Mantre pentru noroc și succes

 

Mantre pentru noroc și succes

Cuvântul „mantra” în sanscrită înseamnă „vers”. Textul, care are puteri magice, a fost folosit pentru a-ți îmbunătăți viața. Acesta este un fel de rugăciune care afectează energia unei persoane, atrage dragoste, noroc și succes în afaceri. În lumea modernă, interesul pentru aceste texte antice rămâne ridicat. Din ce în ce mai mulți oameni sunt introduși în cultura hindusă prin mantre.

Dacă interesul anterior pentru cultura Indiei și a altor țări din Est a provocat neîncredere și chiar negativ, acum situația s-a schimbat dramatic. Ea atrage atenția cu mister și farmec. Bărbații și femeile moderni practică yoga, meditează, încearcă diverse practici corporale și spirituale. Viziunea indiană asupra lumii este populară cu mult dincolo de granițele țării.

Unii folosesc aceste cunoștințe pentru auto-dezvoltare, alții sunt pur și simplu interesați de o cultură neobișnuită, care diferă de modul obișnuit de viață european.

Pentru ca mantrele să funcționeze, ele trebuie recitate în mod regulat pe o anumită perioadă de timp. Fiecare text are un impact deosebit asupra unei persoane și asupra vieții sale. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când alegeți textul. Versurile (melodiile) sacre pot ajuta la îmbunătățirea relațiilor cu oamenii, atrage noroc și succes în carieră.

În timpul lecturii, o persoană se întoarce la zeitate. Versurile piesei străpung cu energie pozitivă. Fiecare silabă are un sens specific, astfel încât textul trebuie citit integral și într-o anumită secvență. În caz contrar, esența mantrei va fi încălcată și nu va avea efectul dorit.

O citire unică nu va avea nici cel mai mic efect. De regulă, textul trebuie repetat de 108 ori într-o singură sesiune, cu toate acestea, pentru unele texte, aproximativ 10 ori vor fi suficiente. Și, de asemenea, trebuie să vă acordați pentru a comunica cu puteri superioare și pentru a crea condiții confortabile. Curățarea trupului și a sufletului de acțiunile și emoțiile negative este o condiție prealabilă pentru citirea textelor sacre.

În procesul de pronunțare, oamenii se îndreaptă nu numai către zeități, ci și către Univers. Energetica spațiului este de mare importanță în procesul de meditație și yoga.

Mantre pentru noroc și succes

Cum să citești corect Mantrele pentru noroc și succes?

Textele care au supraviețuit din cele mai vechi timpuri necesită o abordare serioasă. Înainte și în timpul lecturii, ne programăm pentru o schimbare pozitivă. Nu este recomandat să începeți lectura fără pregătire prealabilă. Înainte de a începe să citiți, trebuie să vă familiarizați cu o serie de reguli.

Reguli pentru a citi Mantre pentru noroc și succes

 • Este necesar să pronunțați textul de la 6 la 10 ori. Unele mantre necesită repetări mai dese.
 • Când te adresezi zeităților sau spațiului, trebuie să fii singur.
 • Pentru a obține rezultate maxime, trebuie să citiți textele în fiecare zi.
 • Cel mai bun moment pentru a te ruga este dimineața devreme, dimineața devreme.
 • Fiecare cuvânt trebuie pronunțat clar și afirmativ. Pentru a evita problemele cu aceasta, merită să exersați mai întâi.
 • Începătorii sunt încurajați să se concentreze pe un singur text. De îndată ce pronunția lui este adusă la ideal, puteți trece la studiul următorului text.
 • Nu te grăbi. Este nevoie de timp pentru ca rugăciunea să aibă un efect cert. Principalul lucru este să ai răbdare și să menții o atitudine pozitivă.
 • Pentru ca mantra să funcționeze, trebuie să crezi în puterea și influența ei. O atitudine sceptică nu va atrage bunăstarea.

Ascultați-vă sentimentele. În timp ce citești, poți simți o senzație fizică plăcută. Unii subliniază că textele antice ajută la scăparea de anxietate, frică și entuziasm.

O mantra puternica poate avea atât o actiune dirijată, cât și un efect multifațetat: atragerea bucuriei, a fericirii familiei, a prosperității, a norocului incredibil, a bunătății, a bunăstării materiale. Cu ajutorul textelor sacre, ei recurg la înlăturarea obstacolelor și la câștigarea în afaceri.

Noroc în dragoste

Pentru noroc în dragoste, ei apelează la zeița Lakshmi. În cultura indiană, această zeitate este personificarea fericirii și a frumuseții. Lakshmi este întruchiparea energiei Vishnu. În ciuda patronajului, zeița are un caracter complex, motiv pentru care pune mari pretenții celor care solicită. Mantrele care i se adresează necesită aderarea la un anumit număr de canoane.

Cel mai adesea, zeiței i se cere o căsătorie fericită, o căsătorie puternică, frumusețe și sănătate. Și, de asemenea, Lakshmi se roagă pentru bunăstarea financiară. Anterior, doar sexul frumos se îndrepta către zeiță. Acum, mantra în onoarea ei este recitată de bărbați care vor să-și schimbe viața în bine. Sexul puternic îi cere milă și binecuvântare. Înainte de a citi textul sacru, trebuie să faceți câteva lucruri.

 • Curăță corpul. Puteți merge la baie sau vă puteți descurca cu procedurile obișnuite de apă acasă.
 • Al doilea pas este curățarea psihologică. Trebuie să scapi de furie, de gândurile tulburătoare și să-i ierți pe infractorii. Zeița nu îi ajută pe cei care adăpostesc răul în suflete.
 • Ar trebui să vă acordați dispozițiile necesare, doresc sincer să se schimbe în bine.
 • Admirarea zeiței vă poate ajuta să vă creșteți șansele de succes, frumusețea, înțelepciunea și harul ei.

