Mantre pentru împlinirea dorințelor

Mantre pentru împlinirea dorințelor

Când o persoană visează la ceva important și intim, el apelează adesea la Univers pentru ajutor. Mantrele pentru împlinirea dorințelor sunt una dintre modalitățile de a te apropia de un vis. Trebuie doar să știți cum să le folosiți corect pentru cel mai bun efect și ce condiții să respectați.

Orice mantră a împlinirii dorințelor este un mesaj foarte puternic către Univers, care te poate aduce mai aproape de scopul dorit. Dar există o condiție foarte importantă: o mantră eficientă care înlătură toate obstacolele de pe cale va ajuta doar dacă gândurile tale sunt pure și dorințele tale nu sunt capabile să-i facă rău altora. Să ne uităm la câteva mantre, fiecare dintre ele sunt uimitoare și poate duce la succes.

Mantre pentru împlinirea dorințelor

  • Una dintre principalele dorințe ale fiecărei persoane este să-și cunoască sufletul pereche sau pentru a câștiga favoarea unei anumite persoane. Mantra dragostei va ajuta dorința de a fi împlinită. O rugăciune atât de puternică ajută o persoană să se adapteze la valurile potrivite și să se concentreze asupra principalului lucru. Rațiunea, voința, dorința se unesc. Mantrele pentru dragoste sunt numite și rugăciuni Tara. Aceasta este o zeiță căreia i se cere adesea ajutor, inclusiv în dragoste. Textul mantrei arată astfel: OM TARE TUTTARE TURE SVAHA. Astfel de mantre trebuie citite cel puțin 10 zile, timp în care pot apărea schimbări pozitive. Dar să nu credeți că după această perioadă se va întâmpla magia și veți obține succesul. Trebuie să aveți răbdare și să acordați o atenție deosebită acestui ritual, deoarece este posibil să nu fie posibil să obțineți imediat rezultatul dorit – este nevoie de timp. Un moment bun pentru a face apel la zeița Tara este luna plină. Atunci toate chakrele se deschid și gândurile sunt cele mai puternice.
  • Există o mantră pentru împlinirea oricărei dorințe. Trebuie efectuată în singurătate completă de cel puțin 108 ori. Dorința trebuie să poată formula clar, iar pentru a o citi de numărul necesar de ori, trebuie să achiziționați mărgele, mala, acestea vă vor ajuta să vă concentrați și mai bine pe ceea ce ați conceput. Zorii este cel mai bun moment pentru a trimite mesaje în univers. Va fi dificil pentru un începător să citească mantra de 108 ori imediat. Prin urmare, puteți începe să citiți de la o cantitate mică, crescând-o de fiecare dată. Textul mantrei este următorul: AUM HRIM STREAM HUM PHAN.
  • Una dintre cele mai minunate mantre care pot oferi ceea ce îți dorești este așa-numita Golden. Ea duce la fericire, bucurie și împlinirea tuturor dorințelor. Sună: AUM JAYA JAYA SHRI SHIAYA SWAHA. O condiție importantă este singurătatea și absența lucrurilor străine. Tămâia și lumânările vor ajuta doar să te concentrezi și să-ți distragă atenția de la tot ceea ce este de prisos și nesemnificativ. Yantra poate ajuta, de asemenea, în această problemă. Acestea sunt imagini formate din simboluri care ajută la extinderea granițelor conștiinței și a privi lumea într-un mod diferit. Mantra trebuie recitată de 108 ori. În timp ce citești, ar trebui să te concentrezi pe deplin asupra dorinței tale. Imediat ce sesiunea de comunicare cu Universul s-a încheiat, trebuie să continuați să trăiți o viață obișnuită, fără să vă blocați dorința.
  • Nu mai puțin dragoste și fericire, o persoană își dorește sănătate și celor dragi. Și de multe ori în astfel de situații trebuie să apelezi la puteri superioare. Dacă citiți mantrele sănătății, corpul va fi umplut cu ușurință, putere, precum și cu energie pură și ușoară. Dacă vrei să fii sănătos sau să scapi de boli, o persoană ar trebui să apeleze la Zeul SoareSurya. Prin urmare, o mantra puternica suna asa: OM SURYA NAMAHA.

Cea mai importantă caracteristică a oricărei mantre este să crezi necondiționat în puterea sa și să știi că te va ajuta. Dacă o faci de dragul experimentului, este puțin probabil să existe un rezultat pozitiv. Există chiar și o mantră personală. Aceasta va fi doar conversația ta personală cu Universul. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți formulezi dorința în câteva cuvinte.

De exemplu: „Doresc să-mi găsesc un nou loc de muncă” sau „Doresc să-mi cunosc dragostea”. Este bine, desigur, să adaugi specific acestor fraze, ce fel de muncă ar trebui să fie sau cu ce persoană aștepți o întâlnire. Și chiar și sunetele pentru mantra pot fi alcătuite din propriile tale. Ele ar trebui să simbolizeze o dorință specifică. În rest, totul se întâmplă la fel.

Are nevoie de singurătate, natură sau o cameră curată și gânduri curate și bune. Doar în acest caz Universul te va ajuta.

