Kilogramele psiho-emoționale

Kilogramele psiho-emoționale
Kilogramele psiho-emoționale ce sunt ele?
Corpul tau prin kilogramele in plus pe care le-ai pus pe tine vrea sa-ti comunice ceva. Kilogramele in plus sunt un strigat de disperare a corpului tau, el incearca sa-ti comunice ceva si anume ca faci ceva gresit, ca te supui unor emotii toxice, etc.

Care sunt emotiile care te ingrasa?

Ceea ce te ingrasa, este lipsa de iubire…
Ceea ce te ingrasa, este ca trebuie sa umpli un gol…
Ceea ce te ingrasa, este teama de a te simti abandonat/a…
Ceea ce te ingrasa, este frica de a fi separat/a de cei pe care ii iubesti…
Ceea ce te ingrasa, este sa fii respins/a…
Ceea ce te ingrasa, este sa fii tradat/a…
Ceea ce te ingrasa, este sa fii umilit/a, devalorizat/a…
Ceea ce te ingrasa, este sa simti nedreptate, cat si suferinta…
Ceea ce te ingrasa, este raspunsul la anumite stari emotionale, precum stresul, anxietatea, frica, furia, frustrarea, etc…
Ceea ce te ingrasa, este ca trebuie sa construiesti o bariera de securitate, pentru a te proteja de vreo „agresiune” externa, care te raneste, sau de orice altceva, legat de dificultatile si ranile tale emotionale…
Ceea ce te ingrasa este, ca nu poti sa te iubesti, sa te accept asa cum esti…
Ceea ce te ingrasa, este ca nu poti renunta si sa fii vindecat/a de toate acestea…
Kilogramele in plus vor disparea, cand iti eliberezi kilogramele psiho-emotionale.

Cum eliberezi Kilogramele psiho-emoționale?

Poti elibera cu ajutorul a doua elemente si anume apa si focul. Apa reprezinta emotiile noastre si are capacitatea de a le indeparta, iar focul are capacitatea de a le distruce si a le transforma. Momentul cel mai puternic pentru a face un ritual de alungare este atunci cand este Luna plina. Dar puteti face acest ritual si intr-o zi de luni, zi care este guvernata de Luna, planeta emotiilor, a subconstientului, a lucrurilor ascunse.

Ritual pentru eliberarea Kilogramelor psiho-emoționale

Intr-o zi de luni sau cand este luna plina, scrie pe o bucata de hartie care sa aibe forma patrata, cu pix negrutoate emotiile negative, traumele negative, pe care tu le constientizezi ca le ai.

Exemplu: 

“Eu (prenumele tau) eliberez acum si aici din toate structurile mele, de la toate nivelurile: furiea, frica, frustarea, umilinta, devalorizare, lipsa iubirii, tradarea, respingerea, rusinea, tristetea, nemultumirile, ranchiuna, ura, invidia, neacceptarea, neincrederea, nesiguranta, neiubirea de sine, exigenta si toate emotiile care fac ca corpul meu sa se ingrasa. Multumesc!” 

Aceasta hartie fie ii dai foc si cenusa o lasi sa se duca in cele 4 zari cum se spune sau o arunci pe o apa sau in WC si tragi apa. Inainte sa faci acest lucru cheama entitatile de lumina specializate care sa te ajute sa eliberezi din structurile tale toate aceste emotii in cel mai bun mod cu putinta pentru tine.

Cum faci un talisman pentru eliberarea kilogramelor in plus?

Desenezi 2 cercuri concentrice intre care iti scri prenumele tau. In interiorul celui de-al doi-lea cerc desenezi o hexagrama rosie, iar in interiorul ei desenezi un patrat. Scri afirmatia de eliberare a kilogramelor in plus in interiorul patratului. Astfel ai facut si un talisman personal pentru eliberarea kilogramelor in plus. Acest talisman il poti purta asupra ta, poti sa-l pui pe altar, poti sa-i dai foc, sa aprinzi lumanari pe el, etc. Lasa-ti intuitia sa-ti spuna ce sa faci cu el.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!