Mantra lui Jupiter – planeta prosperității, a bogăției și a sănătății

 

Mantra lui Jupiter 

Tradus din sanscrită, Jupiter ]nseamnă „cel care învață, guru”. Nu întâmplător este considerat profesorul adunării tuturor zeilor, un simbol al iluminării, corectitudinii și dreptății. Ca un adevărat guru, el devine un iluminator, un patron al creșterii psiho-emoționale, personificarea conștiinței și a rațiunii. Numele sanscrit pentru Jupiter este Vachaspati. „Vacha” provine din „Vac”, care se traduce prin „cuvinte rostite”, „pati” înseamnă „cel Prea Înalt”.

Cine are nevoie de o mantra?

Orice mantra ar trebui folosita atunci cand o persoana simte nevoia sa faca schimbări in viața sa. Scopul principal al rugăciunilor sacre este de a armoniza spațiul energetic personal și de a schimba unele aspecte ale vieții. Patronul îi aduce armonia lipsă și stimulează creșterea spirituală. Rugăciunea către Jupiter are un efect pozitiv asupra multor domenii ale vieții și activităților umane. Mantra induce prosperitate, îmbunătățește bunăstarea, aduce noroc la viață. Textele sacre contribuie la dezvoltarea controlului asupra emoțiilor, întărește autocontrolul și conferă încredere în sine. Această rugăciune are un efect puternic asupra aspectelor sociale ale vieții unei persoane, promovează creșterea spirituală și ridică autoritatea și statutul personal.Cu toate acestea, acesta este departe de întregul spectru de influențe pe care le pot avea mantrele. Abordarea acestei planete are un efect benefic asupra caracteristicilor sociale și psihologice. Cu toate acestea, nici corpul fizic nu este ignorat. În special, mantrele îndreptate către Jupiter au un efect vindecător asupra sănătății, rugăciunea către Sfântul Patron al planetei face minuni pentru următoarele afecțiuni:

  • a fi supraponderal sau obez;
  • patologia ficatului;
  • boli alergice.

Persoanele cu un Jupiter puternic nu sunt susceptibile la tulburări mintale, motiv pentru care pacienții cu schizofrenie, epilepsie și alte boli mintale apelează adesea la planetă. Jupiter rezolvă problemele din relația dintre copii și părinți, precum și dintre elevi și profesori. Meditația ușurează suferința unei persoane din cauza lăcomiei și a îngăduirii de sine. Textul sacru reduce încrederea în sine excesivă, ceea ce are un impact negativ asupra relațiilor cu oamenii. Recitarea mantrelor către Jupiter influențează poziția fizică și socială a practicantului.Sunetele mistice pot corecta sănătatea unei persoane, pot transforma starea sa mentală, pot vindeca de boli mentale grave… Cel mai important lucru este să vă adresați universului sincer. Este foarte important ca toate cuvintele rostite să vină dintr-o inimă curată, cu cele mai bune și sincere gânduri. Orice dorințe care urmăresc scopul de a deteriora starea altei persoane, Jupiter și nu sunt percepute, persoana nu primește o reacție din partea Universului. Doar cei care își trimit cele mai bune, cele mai pure gânduri și credințe sincere în spațiu pot aștepta prosperitatea și îmbunătățirea situației lor.

Mantra lui Jupiter:

OM NAMO BHAGAVATE VAMANADEVAYA!

OM BRIM BRIHASPATAYE NAMAHA!

OM GRAM GRIM GROUM SAHA GURAVE NAMAHA!

Dacă traduceți textul și rugăciunile din sanscrită, atunci acesta capătă următorul sens:

„Mă închin divinități Vamanadeva”.

Vamanadeve este unul dintre avatarurile zeului indian Vishnu. 

Când și cum să o citești corect?

Pentru ca recitarea mantrelor adresate planetelor să aducă rezultatele așteptate, este necesar să exersați în zilele potrivite. Ziua lui Jupiter este joi. Trebuie înțeles că planetele se înlocuiesc nu la miezul nopții, ci în conformitate cu ciclurile cosmice. Prin urmare, o nouă zi începe imediat după apusul soarelui și continuă exact până când soarele apune în ziua următoare. În consecință, ziua dedicată închinării divinului Jupiter începe miercuri imediat după ce soarele coboară sub orizont și se termină joi, aproximativ la aceeași oră.

