Mantrele lui Green Tara

Mantra lui Green Tara

O persoană trebuie să spere în ceva, să creadă în ceva, are nevoie de protecție. Atunci starea lui generală de spirit va fi stabilă și nu va mai privi înapoi. Dar cum să decideți asupra unei întrebări atât de importante? Este necesar să-l studiezi. Atunci îți va deveni clar că poți cere pur și simplu ajutor de la cineva de sus, de exemplu, de la o zeiță a luminii. Numele ei este Green Tara. Ea vă va ajuta întotdeauna să găsiți soluția potrivită și vă va oferi putere pentru realizări viitoare.

Mantra lui Green Tara

Mantra Green Tara este un fel de protecție și fortăreață pentru mulți oameni care trăiesc pe pământ. Se întorc la ea când apar probleme. Sau când cineva vrea să primească ceva prețuit. Zeița patrona Lakshmi este capabilă să vină rapid în ajutorul oricăruia dintre noi, deoarece are compasiune sinceră pentru toate ființele vii de pe Pământ. Oamenii se referă la zeița Lakshmi drept mama lor. Și cu siguranță ea ajută. Vă rugăm să rețineți: această zeiță este de obicei descrisă ca o fată foarte tânără și foarte frumoasă. Întreaga ei înfățișare exprimă compasiune și dorința de a ajuta.

Un pic de istorie. Odată, Tara a făcut un jurământ să-și urmeze propria cale până când va ajunge la Iluminare. Când a reușit, a început să-și arate generozitatea față de oameni. De atunci, zeitatea a venit întotdeauna în ajutor doar sub formă feminină. Mai mult decât atât, Protecting Tara nu își alege pupile după sex și îi ajută pe toată lumea: bărbați și femei. Principalul lucru este că gândurile lor sunt pure, iar cererile lor sunt ușoare și dezinteresate.

Se spune că ea este mama tuturor Buddha-urilor din budism. Prin urmare, Tara are 21 de manifestări. Acesta este ceea ce „stă” o astfel de prevalență a aspectului său.Tocmai de aceea oamenii primesc protecție pentru orice: atât de propria frică, cât și de opt nenorociri întunecate (aceasta include: protecție împotriva animalelor sălbatice, împotriva viciilor, precum și protecție împotriva dezastrelor naturale).

Când să folosiți Mantra lui Green Tara?

Mantra Green Tara este universală. Se aplică tuturor situațiilor de viață. Cu toate acestea, amintiți-vă – atunci când vă adresați zeiței, ar trebui să experimentați numai sentimente fericite. 

Mantra Green Tara (cuvintele exacte sunt: ​​„Om Tuttare Soha”) are următorul sens: Tara este o lumină călăuzitoare, mântuirea de pericol și o anumită stea călăuzitoare care duce la lumină și bucurie. Un alt cuvânt – Tuttare înseamnă a scăpa de suferința sufletului. În acest caz, o persoană poate fi salvată de pericole precum ura, lăcomia, amăgirea etc.

Explicație: nu este un secret pentru nimeni că tocmai astfel de factori negativi reprezintă cel mai mare pericol, în primul rând, pentru persoana care se încadrează în rețeaua unor astfel de manifestări. Aceleași manifestări provoacă adesea dureri insuportabile în suflet. De aceea omul suferă.

Sokha sau Matchmaker este o expresie destul de comună care înseamnă următoarele: “Așa să fie!” Această expresie poate vorbi și despre binecuvântare și bucurie. Textul oferă 108 repetări. Nu fi leneș, spune Mantra exact cât ar trebui să fie și cu siguranță vei reuși.

Ce se întâmplă dacă citiți mantra de mai sus? În acest caz, poți scăpa cu ușurință de demonii care te enervează, precum și să obții ceea ce îți dorești sau să depășești obstacolele care au apărut în calea ta.

Există o astfel de credință: o persoană nu va clipi nici măcar o dată, iar Green Tara va zbura deja în jurul Pământului de mai multe ori. Se crede că acesta este motivul pentru care toate dorințele sunt îndeplinite foarte repede. Datorită apelului către Tara, o persoană pierdută în păcate se poate întoarce pe calea adevărată și poate începe să simtă din nou compasiune pentru ceilalți.

