Lumina linisteste, vindeca, protejeaza, aduce armonie si iubire

Lumina linisteste, vindeca, protejeaza, aduce armonie si iubire

Lumina care linisteste, vindeca, protejeaza, care aduce armonie si iubire, trebuie sa o cautam, sa o mancam, sa o bem,  sa ne concentram asupra ei.

Deindata ce aveti un minut liber, inchideti ochii si concentrati-va asupra acestei imagini a Luminii Divine care patrunde peste tot si aduce toate binecuvantarile cerului.

Faceti acest exercitiu zilnic, cand asteptati la medic, la ghiseu, iesiti cu animalul de companie in parc, cu copilul, sunteti la servici, cand faceti treburi caznice, cand va spalati, opriti-va cateva momente si vizualizati-va invaluiti in Lumina Divina alb perlata a lui Dumnezeu.

Lumina linisteste, vindeca, protejeaza, aduce armonie si iubire

Cand simtiti ca sufletul vi se intuneca datorita unei suparari, unei greutati, unei indoieli, mergeti spre Lumina si vorbiti-i: “O Lumina, tu care esti cea mai inteligenta intra in mine, vreau sa vi sa-mi luminezi inima si creierul.” Iar ea vine si va lumineaza.

Lumina linisteste, vindeca, protejeaza, aduce armonie si iubire

Daca simtiti o durere in cap, chemati in ajutot Lumina, inchipuiti-va ca din degetele voastre ies raze de toate culorile, concentrandu-le asupra locului dureros. Dupa un timp, veti simti o ameliorare.

O persoana este violenta cu voi, iar voi vreti sa va protezati impotriva actiunilor ei, atunci invaluiti-va in Lumina. Mergeti pe strada noaptea si nu va simtit prea in siguranta, cereti-i Luminii sa va insoteasca, iar ea va veni si va va feri de pericole.

Daca doriti ca familia voastra sa traiasca in armonie, ganditi-va ca locuinta voastra pluteste in Lumina.

Daca vreti sa fiti bine primiti de prietenii pe care ii veti vizita, trimiteti Lumina in casa unde veti merge sau oriunde veti merge, apoi intrati acolo.

Vreti ca cineva sa va iubeasca si sa se gandeasca la voi, trimeteti-i Lumina.

Lumina linisteste, vindeca, protejeaza, aduce armonie si iubire

Intreaga lume este un ocean intunecat. Pentru ca spiritele de Lumina care doresc sa va ajute sa poata sa va gaseasca, trebuie sa lansati in noapte semnale luminoase catre Cer. Aceste semnale constituie Lumina pe care omul o proiecteaza in jurul sau astfel ca spiritele marete sa poata sa il gasesca in mijlocul intunericului. Cum putem face acest lucru? Prin rugaciune, adica trimitem spre cer curenti de Lumina. Lumea invizibila nu doreste sa se ocupe de ceea ce este stins, iar daca doriti sa ii atrageti atentia aprindeti-va lampile.

Puneti aceasta Lumina in inima voastra, in mintea vostra, in coprul vostru, in casa voastra, in familia voastra, in activitatea pe care o faceti etc.

Lumina linisteste, vindeca, protejeaza, aduce armonie si iubire, folositi-o!

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!