Mantra lui Mercur

Mantra lui Mercur

Mercur este responsabil pentru sfera intelectuală, capacitatea de a găsi contacte cu oamenii, de a-și apăra propria părere. Cu ajutorul mantrei lui Mercur, nu numai că poți întări aceste calități, ci și le poți întări. Planeta patronează scriitori, profesori, studenți, astrologi și comercianți.

Ce oferă mantra lui Mercur?

Mantra va fi utilă nu numai celor care au aceste calități slăbite sau au probleme, ci și celor care s-au născut deja sub auspiciile lui Mercur. Planeta va consolida abilitățile, va deschide noi oportunități.

Pe lângă calitățile pozitive precum sociabilitatea, inteligența, oratoria și mobilitatea, Mercur are și o latură întunecată. Calitățile negative includ viclenia, manipularea, tendința de a minți și nevrozele. Citirea mantrelor vă va permite să neutralizați influența negativă a planetei.

Mantra lui Mercur are următoarele efecte:

  • îmbunătățește asimilarea informațiilor;
  • vă permite să stăpâniți rapid noi abilități;
  • provoacă pofta de cunoștințe noi;
  • încurajează auto-îmbunătățirea;
  • îmbunătățește abilitățile de vorbire în public;
  • ajută să găsești contacte cu oamenii și să faci noi cunoștințe utile.

Comercianții se pot baza pe contracte profitabile și pe oamenii care se află într-o situație dificilă de viață – pe idei neașteptate pentru a o rezolva.

Repetarea regulată a mantrei dezvoltă abilitățile mentale și oratorice, abilitățile de comunicare, gândirea analitică și logică, atrage noroc în afacerile comerciale.

În ce zile ar trebui să citești?

Este mai bine să citiți miercuri mantra Mercur și la ora lui Mercur. În această zi, influența planetei este cea mai puternică. În alte zile ale săptămânii, este blocat de alte planete, iar mantra nu va da efectul scontat.

Puteți începe să recitați mantra de marți la miezul nopții până miercuri seara. Cel mai bine este să reciți mantra dimineața pentru a reumple energia înainte de începerea zilei de lucru sau la prânz. După șase seara, nu se mai recomandă citirea mantrei.

Cel mai mare efect va fi dat prin recitarea integrală a mantrei timp de 21 de zile. Mai bine să începeți în timpul lunii în creștere. Apoi, mantra este recitată în fiecare miercuri timp de 21 de zile. La un moment dat, lenea sau respingerea pot ataca. Deci creierul rezistă schimbărilor și eliminării blocajelor existente, mai mulți oameni religioși compară acest lucru cu intrigile demonilor și ale spiritelor rele. Este important să continuați practica – treptat vor trece senzațiile neplăcute.

Mantra lui Mercur

Există mai multe opțiuni pentru text. Toate au o traducere similară: apel la Buddha (Mercur) și recunoștință.

  1. Om Hrim Budhaya Namah.

  2. Om-m Budhaya Namaha.

  3. Om Namo Bhagavate Buddhadevaya.

  4. Om Namo Bhagavate Buddhadevaya!

Om Boom Buddhaya Namaha! Om Bram Brim Brom Saha Buddhaya Namaha!

Primele două mantre sunt cele mai simple și sunt perfecte pentru un începător. Este important să pronunțați corect textul, așa că cel mai bine este să începeți cu ceea ce este mai ușor. De asemenea, citirea mantrelor poate începe cu ascultarea. Acest lucru vă va permite să vă acordați și să învățați cum să le pronunțați corect. Poate fi repetat împreună cu înregistrarea.

Reguli de pronunție

Recitarea mantrei este foarte importantă. Simpla repetiție automată fără concentrare nu va da efectul așteptat. Mantrele trebuie citite într-o stare calmă. Pentru a face acest lucru, trebuie să creați un mediu adecvat: confidențialitate, puteți aprinde lumânări sau tămâie. Dimensiunea și culoarea lumânărilor nu contează. Ajută la obținerea stării de spirit dorite ascultând muzică calmă sau citind mantre în înregistrare, puteți face exerciții de respirație sau face yoga. În timp ce recitați mantra, este permis să închideți ochii.

În timpul lecturii monotone, cineva este cufundat într-o transă superficială. Este necesar să pronunțați textul melodios, este de dorit să simțiți cum sunetul trece prin corp. Aceste senzații tactile sporesc efectul benefic al mantrelor. Este interzis să strigi mantre sau să reciți cu voce tare, este suficient să fredonezi în liniște. Sunetul ar trebui să fie plăcut pentru ureche.

Numărul minim de repetări ale mantrelor este de 7, egal cu numărul de planete. Dar pentru mantra lui Mercur, numărul total de repetări ar trebui să fie un multiplu de 4 (16, 40, 84 etc.), deci minimul este 8. Cel mai bun număr de repetări pentru mantra este 108. Acest număr este mistic și este alcătuită din 27 de constelații lunare ale astrologiei vedice, fiecare fiind formată din 4 părți (27 x 4 = 108 – cerc zodiacal complet). Și este și multiplu de 4. De asemenea, este bine să alegeți numărul de repetări în multipli de 10.

Pentru a nu vă încurca și a continua să numărați în cap, este mai bine să folosiți un rozariu cu numărul necesar de mărgele. Pot fi 108 sau mai puțin, dar multipli de 4. După fiecare repetare, trebuie să mutați o mărgea și așa mai departe într-un cerc până ajungeți la mărgea principală sau centrală. Întotdeauna diferă prin culoare sau mărime. Puteți cumpăra rozariu gata făcut sau vă puteți face din orice mărgele.

Puteți repeta mantra Mercur de mai multe ori pe zi. Este important să nu întrerupeți sau să vă opriți. Dacă este dificil să reciți o mantra de 108 sau mai multe ori o dată, este mai bine să începi cu mai puține repetări sau să iei pauze. Dar numărul de repetări la un moment dat ar trebui să fie întotdeauna de cel puțin 8 și un multiplu de 4. Este important de reținut că mantrele complexe și ușoare dau același rezultat. Pentru un începător, atitudinea, angajamentul și pronunția corectă sunt importante, nu numărul de repetări și complexitatea textului.

După recitarea mantrei, ar trebui să apară pacea, calmul, un sentiment de armonie interioară sau un val de forță. Aceasta înseamnă că ritualul a fost efectuat corect, iar planeta a răspuns la apel, toate acțiunile vor fi corecte.

Dacă vă simțiți obosit, supărat sau enervat, atunci ați primit un avertisment despre posibile erori și dificultăți în viitorul apropiat. Ar trebui să fii atent în afaceri și atent la mediu.

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!