Mantra lui Lakshmi

Om-Shrim-Lakshmiyai-namah.

Mantra atrage atenția zeiței și îi cere ajutor. Aceasta este o versiune simplă a rugăciunii, potrivită pentru cei care tocmai au început să se familiarizeze cu practicile spirituale.

În muncă și în afaceri

Bija mantra Mahalakshmi va ajuta în muncă și afaceri. Mantra își propune să atragă fluxuri de numerar. Și ea va ajuta, de asemenea, la construirea unei cariere. Unii folosesc puterea conversiei pentru comerț și reușesc în alte proiecte. 

Textul este următorul:

Om-Mahalakshmicha-Vidmahe-Vishnu-Patnicha-Dhimahi-Tanno-Lakshmi-Prachodayat.

Și, de asemenea, această versiune a mantrei este populară:

Om-Hrim-Shrim-Lakshmi-Byo-Namaha.

Contestația are ca scop îmbunătățirea situației financiare. Cu toate acestea, textul poate fi citit pentru a construi relații de familie și a atrage dragostea.

O altă rugăciune puternică și eficientă pentru rezolvarea problemelor de bani și a succesului în afaceri este un apel către Lună. După ce o citești, banii pot veni din cele mai neașteptate surse, de exemplu, câștigarea la loterie. În acest caz, Luna este personificarea energiei feminine, Marea Înaintașă. A apela la ea ajută la schimbarea vieții în bine.

Mantra:

Aim-Sri Gaya-Adi-Chandra-Ayya-Namah.

Este recomandat să citiți textul antic exact la miezul nopții timp de cel puțin 12 minute. În acest proces, se recomandă să ridicați mâinile către corpul ceresc. A doua zi, ar trebui să apară schimbări pozitive.

O opțiune bună este să vă referiți la Jupiter. A cincea planetă a sistemului solar influențează puternic cariera și este responsabilă pentru bunăstarea financiară. Cu un contact regulat cu Jupiter, poți deveni o persoană independentă financiar. Textul este conceput pentru a deschide noi oportunități și stabilitate materială.

Textul mantrei:

Om-Gurave-Namaha.

Recitarea regulată întărește legătura cu Jupiter, ceea ce crește eficacitatea mantrei.

Unele mesaje nu au un scop anume. Sunt necesare pentru a aduce armonie și energie pozitivă în viața unei persoane. Astfel de texte sunt considerate universale și potrivite pentru oameni de orice sex și vârstă, de exemplu, mantra lui Shiva.

Shiva este unul dintre zeii hinduismului. Este controversat și complex. Pe de o parte, este un distrugător care deschide calea pentru noi realizări. El poate fi crud, făcând ravagii și numai soția lui poate calma ardoarea lui Shiva. Cu toate acestea, el îi ajută pe cei care îi cer milă și prosperitate. Principalul lucru este să vă adresați corect zeității.

Textul mantrei este scurt:

Om-Namah-Shivaya.

Această rugăciune este familiară multora și este considerată una dintre cele mai vechi. Poate fi tradus literal ca „închinarea binelui”. Într-un apel, sunt colectate 5 elemente: pământ, foc, apă, aer și eter.

Când citește o rugăciune, o persoană își curățește calea de negativitate, ceea ce face loc succesului, bunăstării, prosperității și armoniei. În timpul meditației, sentimentul de lăcomie este calmat, furia dispare. Nu există reguli separate pentru recitarea acestei mantre, totuși unele ritualuri sunt permise. Se crede că conversia va fi mai eficientă dacă mănânci un singur orez timp de 18 luni. Zeitatea va îndeplini orice dorință. Efectul pozitiv se observă chiar dacă ascultați o înregistrare cu text.

Mantra lui Shiva este un instrument eficient pentru a îmbunătăți viața socială și de familie.

Cum să sporești efectul Mantrelor?

Practica arată că recitarea regulată a mantrei afectează vocea. Devine mai melodică și mai plăcută. Astfel de schimbări sunt observate dacă apelați la forțele divine timp de 14 zile. Aceste modificări indică faptul că mesajul a fost auzit și scopul a fost atins. Există mai multe moduri de a spori impactul rugăciunii.

 • Unii oameni preferă să citească mantrele nu cu voce tare, ci în tăcere. Această metodă ajută la concentrarea asupra sentimentelor interioare și la sporirea efectului. Alții sunt siguri că cel mai bine este să rostești cuvintele cu voce tare, clar și tare.
 • Într-o sesiune, este necesar să pronunțați textul de un anumit număr de ori. Este imperativ să faceți repetări și să vă concentrați asupra lor. Repetarea regulată fără pauze sau ezitari va spori mult efectul rugăciunii.
 • Când te îndrepți către puteri superioare, trebuie să fii complet concentrat pe acest proces. Toate celelalte cazuri și probleme ar trebui amânate pentru mai târziu. Gândurile străine nu vor face decât să împiedice atingerea succesului necesar.
 • O altă metodă absolută de lucru este a avea o bună dispoziție. Dispoziţia spiritului joacă un rol important în practicile spirituale. Orice s-ar întâmpla în viață, trebuie să înveți să renunți la orice negativitate și să te acordezi cu un rezultat pozitiv.
 • Ultima modalitate de a crește eficiența este memorarea textului și citirea lui din memorie. Începătorii sunt sfătuiți să acorde atenție textelor scurte care sunt rapid și ușor de reținut.

Așa că este recomandat ca Mantre pentru noroc și succes să fie incantate în seri de 108 ori.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!