La ce frecventa energetica vibrezi?

La ce frecventa energetica vibrezi?
Atentie mare! Scala Piramidei Constiintei a lui Hawkins nu se refera la HERTZI! Si este o scala Logaritmica in baza 10!
Cifrele sunt rezultate din masuratori kinesiologice, si nu exprima frecventa in hertzi, ci energia! Nivelului 200 ii corespunde o energie vibraționala de 40 Mhz. Vibratiile mai reduse de 40 mHz conntribuie la o stare generala de rau si nefericire.

La ce frecventa energetica vibrezi?

“RUSINE: vibrand doar 20 Hz, este cea mai joasa vibratie pe care o emite un om. Rusinea impiedica luarea deciziilor, convietuirea sociala, ne avand experiente in viata, ceea ce ingreuneaza invatarea, evolutia si actiunea, pentru ca nu stii ce functioneaza si ce nu. Intr-o forma mai blanda, se manifesta ca timiditate. Si la un nivel extrem de rusine, persoana vrea sa dispara, chiar sinucigandu-se, simtind ura de sine.
VINOVATIE (30 Hz): Vibratie putin mai mare decat rusinea, pentru ca a se simti vinovat o persoana trebuie sa actioneze. Oamenii de genul asta creeaza foarte putin, joaca rolul de victima, dand vina pe toate si pe toti ca nu reusesc sa-si reuseasca pretentiile. Nu inoveaza niciodata, traieste din trecut. Religia pentru acest tip de persoane hraneste in ei sentimentul ca sunt pacatosi.
APATIE (50 Hz): Pierderea sperantei si victimizare. Caracteristicile persoanelor fara adapost. Oamenii aflati in aceasta stare nu pot actiona in fata a ceea ce prezinta viata.
DUREREA/SUFERINTA (75 Hz): Tristete extrema, mai ales in fata pierderii. Vibreaza mai mult decat apatia, pentru ca suferinta ii transforma pe oameni si ii scoate din starea de apatie.
FRICA (100 Hz): Oamenii cu frica se simt nesiguri in fata problemelor vietii, totul devine periculos. Pot fi paranoici, ingrijorati si stresati. De multe ori au nevoie de ajutor pentru a depasi si a face fata acestor temeri si a iesi din aceasta situatie. Temerile sunt convingeri limitative, care genereaza o lipsa de calitate a vietii.
DORINTA (125 Hz): La acest nivel o persoana este materialista pana la punctul de a nu fi niciodata fericita cu ceea ce are. Hraneste vicii si pofte. Este consumista, desi nu cumpara ceea ce isi doreste, devine nerabdatoare si anxioasa. Noi suntem cei care alegem ce efect vor avea lucrurile fizice asupra noastra, fie ca sunt bune sau rele. Trebuie sa avem echilibru.
FURIA (150 Hz): Este un sentiment de frustrare, care poate fi ascuns in interiorul nostru sau poate fi expus intr-un moment de furie, care provoaca si vinovatie, rusine si disconfort, pentru ca, mereu dupa pierderea controlului, individul se simte rau, pentru neputinta de a controla sentimentele. Cand furia este stocata in tine, se acumuleaza si ajunge la un punct in care un „tantar se transforma intr-un armasar”, provocand o „explozie”. Idealul nu este sa pastrati furia, ci sa incercati sa o canalizati in alte lucruri, cum ar fi sa iesiti afara pentru a face exercitii fizice, de exemplu.
MANDRIA (175 Hz): Aceasta este starea predominanta de constiinta a umanitatii de astazi. Depinde de circumstante externe (bani, putere, faima etc.). Este statul care duce la nationalism, rasism si razboaie religioase. Un atac asupra convingerilor tale devine un atac personal.
CURAJ (200 Hz): In aceasta stare, ego-ul inca exista, dar deja incepe sa vada o viata in afara lui, gandindu-se mai mult la altii. Optimismul prevaleaza, iar spiritualitatea incepe sa apara.
NEUTRALITATE (250 Hz): Nivelul sistemelor in care convingerile noastre sunt flexibile, devenim detasati si mai fericiti. Orice s-ar intampla, vei ramane in picioare. Nevoia de a dovedi s-a pierdut. Te simti in siguranta si te intelegi foarte bine cu ceilalti. Este o stare confortabila.
DISPOZITIE (310 Hz): La acest nivel, incepi sa-ti folosesti energia mai eficient. Incepeti sa puneti ideile in practica, nu mai exista nicio plangere despre aproape nimic. Aici se termina entropia. Viata devine mai organizata.
ACCEPTARE (350 Hz): Adevarata schimbare, eliminand vechile credinte. Traieste proactiv pe masura ce energia ta creste. La nivelul de acceptare devii competent si aici vrei sa-ti folosesti abilitatile pentru a face ceva bun. Aici stabiliti si atingeti obiectivele. Incepe sa inteleaga ca are un rol in plus in lume si vrea sa faca diferenta. Poti ierta cu usurinta.
MOTIV/CONTEMPLARE (400 Hz): Hawkins defineste acest nivel ca fiind nivelul medicinei si stiintei. Constiinta Maestrilor, unde cineva este detasat de tot. El vede lumea ca un intreg conectat, nu mai exista suferinta pentru lucrurile exterioare, nu mai traieste in Matrix.
IUBIRE (500 Hz): Nu mai exista ego, ci doar iubire neconditionata, unde tot ceea ce faci este spre binele mai mare. (Hawkins spune ca acest nivel este atins doar de unul din 250 de oameni pe parcursul intregii vieti. O cota minima ca 0,0001% traieste in aceasta stare.)
BUCURIA (540 Hz): Stare de fericire de nezdruncinat. Bucuria este cea mai inalta stare de constiinta pe care ego-ul o poate atinge. Detasarea incepe cu viata. Nivelul unde sunt cei mai avansati in spiritualitate. Energia acestor oameni este radianta si este grozav sa fii in preajma lor. Extinderea constiintei. Persoana actioneaza prin intuitia sa, care este foarte puternica.
PACE (600 Hz): Transcendenta totala. (Hawkins spune ca acest nivel este atins doar de o persoana din 10 milioane.)
ILUMINARE (700 Hz): „Este unirea fiintei cu intregul”. Sfarsitul individualismului. Sfarsitul meu. Sfarsitul ego-ului. Omul transcendental. Extrem de rar. Doar sa te gandesti la oamenii de la acest nivel te poate face sa-ti ridici nivelul de constientizare. Aici are loc starea de „Constiinta Superioara”, cunoscuta si sub numele de „Super Constiinta”. Vedeti lumea asa cum este cu adevarat. De nedescris.
5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!