Trebuie să știi: calea către iluminare este imposibilă fără compasiune pentru alți oameni. Tara este garantul următorului adevăr: fiecare persoană confuză poate primi ajutor din exterior și poate obține iluminarea gândurilor.

Cu citirea zilnică a mantrei, el va putea să atragă un partener în viața sa și să devină o persoană bogată și armonioasă. Deci, să ne uităm la fiecare caz specific.

Mantra lui Green Tara în caz de boală

Green Tara are o favoare deosebită față de sexul frumos. Ea îi ajută în absența copiilor și în timpul nașterii, vindecă afecțiunile femeilor. Cu toate acestea, nici această zeitate nu ocolește bărbații. În cazul diferitelor boli, este necesar să vă rugați zeiței cu multă seriozitate pentru sănătate, iar ea vă va ajuta de bunăvoie. Au fost momente când oamenii o implorau pentru sănătate când nici medicii nu le puteau ajuta.

Mantra lui Green Tara în caz de protecţie

Mantra acestei orientări trebuie citită timp de 21 de zile. Așa poți să te protejezi nu numai pe tine, ci și casa ta și chiar  și gospodăriea ta. De exemplu, există rugăciuni pentru protecția păsărilor de curte.

Mantra Om Tare Tuttare Soha este inclusă în această listă. În plus, cu ajutorul acestor sunete, îți poți proteja casa de hoți și nici măcar să nu o încui. Hoții tot nu vor putea intra în casa ta dacă crezi cu sinceritate.

De asemenea, o mantră protectoare te va ajuta dacă se întâmplă vreun cataclism sau te atacă animalele salbatice. De asemenea, protejează împotriva incendiilor. Cuvintele miraculoase formează un fel de cocon în care se află o persoană și mediul său.

Mantra lui Green Tara din adversitate

Oricare dintre noi va găsi consolare în Mantra Tara Verde. Ea te va salva de frică și adversitate. Îți va curăța sufletul și îți va calma mintea. Vei deveni mai puternic în spirit și nu vei reacționa atât de strălucitor la factorii negativi. Cu ajutorul cuvintelor de mai sus, o persoană va putea scăpa de stres și de consecințele acestuia. Pentru ca ajutor din afară să vină cu siguranță, citește Tara înainte de culcare.

Mantrele lui Green Tara pentru îndeplinirea dorințelor

O rugăciune foarte puternică adresată Green Tara va fi cu siguranță auzită. Dorința ta se va împlini. Cu toate acestea, nu ar trebui să sperăm doar la un miracol. Trebuie să acționăm! Atunci vei simți un val de forță și vei da un impuls zeității, astfel încât ajutorul să îți fie oferit cât mai repede posibil. În acest caz, mantra ar trebui recitată de cel puțin 27 de ori dintr-o singură mișcare. Ar trebui să fie 4 zile.

Amuleta de călătorie

Dacă plecați pe drum sau sunteți deja pe drum, asigurați-vă că contactați zeița și citiți amuleta „Mantra protectoare a Tarei Verde”. Ea te va salva de dușmani și de necazuri într-o țară străină. Adversitatea ta va trece, iar călătoria va fi cea mai memorabilă.

Mantra trebuie citită corect și consecvent pentru ca aceasta să funcționeze cu acuratețe. Petreceți cel puțin o jumătate de oră pe mantra. Este necesar să pronunți cuvinte miraculoase de 108 ori. Pentru a pronunța corect Mantra, trebuie mai întâi să ascultați înregistrarea audio. Astfel îți vei aminti exact intonația și pronunția corectă. Vorbește Tara cu voce tare și nu pentru tine. De asemenea, trebuie să fim conștienți de sensul cuvintelor rostite.

Cel mai bine este să citiți Tara miraculoasă dimineața devreme pe luna în creștere.

