Legarea drumurilor prin magie

Legarea drumurilor este un atac destul de neplacut, avand ca scop impiedicarea victimei sa ajunga unde doreste. Mai are ca scop sa o impiedice sa realizeze ceva, sa aibe succes, sa ajunga alte personae la ea (se foloseste pentru a nu avea client, vanzari etc.). Prin acest tip de atac persoanele rau intentionate leaga firmele, magazinele, cabinetele, barurile si restaurantele, etc. in scopul de a-i impiedica pe client sa ajunga acolo si clienti sa vina la ei.

Legarea drumurilor prin magie

Astfel de atacuri se depisteaza destul de usor. In momentul in care cineva doreste sa ajunga undeva si pierde de nu stiu cate ori metroul, autobuzul, nu gaseste adresa, nimeni nu-i poate spune unde se afla locul unde vrea sa ajunga, desi el se afla spre exemplu dupa colt sau la doua blocuri distanta.

Cum depistezi  ca drumurile sunt inchise atunci cand ai o firma?

Ca si firma, magazin, cabinet, restaurant etc. in momentul in care nu iti mai intra de ceva vreme clienti te poti gandi ca drumurile au fost legate. Fostii client merg in alta parte chiar daca este mai scump sau mai departe ca locatie, firma ta devine “invizibila” pentru client. Legarea drumurilor unei firme se face in general cu scopul de a inchide si a pleca sau sa preia afacerea la un pret de nimic.

De ce te-ar impiedica Dumnezeu sa ajungi undeva?

Exista si posibilitatea in care nu ai voie de la Dumnezeu sau esti impiedicat de Dumnezeu sa ajungi intr-un anumit loc, in acest caz esti impiedicat de ingerii pazitori. Poate te intrebi de ce ai putea fi impiedicat de Dumnzeu sa ajungi intr-un anumit loc sau sa intalnesti o persoana, deoarece pe drum urmeaza sa se intample o nenorocire, un accident, o crima etc. si tu nu trebuie sa fi implicat. Poti fi impiedicat sa mergi intr-un restaurant unde mergi de obicei pentru ca in aceea zi mancarea nu este proaspata sau bucatarul are o energie nebenefica pentru tine sau o boala si tu esti ferit astfel sa o preiei. Poti fi impiedicat sa pleci cu avionul intr-o calatorie pentru ca urmeaza ca acel avion sa se prabuseasca, si exemplele pot continua.

Cum putem dezlega drumurile atunci cand ele sunt legate prin magie?

Se citeste rugaciunea Sfantului Ciprian la care se adauga:

“si se dezleaga Doamne drumurile robului Tau ( numele) de toate lucrurile diavolesti, de toate legaturile, vrajile, facaturile si indeparteaza diavolii trimisi in calea lui. Amin.”

Poti merge la un terapeut sa faca dezlegarea drumurilor pentru tine prin diferite metode cum ar fi: reiki, radiestezie, theta healing, etc.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!