Cele 7 mantre de curatare a chakrelor

Mantrele de curatare a chakrelor te ajuta sa iti cureti caile energetice pentru a prospera, nu doar pentru supravietuire; ele iti permit sa profiti la maximum de experienta de viata, sa faci schimbari pozitive in fizic, emotional, mental si spiritual. Mantrele si numele lui Dumnezeu pot fi rostite cu voce tare, pot fi soptite, spuse in gand sau scrise. Fiecare are efectul sau unic. Spuneti / cantati fiecare mantra ca pe un tip de venerare sau devotiune pentru Dumnezeu. Rostirea unei mantre si a numelui lui Dumnezeu construieste o forta spirituala atat de mare si in acelasi timp purifica, curata si vindeca toate corpurile voastre. Cand rostiti numele lui Dumnezeu programati perfectiunea in mintea subconstienta. Acest lucru creaza perfectiune in corpurile fizic, emotional, mental si spiritual.

De asemenea, un efect foarte puternic il obtineti daca veti canta numele lui Dumnezeu. Aceste mantre se spun sau se canta de 108 ori. 108 este un numar sfant. Tineti in mana un cristal in timp ce va rugati si rugaciunea va deveni si mai puternica.

Mantre de curatare a chakrelor

LAM: Mantra aceasta de curatare se canta pentru Chakra Radacina, care ne ajuta sa fim impamantati si legati de pamant. Mantra aceasta va curata impuritatile ce se strang in chakra radacina – efectiv deschizandu-te catre senzatiile de securitate, prosperitate si apartinere – curatind orice energie blocata ce nu poate circula prin ceilalti 6 centri energetici principali. Canta ”LAM” daca nu ai energie, daca ai probleme financiare, daca suferi de lipsa de stima de sine sau de oboseala (de la glandele suprarenale) sau daca ai probleme de stres.

VAM: Mantra de curatare pentru Chakra Sacrala, care este asociata cu sexualitatea, placerea si creativitatea. Deschiderea acestei chakre te va deschide catre ceilalti, iti va da curaj sa te exprimi pe tine insuti si sa imbratisezi schimbarea. Canta ”VAM” daca ai o stima de sine scazuta, daca ti-e greu sa te deschizi in relaii, daca te simti nesatisfacut din punct de vedere sexual si suferi de un libidou scazut.

RAM: Aceasta mantra dechide Chakra Plexului Solar, sediul puterii tale personale. Cantand ”RAM” iti vei mari capacitatea de a fi pe picioarele tale, de a-ti controla impulsurile negative si sa ai un grad mai mare de auto-control. Stima ta de sine va creste pe masura ce canti ”RAM” si vei deveni mai increzator in tine – iar anxietatea si dutrerile frecvente de stomac vor dispare!

YAM: Mantra de curatare pentru Chakra Inimii. Dai si primesti iubire prin centrul energetic din chakra inimii. Daca nu te simti iubit, capabil de iubire, plin de compasiune sau ai dificultati in relatii, ai putea sa canti YAM! Canta ”YAM” pentru a vindeca atat inima fizica cat si cea spirituala (emotionala) si pentru a te deschide catre iubirea neconditionata si compasiune.

HAM: Mantra pentru deblocarea Chakrei Gatului. Aceasta este vocea ta fizica si spirituala, modalitatea de comunicare a ceea ce esti si a acelor lucruri de care ai nevoie si ti le doresti din partea Universului. Chakra gatului guverneaza abilitatea ta de a te exprima – daca este inchisa, te vei regasi deseori in postura de a fi frustrat pentru ca nu iti poti exprima nevoile si dorintele (inchizandu-te la oportunitati sau la implinirea nevoilor); iar o chakra a gatului inchisa face dificil de incorporat onestitatea si integritatea. Vibratiile lui ”HAM” vor deschide chakra gatului astfel incat energia comunicarii poate curge din plin.

AUM (sau OM): Aceasta mantra deschide Chakra celui de-al Treilea Ochi. Aceasta este in centrul fruntii, in linie cu centrul creierului tau. In timp ce OM este una dintre cele mai intalnite mantre si poate fi folosita pentru o multitudine de meditatii cu mantre, ea este in mod deosebit importanta pentru curatarea si vindecarea chakrei celui de-al treilea ochi. Chakra celui de-al treilea ochi este sediul intuitiei si al scopului in viata. Canta ”OM” pentru a-ti rupe conditionarile auto-impuse prin care nu iti permiti sa iti asculti intelepciunea interioara si pentru a-ti folosi aceasta intelepciune pentru a gasi cel mai bun drum catre scopul vietii si pasiunile reale.

OM sau AH: Mantra pentru Chakra Coroana, conexiunea cu divinitatea. O chakra coroana inchisa aduce senzatii de neimportanta si lipsa de scop, conducand spre o deconectare de la spirit si un atasament puternic de posesiuni, relatii si lumea fizica. Unii oameni descopera faptul ca linistea este o practica mai eficienta pentru deschiderea chakrei coroana dar si OM este folosita in acest scop. Daca folosesti AH vei simti o eliberare. Respira profund si apoi elibereaza. AH este sunetul eliberarii si al abandonului.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!