Mantra lui Kubera pentru a atrage bogăție

Mantra lui Kubera pentru a atrage bogăție

Toți oamenii vor să aibă succes și bogați. Pentru a deveni astfel, mulți nu se cruță pe ei înșiși sau pe cei dragi pe calea prosperității. Desigur, fără anumite costuri de muncă și energie, nimic nu poate rezulta din asta. Cu toate acestea, pe lângă dorință și muncă mare, o persoană trebuie să atragă și norocul pentru a atinge scopul. Doar acest punct poate fi implementat dacă utilizați citirea mantrei Kubere.

Ce este și cum funcționează mantra lui Kubera?

Zeul Kubera sau Vitteshvara este înfățișat de închinători pe un leu alb cu un ochi și piele deschisă. Corpul lui are o formă rotunjită. Nu există zâmbet pe față, doar furie. Într-o mână, zeul ține steagul victoriei, iar în cealaltă mână este un animal de mangustă (personifică bogăția). În plus, zeul descris mai sus este înconjurat de scoici, pietre prețioase, pești de aur.

Există și zeița Lakshmi. Ea este întotdeauna menționată când vine vorba de Kubera. Trebuie să rețineți: chemând acești zei, ei aduc bogăție unei persoane. Ca urmare a unei astfel de închinari, nu te vei despărți niciodată de valorile tale materiale.

În plus, Kubera are o soție, Yakshini, care este asociată cu prosperitatea și el însuși domnește asupra următoarelor creaturi.

 • Yaksha-urile sunt spirite. Ei iubesc oamenii.
 • Kinnara sunt muzicieni cerești.
 • Guhyaks sunt păstrătorii comorilor ascunse în locuri secrete.

Pentru a-l câștiga pe zeul Kuber, trebuie să folosești o mantră specială. Ea deschide fluxuri de numerar și dă bogăție.

Amintiți-vă că, pentru a atrage rapid bani, trebuie mai întâi să vă imaginați în mintea lui Dumnezeu Kubera, care ține într-o mână (dreapta) un coș cu pietre prețioase, iar în cealaltă mână (stânga) există un vas plin cu monede.

Și abia atunci începe să recite mantra Om Vaishravanaya Vidmahe. Cu toate acestea, poți folosi un text întreg care cu siguranță îți va schimba viața într-un mod miraculos.

Deci, mantra lui Kubera este pronunțată pentru a atrage bani foarte mulți:

OM SRIIM OM HRIIM SRIIM HRIIM KLIIM SRIIM KLIIM VITTESVARAAY NAMAHA.

Vă rugăm să rețineți că acest text și pronunția cuvintelor de mai sus deschid vibrațiile pozitive inerente fluxului de numerar. Citind aceste rugăciuni, puteți să vă calmați, să vă curățați de negativitate și să vă conectați la rezultat.

Dacă utilizați în mod constant această practică, veți direcționa un flux de material foarte puternic în direcția dumneavoastră. Atunci vei primi și bunăstarea generală a familiei, deoarece zeul Kubera susține foarte mult alianțele dintre un bărbat și o femeie.

In afara de asta, trebuie să luați în considerare: mantrele nu sunt o practică care să vă împlinească instantaneu toate dorințele. Dacă Universul oferă unei persoane prosperitate pe măsură ce este epuizată, atunci Kubera acordă atenție doar acelor oameni care nu ard de lăcomie. Și încă ceva: trebuie să crezi necondiționat în acest zeu pentru ca el să te ajute.

Reguli de citire a Mantra lui Kubera

Prima și cea mai importantă regulă este răbdarea și munca grea. Dacă nu iei practica în serios și nu-ți pui toată energia în ea, nu vei reuși.

Cel mai eficient mod este să citiți textul de mai sus de 108 ori pe zi. Și pentru a consolida rezultatul, trebuie să repetați mantrele în fiecare zi timp de o lună (poate fi mai lung, totul depinde de circumstanțe).

Când citiți o rugăciune, este mai bine să faceți intervale între lecturi și, cel mai important, să faceți o pauză de 24 de ore.

Și asta nu este tot. Pe lângă pronunțarea anumitor cuvinte, va trebui să respectați anumite reguli, datorită cărora nu vreți decât să creșteți efectul și să puteți obține beneficii de la Kubera.

