februarie 4, 2021

White Dragon Reiki, initiere oferita de Gabriela Bogdan

White Dragon Reiki, initiere oferita de Gabriela Bogdan

White Dragon Reiki, te contecteaza cu spiritul dragonilor dar in special cu Dragonul Alb. Ceasta initiere este oferita de Linda Colobert in aprilie 2011

Acest Dragon este Dragonul purificarii, curatarii si protectie impotriva energiilor si entitatilor negative. Dragonul Alb iti curata calea, deblocheaza energiile tale si campurile energetice.
Dragonul Alb vindeca tristetea, regretele, vinovatia si toate emotiile negative din interiorul fiintei tale, campurile de energie. Dragonul Alb, apoi umple fiecare chakra cu iubire pura si Lumina pentru a aduce pace, iubire, lumina, armonie si fericire in viata ta.

Dragonul Alb indeparteaza orice lucru negativ sau care nu este pentru tine cel mai inalt bine care ar putea fi legat de energiile, corpul sau spiritul tau.

Energiile Dragonului Alb sunt puternice si usor de utilizat pentru a curata, clarifica si purifica chakrele tale sau ale altora. Este nevoie doar de cateva minute si se intampla o curatare completa a energiilor negative.

Dragonul Alb Reiki are doar un singur simbol care poarta numele initierii.

Cum va ajuta aceasta initiere?

  • Pentru a curata un obiect, un lucru, cum ar fi un cristal, piatra etc.
  • Pentru a curata un spatiu, casa, biroul, proprietatea, masina etc.
  • Pentru a va curata chakrele, campurile de energie, corpul, mintea, si spirit inainte de meditatii sau oricand simti ca trebuie sa fie  deblocate si energiile sa curga.
  • Este foarte bun pentru orice boala, inclusiv tumori, febra, cancer sau orice altceva etc.

Costul acordajului pe energia  White Dragon Reiki este de 300 Lei

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata si altora!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!