Mantra OM sau AUM – Cum poti iesi usor din stari negative cu ajutorul mantrei

Mantra OM sau AUM reprezinta sunetul sacru al Universului; conecteaza la Ingerul Putitatii si Armoniei Divine. Este cea mai veche mantra. Simbolul OM sau AUM este simbolul maestrului in initierea Karuna Reiki. Reprezinta chintesenta compasiunii.

Mantra OM sau AUM

Multi ati auzit poate mantra “Om Mani Padme Hum” – aceasta este o mantra foarte puternica.

Mantra OM este folosita in multe practici spirituale si reprezinta functionarea Universului ca un intreg: A-Tatal/Mama, creatia, U-fiul/fiica, evolutia sufletelor individuale, si M absorbtia a tot ceea ce este creat.

Mantra OM sau AUM are o vibratie foarte inalta si o putere foarte mare de curatare; purificare; spusa de 3 ori are puterea de a curata spatial din jur, alunga toate gandurile negative, deschide chakra coroanei, curata, stabilizeaza si sigileaza aura, aduce lumina, purifica, conecteaza cu Dumnezeu.  Ca si simbolul crucii daca il desenezi pe tine tine energiile negative la distanta.

Mantra OM este un tonic puternic. Cand spui mantra Om, simti ca esti lumina pura, toata omniprezenta si constiinta. Cand esti deprimat canta mantra OM de 50 de ori si vei aduce o energie noua revigoranta in corp. Aceasta mantra are efecte benefice si la nivel fizic, incetinind sistemul nervos si calmand mintea, pregatind-o pentru meditatie. Potrivit filozofiei hindu , mantra “Om” coincide cu Constiinta Suprema. Sunetul OM incarca aerul cu prana (Ki), care, sub influenta gandului, poate fi indreptat spre directia specificata de noi.

Mantra OM incantata sau intonata purifica mintea, spiritul, si echilibreaza structurile energetice ale finite. Sunetul sacru al universului, OM curata, stabilizeaza, piaptana razele sanatatii din aura. Ea poate fi si ascultata. lasata sa ruleze curata spatiul.

Ca si Antahkarana, se considera ca si simbolul OM are putere de vindecare prin simpla sa prezenta, emitand energii purificatoare in jurul tau.

Mantra OM sau AUM

Gandul lui Dumnezeu ”Eu sunt singurul – sa devin creatia”  a cauzat o vibratie, care ulterior s-a transformat in sunet, iar acest sunet a fost Om. Creatia a fost pusa in miscare de vibratia lui OM. Vibratia produsa de rostirea mantrei OM in universul fizic corespunde cu vibratia originala care s-a materializat in momentul creatiei.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

https://youtu.be/zEa6eR0nz8o

 

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

2 comentarii la „Mantra OM sau AUM – Cum poti iesi usor din stari negative cu ajutorul mantrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!