Reguli de citire a mantrei lui Kubera

 • Cuvintele tale vor fi foarte eficiente dacă îți pui toată puterea și sufletul în citirea textului. De asemenea, trebuie să crezi cu tărie că te vei îmbogăți în curând. De asemenea, încercați să amplificați vibrația cu voința voastră.
 • Înainte de a începe să exersezi, trebuie să te întorci spre tine și să înțelegi: merită să reciți mantre sau nu. Dacă nu ai puterea, sau te simți rău, ești îngrijorat de ceva, atunci este mai bine să amâni această lecție pentru altă dată.
 • Locul în care vei exersa ar trebui să fie liniștit. Nu ar trebui să existe animale sau străini în jur. Și, cel mai important, relaxați-vă complet.
 • Pozițiile  pot fi diferite. Te poți întinde pe podea și te uiți direct la cer sau poți sta în poziția Lotus sau Half-lotus.
 • Dacă știți să vă deconectați conștiința de lumea exterioară și să vă conectați cu ușurință la portalul energetic, atunci puteți citi mantre chiar și în autobuz sau în timp ce stați la o stație de autobuz. De obicei, această abilitate vine cu timpul. Cu toate acestea, toți începătorii trebuie să învețe să-și controleze mintea cât mai curând posibil pentru a-și economisi timpul prețios.
 • Înainte de a începe practica, „curăță-ți” conștiința de negativitate, apoi petrece-o și fă-ți cea mai interioară dorință.
 • Înainte de antrenament, faceți duș și purtați haine curate și confortabile.
 • Ascultă-ți sufletul. Acesta este singurul mod în care puteți simți vibrațiile corecte și puteți stabili feedback cu fluxul de energie.
 • Pentru practică, trebuie să alegeți o anumită oră – noaptea sau miezul nopții. O noapte cu lună plină este cea mai bună opțiune, deoarece razele lunii nu vor face decât să vă sporească eforturile.
 • Când faceți exercițiul, îndreptați-vă fața spre nord. Kubera este zeitatea nordului.
 • Pentru ca totul să funcționeze exact, recitați mantrele timp de trei luni. Trebuie să știi textul pe de rost. Dacă ești confuz, atunci fluxul va fi și el întrerupt. Astfel, nu veți obține efectul dorit.
 • Trebuie să repeți mantrele de exact de 108 ori. Pentru comoditate, împărțiți acest număr la 3.Aceasta înseamnă că va trebui să le citiți în trei treceri.

Banii sunt înzestrați cu o anumită energie. Dacă o persoană are o conștiință purificată și o dorință de a avea bani în arsenalul său, atunci ar putea foarte bine să atragă bunăstarea financiară. Fără îndoială, mantrele atrag fluxuri de numerar. Dar principalul este ca persoana însuși să credă și în sine.

Când începi să reciți mantre pentru bani, atunci trebuie să crezi necondiționat în această întreprindere. De asemenea, ai nevoie de concentrare completă, astfel încât energia ta să nu fie difuză în momentul lecturii

Utilizați următoarele informații pentru a îmbunătăți și mai mult efectul.

 • Cel mai bine este să reciți mantre care atrag bani lângă un pahar cu lapte cald. De ce? Pentru că laptele este o substanță care este produsă de o vacă, adică de o ființă vie. Aceasta înseamnă că laptele poate absorbi orice energie și o poate stoca.
 • Încălzind lichidul alb, îl poți reînvia și mai mult. Și atunci toată energia pe care o direcționați pentru a atrage fluxul de numerar va fi activată.
 • După ce reciți mantra, laptele cald, ar trebui să îl bei. Cel mai bine este să lași câteva înghițituri de lapte pentru a-l freca pe lucruri care te ajută să faci bani. De exemplu, un șofer de taxi ar putea pune câteva picături pe capota unei mașini. Atunci clienții lui nu vor avea sfârșit.
 • Asigurați-vă că aplicați lapte pe mâini. Mai ales o astfel de condiție trebuie îndeplinită de acei oameni care vând bunuri sau se ocupă cu numerar. Dacă trebuie să vindeți un produs, ungeți-l cu lapte.
 • Citiți mantra Kubere dimineața. De ce? Pentru că dimineața conștiința ta este curățată de informații străine, iar creierul tău este odihnit. Ca urmare a acestor factori, puterea ta energetică este la cel mai înalt punct.
 • Mantra pentru bogu Kubera poate fi recitată și pe apă caldă. Aceasta este o metodă la fel de eficientă, deoarece apa are și capacitatea de a absorbi energia vie. Cu toate acestea, în acest caz, există o condiție. Constă în următoarele: apa trebuie extrasă dintr-o sursă curată.
5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!