Comportamentul în timpul meditației

Ca toate meditațiile, meditația Green Tara necesită o pregătire specială. Citirea mantrei „Om Tare” necesită și o abordare specială. Prin urmare, urmați aceste reguli.

  • Nu te înghesui înainte de meditație.
  • Pentru a vă curăța corpul de murdărie, faceți un duș. Pentru a vă limpezi mintea, îndepărtați tot ce nu este necesar din conștiință.
  • Fă-te confortabil într-un loc confortabil.
  • Stai drept și respiră adânc.
  • Vizualizează energia Green Tara. Ar trebui să fie verde sau verde smarald.
  • Recitați Mantra Tara Verde „Om Tuttare Ture Sokha” foarte încet.
  • În acest caz, cel mai bine este să te imaginezi într-un Cocoon verde. El trebuie să vă protejeze și să vă umple toate chakrele cu o anumită energie.
  • Lumina ar trebui să emane din acest Cocon, care ajunge în locul unde se află Tara. Așa te va auzi ea..

Recomandări

Fiecare credincios are anumite idei despre ce fel de rugăciune i se potrivește cel mai bine. Acest sentiment este în interiorul conștiinței, este foarte greu să îl confundați cu alte sentimente. Astfel, subiectul care cere un miracol are capacitatea de a privi în interiorul său. Astfel, gândurile străine dispar din conștiință. Prin urmare, în niciun caz nu trebuie să citiți rugăciunile, practicile și mantrele în grabă. Dacă decideți să acordați atenție lumii cealalte, tratați-o cu respect și reverență.

Datorită faptului că începi să reciți Mantra Green Tara, vei putea obține liniște în toate zonele. Și acesta este punctul principal. Dacă nu te agita, atunci totul va ieși foarte repede. Vei fi sub autohipnoză tot timpul. Nu te vei teme de blesteme, daune etc. care vin din exterior. Chiar și creștinii care nu sunt familiarizați cu religia orientală pot beneficia în continuare foarte mult de textele miraculoase.

După ce recitați Mantra Tara Verde, trebuie să practicați și meditația. Prin urmare, merită să dedicăm o zi separată uneia dintre aceste reflecții. Deci, cum ar trebui să procedați? În prima zi, dedică-ți gândurile esenței zeiței, și anume înțelepciunii ei. După ce ați citit Mantra, imaginați-vă cum conștiința voastră este plină de înțelepciunea care este inerentă Mamei Protectoare.

Data viitoare, vă puteți dedica gândurile sursei strălucirii divine. În cazul nostru, strălucirea este compasiune universală. Imaginează-ți că nu toate ființele vii trăiesc bine pe Pământ. Gândește-te la angoasa și dorințele lor. Trageți concluzii care vă vor ajuta să înțelegeți că trebuie să îi ajutați pe toți cei care au nevoie. În acest fel, îți poți curăța mintea de gânduri rele, cruzime și murdărie. În continuare, trebuie să vă dedicați gândurile gândirii la lumina care vine de la zeitate. Energia de smarald este capabilă să ghideze oamenii pe calea corectării. În același timp, este necesar să ne dăm seama că fiecare ar trebui să-și caute propriul destin și propriul drum.

De asemenea, trebuie să apelezi cât mai mult la Tara pentru ca gândurile și corpul tău să primească transformările necesare. Trebuie să înțelegeți că practicile spirituale oferă speranță și plăceri care nu pot fi comparate cu plăcerile pământești. Fericirea pe care o primește o persoană din practică este incomparabilă cu orice. Prin urmare, fiți întotdeauna conștienți de fericirea pe care o obțineți din practică.

De asemenea, trebuie să luați în considerare următoarele puncte. Dacă după recitarea mantrei simți agresivitate sau anxietate, atunci asta înseamnă că faci greșeli. Gândește-te: ce faci greșit? Corectați greșelile și continuați practica.

Deschide-ți gândurile și inima complet către zeiță. Atunci poți simți toată puterea care vine de la ea. Și împreună cu puterea, vei primi favoarea ei. Aceste ingrediente te vor ajuta să devii o persoană foarte puternică, înțeleaptă și de succes.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Mantre . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!