimul puternic activității vitale, oferă unei persoane atât putere fizică, cât și sprijin mental.

Energia zeității zilei trezește creativitatea, deschide oportunități pentru auto-realizare, insuflă încredere în abilitățile cuiva. În plus, energia solară îmbunătățește starea fizică a organismului. Soarele întărește sistemul imunitar și îmbunătățește apărarea organismului. În organism, controlează activitatea inimii și a sistemului circulator, întărește sistemul reproducător și vă permite să aveți descendenți. Recitarea regulată a mantrei către Soare elimină depresia prelungită și ameliorează sindromul de oboseală cronică. Soarele are un efect benefic asupra organelor vizuale.

Repetarea mantrelor îndreptate către Soare, realizată în special la răsăritul soarelui, dă energia sănătății și longevitate, dă vitalitate și face aura radiantă.

Privire de ansamblu asupra mantrelor

Conform învățăturilor vedice, pe tot parcursul anului lumina zilei trece prin 12 grupuri de stele, fiecare dintre ele corespunde unui anumit semn zodiacal. Fiecare poziție este caracterizată de anumite cuvinte și combinații de sunete, astfel încât practicanții folosesc 12 mantre îndreptate către Soare. Textul fiecăruia dintre ele are propria sa energie și vibrații, corespunde unei anumite poziții a stelei din timpul zilei pe cer.

După ce a citit toate cele 12 texte, o persoană se dezvoltă spiritual, dobândește armonie interioară. Mantrele dau Soarelui puterea de a renunța la excese și de a merge pe calea autoperfecționării și iluminării spirituale.

Mantre pentru soare

 • O-m-m-Mitraya-Nama-aha. Aceasta este prima mantră de bun venit. O persoană se dedică complet Soarelui, își demonstrează disponibilitatea de a accepta energia și beneficiile pozitive. Când se realizează acest text sacru, energia solară pătrunde în sufletul și corpul practicantului, umplându-l cu raze calde și energie luminoasă.
 • Om-m-Rawaya-Nama-aha  A doua mantră de salut, care îți permite să stabilești contactul cu Universul și cu puterile superioare. Vibrațiile sale deschid corpul și sufletul pentru a absorbi fluxul solar de sus.
 • Om-m-Surya-Nama-aha. Mantra permite practicantului să intre în contact cu puteri superioare, să se conecteze la ele și să-i lase să decidă soarta celui care a aplicat rugăciunea.
 • Om-m-Bhanwe-Nama-aha. Aceasta este mantra de salutare a soarelui. Într-un flux invers, o persoană scapă de griji, frici și iluzii. Când mantra este executată, lumina vine și drumul către lumină se deschide. Trebuie să citiți acest text în timp ce vă uitați direct la soare. Aceste cuvinte simbolizează sfârșitul nopții și venirea zorilor.
 • Om-m Khagaya-Nama-aha. Mantra simbolizează poziția actuală a zilei. Prin ceruri, ea trimite informații despre aspirațiile omului către corpul ceresc.
 • Om-m Pushne-Nama-aha. Acest text este cel mai bine să fie citit în timp ce stați întins pe pământ, cu întregul corp lipit de el. Așa cum razele soarelui cad pe suprafața firmamentului pământesc, tot așa îl umplu de vitalitate pe cel care se întoarce.
 • Om-m Hiranya-Garbhaya-Nama-aha. Mantra este să vă adresați direct stelei puternice ca fiind cea mai omnipotentă dintre toate. Această rugăciune vă permite să găsiți idei interesante, să simțiți inspirație și să vă maximizați potențialul de creativitate.
 • Om-m Maricaya-Nama-aha. Acestea sunt cuvinte de recunoștință directă față de razele soarelui. Străduindu-se spre luminare, ei găsesc un răspuns în Univers și deschid calea spre fericire și succes.
 • Om-m Adityaya-Nama-aha. Aceste sunete laudă zeitatea cerească, îl slăvesc pe el și puterea lui.
 • Om-m Saviitri-Nama-aha. Cuvintele stimulează refacerea învelișului corpului, ajută la scăparea de afecțiuni, vindecă rănile și întărește imunitatea.
 • Om-m-Arkaya-Nama-aha. Mantra conferă unei persoane vitalitate și energie pozitivă. Oferă putere pentru a găsi calea cea bună.
 • Om-m-Temple! Om-m-Khrim! Om-m-Hrum! Om-m-Khrayam! Om-m-Khraum! Om-m-Hraha! Aceasta este cea mai puternică mantra finală. Sunetele sale generează vibrații care pot fi resimțite la nivel fizic. Vibrațiile câmpului energetic luminează conștiința și eliberează drumul pentru a primi energia de întoarcere a Soarelui. Această mantră trebuie inclusă în mod necesar în ritualul de a face față luminii zilei, deoarece simbolizează respectul pentru stea.

