Lista dorintelor pentru anul care vine

Lista dorintelor pentru anul care vine

La cumpana dintre ani este bine sa-ti stabilesti obiective  pentru anul care urmeaza, pentru toate domeniile vietii tale. Pentru asta ai de facut o lista – lista dorintelor. Trebuie sa-i spui Universului ce alegi sa primesti, sa experimentezi, sa inveti etc. in anul care urmeaza.

In aceasta perioada a anului cerurile sunt deschise pana pe data de 6 decembrie, pana la Boboteaza. Este o perioada prielnica pentru a cere si a se materializa dorintele noastre.

Lista dorintelor pentru anul care vine – e timpul sa ajungi adanc in inima ta si sa-ti lasi imaginatia sa curga, sa-ti vezi noile vise si realitatea cum apare. La inceputul unui nou an, este o energie foarte puternic. Vizuaizeaza totul asa cum vrei sa fie ca un film cu toate aspectele vietii tale (cum vrei sa fie relatia ta, jobul tau, cariera, bani, sanatate etc.) Manifesta ceea ce vrei in viata ta. Nu există restrictii la ceea ce se poate manifesta. Este timpul  sa fi creativ, creaza-ti viitor.  Eu sunt lumina, Eu sunt dragostea.

Rog Sfanta Treime si toate Fiintele de Lumina care vor, pot si trebuie, sa ma ajute cu materializarea in plan fizic a urmatorului proiect: si apoi scrieti dorintele voastre

La finalul listei adaugi daca aceste sunt in dreptul meu divin si sunt spre binele meu cel mai inalt.

Lista dorintelor pentru anul care vine

Scrie lista dorintelor pentru anul care vine inca din data de 31 decembrie poarta-le in noaptea dintre ani la  piept gandeste-te la ele dupa care da-le foc si lasa cenusa hartiei sa o duca vantul unde crede el de cuvinta. Daca nu ai facut asta la cumpana dintre ani nu-i nimic o poti face in prima zi a anului.

Lista dorintelor pentru anul care vine

O alta varianta ar fi ca lista dorintelor pentru anul care vine sa o scri in palma ta stanga cu degetul aratator de la mana dreapta. De aceasta data scri dorintele tale cu Lumina.

Ritual pentru a atrage  Prosperitatea in Noul An

Imediat ce se intra in Noul An sau in prima zi a a nului se face urmatorul ritual:

Ai nevoie de 4 monede aurii

Te asezi in fata usii principale a casei

Arunci prima moneda in fata ta si spui: “Aceasta moneda este pentru a veni banii la mine”

Arunci cea de-a doua moneda in spatele tau si spui: “Aceasta moneda este pentru a plati toate datoriile mele”

Arunci cea de-a treia moneda in stanga ta si spui: “Aceasta moneda este pentru tot binele ce poate veni”

Arunci cea de-a patra moneda in dreapta ta si spui: “Aceasta moneda este pentru toate lucrile deosebite pe care le voi primi”

Sa ai un an plin de Lumina, Iubire si sa ai reusita in tot ce faci.

La multi ani!  Suflet drag.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!