Legile Universului – cum ne putem conecta cu ele

Universul este tinut laolalta de energia incredibila a Legilor. Acestea sunt ganduri condensate cu o frecventa de vibratie extrem de inalta, care pot lua forma unei constiinte de grup pentru a comunica cu noi. Energia lor este atat de inalta incat le permite sa transceanda planurile existentiale, devenind astfel liantul universal care tine intreaga creatie laolalta. Asadar, ele tin laolalta nu doar acest univers, ci si universurile multidimensionale.

Exista Legi care guverneaza universal nostrum, galaxia, sistemul nostrum solar, Pamantul si chiar pe noi insine. Exista legi ale fizicii cum ar fi legea magnetismului, a electricitatii, dar si o lege a adevarului, una a naturii, una a compasiunii, una a gravitatiei, una a timpului si asa mai departe.

Legile Universului opereaza intodeauna in jurul nostrum si interactioneaza zilnic cu noi. Legile cu care interactionam zilnic sunt Legea Gravitatiei si Legea Timpului, a Magnetismului si a Electicitatii. De cele mai multe ori noi nu intelegem cum opereaza o Lege, dar ne folosim de ea.

Ce sunt Legile Universului?

Legile Universului reprezinta o constiinta de grup in sine, la o scara gigantica. Ele ne ajuta sa intelegem ca traim o experienta de viata, creand structura necesara pentru realitatea ca existam, respiram, si suntem oameni. Printr-o conjunctura fericita noi ne putem folosi de anumite Legi spre exemplu Legea electricitatii printr-o simpla apasare a unui intrerupator. Putem invata sa curbam spatial prin folosirea gandurilor noastre, sa cream masinarii si sa ne folosim de energia atomica. Noi putem obtine informati idirect de la o Lege.

Dealungul istoriei au existat oameni care au primit direct informatii de la o Lege, contribuind astfel la elevarea vibratiei intregii umanitati. Oameni precum Platon, Aristotel, Leonardo da Vinci, Galileo Galilei, Newton, Tesla, Edison si Einstein, s-au nascut cu capacitatea de a primi informatii de la Legi.

Iata o lista scurta cu cateva Legi principale pe care ne putem astepta sa le cunoastem in aceasta viata.

  • In sfera de influenta a Legii Adevarului exista: Legea profetiei si a  miscarii. In sfera de influenta a Legii miscarii exista legea liberului arbitru si cea a gandirii, legea vitezei, cauza si efect. In sfera de influenta a Legii cauzei si efect exista legea intelepciunii, actiunii, justitiei. In sfera de influenta a Legii justitiei rezida legea martorului sau a acceptarii.
  • In sfera de influenta a Legii Magnetismului exista legea gravitatiei, legea timpului si a atractiei. De legea timpului depinde legea geometriei sacre si cea a dimensiunilor. De Legea Dimensiunilor depinde legea iluziei de ea depinde legea ADN-ului care controleaza tot ADN-ul din lume. O alta lege care depinde de legea timpului este cea care controleaza inregistrarile Akashaice sau Marea Biblioteca Universala.
  • De Legea Vibratiei depinde legea energiei de care depinde Legea focalizarii, de care depinde Legea Luminii, cea a tolerantei si cea a Electricitatii.
  • Legea Compasiunii are capacitatea de a controla foarte multe Legi, de ea depinde legea intentiei pure, a rabdarii, a emotiilor.
  • Legea naturii controleaza tot ce are legatura cu pamantul, se mai numeste si OMA. De ea depinde legea echilibrului, legea vietii, care la randul ei controleaza elementele: pamant, apa, aer, foc.

O Lege nu poate fi controlata pana nu vei dobandi virtutii. Virtutiile sunt ganduri care se deplaseaza cu o viteza mai mare decat a Luminii. Ele pot contola timpul si spatial. Atunci cand stapanesti o virtute, tu controlezi practice un gand extrem de puternic, cu o vibratie foarte inalta. Atunci cand gandurile tale ajung la un nivel de vibratie extrem de inalt, ele se pot conecta cu o Lege, lucrand la unison cu ea. Gandurile negative si viciile atasate de ele nu parasesc niciodata sfera atractiei magnetice a Pamantului. Majoritatea virtutilor deriva din experientele de invatare care includ si viciile sau gandurile negative ce trebuie depasite pentru a putea ajunge la virtutii. Controlul unei virtuti modifica frecventa gandurilor, ajutandu-le sa se conecteze cu o Lege.

Iata cateva dintre virtutiile de care avem nevoie pentru a controla Legile

Pentru a putea controla Legile Universului trebuie sa dobandim anumite virtuti. Iata cateva dintre ele: acceptarea, afirmrea, autenticitatea, frumusetea, credinta, curajul, carisma, claritatea, puritatea, multumirea, creativitatea, compasiunea etc.

 

 

 

 

 

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!