Cum să le citești corect – Mantre pentru soare?

Cel mai bun moment pentru a face practici direcționate către soare este dimineața devreme. Cel mai bine este să începeți să citiți cu puțin timp înainte de răsăritul soarelui. Unele învățături chiar susțin în mod direct că un efect pozitiv poate fi obținut numai dacă interpretul a stabilit un canal cu Universul. Și acest lucru se poate face numai în orele dinainte de zori. Cel mai bun loc pentru a citi o rugăciune este într-o zonă deschisă, de exemplu, în natură sau doar la aer curat. Dacă acest lucru nu este posibil, orice alt loc este potrivit. Cel mai important lucru este să asigurați un flux de aer în cameră și să stați cu fața spre est.

Înainte este imperativ să efectuați o spălare a corpului dimineața. În niciun caz nu trebuie să luați micul dejun, deoarece stomacul ar trebui să fie liber în timpul apelului la lumină. Hainele trebuie alese din materiale naturale (bumbac sau in). Ar trebui să fie confortabil, liber și fără mișcare. În timp ce citiți, trebuie să vă referiți la Soare după nume, să-l vizualizați și să simțiți cum întregul corp se încălzește cu energia termică. Acesta este un ritual magic ușor. Vă permite să scăpați de negativitatea interioară, fricile și îndoielile care împiedică realizarea de sine a unei persoane și, prin urmare, îi scad calitatea vieții.

Pentru a obține efectul, trebuie să faceți invocarea de Surya Mantre pentru soare de 108 ori.

Recomandări

În mod ideal, executarea mantrelor către Soare ar trebui să fie însoțită de exerciții fizice. Iată câteva dintre ele.

 • Pranamasana. Stai drept și încrucișează-ți mâinile în fața ta, așa cum faci când citești o rugăciune. Luând această poziție, o persoană pare să-și încredințeze sufletul și trupul milei trupului ceresc și își exprimă speranța pentru iubirea, energia și binecuvântarea sa. În învățăturile antice, se spune că această asana ajută la transmiterea unui apel către Soare. Cu ea trebuie să-ți începi practica.
 • Ashva Sanchalasana. Pentru a lua această asana, este necesar să îndoiți genunchiul piciorului drept și să împingeți piciorul stâng cât mai mult înapoi, spatele este, de asemenea, îndoit înapoi. În acest caz, mâinile sunt îndreptate paralel cu podeaua. În această poziție, o persoană poate cere luminatorului să dizolve negativul care s-a îngroșat peste el.
 • Poza câinelui cu fața în jos. Pe măsură ce expirați, trebuie să vă ridicați, apoi cu picioarele drepte, aplecați-vă înainte și atingeți ușor podeaua cu mâinile. Corpul, așadar, trebuie să formeze litera L. În această poziție, o persoană trebuie să-și trimită cererea Soarelui pentru înțelegere și posibilitatea de a folosi ceea ce i s-a dat numai pentru bine.
 • Ashtanganamaskara. Pentru a lua această ipostază, trebuie să stai întins pe podea cu fața în jos, astfel încât bărbia, pieptul, palmele, genunchii și picioarele să fie în contact cu solul.

În această poziție, o persoană își arată dorința de a se contopi cu Pământul și, prin urmare, își exprimă dragostea profundă pentru patronul său ceresc.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

2 comentarii la „Mantre pentru soare

 • Om-m-Aryama-Nama-aha. Mantra estabileste legatura dintre Soare si alte puteri superioare. Ea ajuta la randamentul zilnic si la imbunatatirea calitatii vietii.
  Acestea sunt cateva mantre pe care le puteti recita astfel incat sa va conectati la puterea solara! Incercati sa le cititi si va veti simti mai impacati si cu o viata bogata!

 • Mantrele ofera informatii foarte detaliate si subtile despre felul in care aceasta practica poate influenta pozitiv viata fiecaruia dintre noi. Este evident ca reperele spirituale si recitarea mantrelor ne vor aduce pace si armonie sufleteasca, iar recitarea tuturor mantrelor, in special a celor descrise aici, vor aduce un schimb pozitiv in propriul mod de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!