Numărul planetei este 19, ceea ce înseamnă că numărul de repetări ale mantrei trebuie să fie un multiplu de 19. Cel mai adesea se execută 190 de cercuri a 108 repetări. Desigur, este imposibil din punct de vedere fizic să cânți atât de multe texte sacre într-o singură zi, prin urmare există mai multe moduri de a efectua meditații. Puteți începe să vă adresați divinității joi și să o continuați în fiecare zi. Și puteți repeta mantrele doar în zilele de joi până în momentul în care sunt finalizate 190 de cercuri de 180 de ori.

S-a răspândit practica potrivit căreia executarea textului sacru durează exact 45 de zile. În fiecare zi, se efectuează patru runde de repetări. Astfel, rugăciunea se repetă de 432 de ori pe zi. Când citiți, vocea ar trebui să vibreze, deoarece vibrațiile multiplică apelul la spațiul energetic din jurul persoanei.

Vizualizarea corectă vă permite să sporiți efectul miraculos al energiei create atunci când recitați o mantra. Dacă apelul la Jupiter este făcut pentru a-și vindeca învelișul fizic, atunci în timp ce incantează mantra, practicantul trebuie să-și imagineze cum fluxul de energie părăsește spațiul și dizolvă toate afecțiunile. 

Când faceți o rugăciune pentru a corecta deficiențele mentale și psihologice, trebuie să încercați să vă imaginați cum în locul unei personalități imperfecte se naște o persoană care are toate calitățile necesare.

Sfat: Cel mai bine este să ascultați înregistrarea audio a mantrei. Acest lucru vă va permite să plasați stresul corect și să introduceți ritmul necesar.

La început, textul sacru trebuie citit în deplină singurătate. În viitor, puteți folosi orice minut gratuit, de exemplu, în timp ce mergeți la serviciu sau călătoriți. Prezența oamenilor în jur nu are niciun efect negativ asupra rezultatului final. Poziția lotusului vă permite să vă concentrați cât mai mult posibil asupra mesajului energetic necesar. Această abordare oferă o eliberare mai rapidă a tuturor problemelor existente și vă permite să obțineți un răspuns de la Univers la orice întrebare.

Apelarea corectă la Jupiter oferă unei persoane capacitatea și dorința de a asculta înțelepții, ale căror sfaturi ajută la obținerea creșterii spirituale și permit să găsească adevărata fericire în toată lărgimea înțelegerii sale.

Mantra lui Jupiter durează 16 de zile consecutive. Este important să nu sari peste nicio zi, întrucât acest lucru îţi va anula întreaga lucrare, iar tu vei fi nevoit să reiei totul de la început.

Începe mantra joia, în timpul orelor lui Jupiter.

Ar fi bine ca în fiecare zi să vibrezi mantra în timpul orelor lui Jupiter. Acest lucru este ideal, însă dacă nu este posibil, vibrează mantra în orice altă oră, numai nu sări peste nici o zi!

Puterea ritualică/magică a planetei Jupiter: spiritualitate, succes și noroc, călătorii pe distanță lungă, educație superioară, filozofie, prosperitate, optimism, expansiune, bunăvoință, sporturi, recreație, ieșirile în aer liber, abundență, fericire, sincronizare bună, bogăție, îngrășare, justiție, iertare, culturi și pământuri străine, indulgență, plăcere.

Părțile corpului guvernate de Jupiter: ficatul, șoldurile, coapsele și pancreasul.

Boli și afecțiuni: diabet, tulburări ale zahărului în sânge, icter, obezitate și boli ale șoldurilor.

Profesii: profesori universitari, judecători, clerici, bancheri, filantropi și legislatori.

În diagrama astrologică: casa în care este poziţionată planeta Jupiter, împreună cu casa/casele care au zodiile Săgetător sau Pești în cuspidă.

Orele lui Jupiter sunt bune pentru bani şi bunăstare materială, extinderea conştiinţei, compasiune, caritate, onoare, în ceea ce priveşte politica, legile şi legislaţiile, studiile şi practicile, şi, în general, ora planetară a lui Jupiter aduce noroc şi prosperitate în orice aspect al vieţii. 

Într-o zi de Jupiter şi o ora a lui Saturn: Această combinaţie atrage  bunăstarea materiala şi succesul pe termen lung, bazat pe fundamente bune, duce la onestitate şi sinceritate, succesul în carierele politice şi legislative, această combinație este foarte bună pentru studii superioare, în special studii de filozofie, religie, drept, ştiinţe, arhitectura si matematica.       

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!