Pregătirea pentru a incanta Mantre pentru împlinirea dorințelor

Pentru a-ți îndeplini dorințele prețuite, pur și simplu repetarea sunetelor necesare în ordinea corectă nu este suficientă. Este foarte important să fii bine pregătit pentru procesul de recitare a mantrei. În mod ideal, meditația ar trebui să aibă loc în natură. Va fi grozav dacă va fi un răsărit lângă mare. Este potrivită și o poiană înconjurată de copaci. Și o terasă a propriei case ar fi o opțiune bună. Principalul lucru este că nu există oameni și animale în jur. Dacă nu există nicio modalitate de a medita în aer curat, trebuie să pregătiți camera. În primul rând, trebuie să fie curat, camera trebuie mai întâi aerisită și este mai bine să lăsați fereastra deschisă cu totul. Puteți aprinde lumânări parfumate și chiar puteți reda muzică relaxantă foarte liniștită. Fără gadgeturi sau alte distrageri. Dacă sunt oameni acasă, ar trebui să le ceri să nu te deranjeze în prealabil, pentru ca nimeni să nu interfereze cu intimitatea ta.

Pentru a atinge rapid obiectivul, trebuie să vă gândiți în avans la dorința dvs. și să o prezentați clar în procesul de recitare a mantrei. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă imaginați mental ce doriți timp de mai multe zile la rând, astfel încât în ​​procesul de citire a mantrei acest lucru să se întâmple fără nicio tensiune. Merită să vă gândiți nu numai la pregătirea camerei, ci și la corp. Trebuie să fii curat atât la trup, cât și la suflet în acest moment. Prin urmare, ar trebui să faceți un duș sau o baie relaxantă cu sare aromată. Nu mergeți la meditație după ce mâncați. Corpul trebuie să fie ușor, fără greutate sau disconfort. Înainte de a începe un ciclu de meditații, trebuie să vorbiți singur, să încercați să vă analizați gândurile și acțiunile. Poate că motivul eșecului este tocmai în gândurile tale greșite.

Înainte de o sesiune de comunicare cu Universul, trebuie să uiți complet de problemele de zi cu zi și de orice afacere. Capul trebuie eliberat de tot ce este de prisos.

Cum să citeasc Mantre pentru împlinirea dorințelor?

Orice mantră este magică, dacă crezi în puterea ei, indiferent în ce zi este citita: ziua de naștere sau oricare altă. Trebuie să reciți mantra de 108 ori pentru a-i spori efectul. Unul simbolizează o persoană, zero – gândul său și opt – infinitul. Din acest motiv, este recomandat să reciți mantra exact în acest număr de ori, deoarece tocmai o astfel de chemare către Univers va fi cea mai puternică. Aceasta este o cale lungă și intenționată pentru atingerea obiectivului. Trebuie să ai răbdare.

Mantra este incantaă, fără a schimba cheia, în timp ce în fiecare sunet trebuie să îți concentrezi toată voința și dorința. Sunetul este neapărat uniform și persistent, fără discontinuitate, o silabă curge lin și ușor în alta. Silaba principală este OM, în ea este conținut mesajul principal către Univers. Și ea trebuie să răspundă și să vină în ajutor. Va fi nevoie de ore de practică pentru a învăța cum să pronunți perfect sunetele mantrei. Prin urmare, prima dată merită doar să ascultați mantra, concentrându-vă în același timp pe fiecare sunet. În timp, ea va deveni o parte din tine și poți trece la lectura independentă. De fiecare dată va ieși din ce în ce mai bine, ceea ce înseamnă că va crește și convingerea că dorința cu siguranță se va împlini.

Dacă este mai convenabil să spuneți mantra muzicii, atunci trebuie să vă asigurați un acompaniament muzical. Apropo, ei o pronunță pe muzica adevăraților maeștri. Dar melodia ar trebui să fie doar un fundal discret, care în niciun caz nu ar trebui să distragă atenția de la lucrul principal.

Reguli de redare pentru Mantre pentru împlinirea dorințelor

Când citiți o mantră, este foarte important nu numai să vă concentrați asupra sunetelor și senzațiilor în toate detaliile, ci și să reprezentați viu și clar obiectul către care este îndreptat gândul sau să vedeți clar rezultatul împlinirii dorinței tale. Este foarte important să știi exact ce vrei. Informațiile încețoșate din cap vor întârzia îndeplinirea dorinței sau punerea în aplicare a planului va avea loc într-o formă greșită.

Dacă vorbim despre un obiect al iubirii, adică o persoană anume, atunci ar trebui să-l prezinți atât de clar încât să-i poți simți practic prezența. Vă puteți aminti de ultima întâlnire, cum arăta. Emoțiile ar trebui să fie doar pozitive, chiar dacă această persoană a rănit. Doar gândurile pozitive trebuie trimise către Univers pentru a obține rezultatul dorit. Acest lucru trebuie făcut zilnic pentru o lungă perioadă de timp. Nu disperați dacă nu există un efect imediat. Mai devreme sau mai târziu, universul te va auzi.

În ceea ce privește dorința, atunci trebuie să îți imaginezi că este deja împlinită. De exemplu, chiar vrei să mergi într-o excursie anul acesta într-un anumit loc sau la mare. Pronunțând mantra, ar trebui să te vezi deja în acel loc dorit, dar este mai bine să prezinți totul în detaliu, până la zbor.

Poți, închizând ochii, să te simți pe malul mării, să simți mirosul mării, razele soarelui, să auzi sunetul valurilor și strigătul pescărușilor.

4.8/5 - (5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!