septembrie 6, 2016

Usui Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Initiere Reiki - Usui Reiki este primul sistem cu care se incepe dezvoltarea spirituala.

Usui Reiki este o initiere primita de Mikao Usui. Initiat de la varsta de patru ani in meditatie si in unele arte martiale, Mikao Usui a fost multa vreme obsedat de intrebarea "De ce nu putem vindeca si noi bolnavii asa cum facea Iisus?" Raspunsul i s-a revelat dupa o meditatie de 21 de zile pe muntele Kurama din Japonia. Astfel, au aparut bazele dezvoltarii sistemului Reiki, care este astazi cunoscut in intreaga lume.

Maestrul Mikao Usui si-a consacrat viata tratarii bolnaviilor si formarii de terapeuti Reiki.

Usui Reiki

Cum se face Initiere Reiki - Usui Reiki?

Reiki nu este predat in acelasi fel in care sunt predate alte tehnici de tratament. Maestrul Reiki o transfera elevului in timpul unui proces de initiere. Acest proces deschide chakrele coroanei, a inimii si a palmelor si creeaza o legatura speciala intre elev si sursa Reiki.

Initierea Reiki este o puternica experienta spirituala. Energiile de initiere sunt canalizate catre elev prin Maestrul in Reiki. Procesul este ghidat de catre Rai sau constiinta Dumnezeiasca, iar el se adapteaza in functie de necesitatile fiecarui elev.

Odata ce ai experimentat initierea, vei avea tehnica Reiki pentru tot restul vietii. Ea nu se altereaza si nu se poate pierde.

Initierea Usui Reiki poate incepe un proces de curatare, ce afecteaza atat corpul psihic, cat si mintea si emotiile noastre. Toxinele ce s-au acumulat in corp pot fi eliberate odata cu sentimentele si cu gandurile ce s-au fixat in mintea voastra si care nu mai sunt folositoare.

Usui Reiki

Sistemul Usui Reiki este structurat pe 4 nivele si unul de Maestru

Usui Reiki gradul I: Pozitiile de punere a mainilor sunt simple si intuitive. Se merge pe principiul de sus in jos, urmarindu-se chakrele, pe fata si pe spatele trupului. De asemenea, se aplica mainile in locurile dureroase. Dupa initiere, practicantul poate face autotratament si, dupa un anumit timp, poate face si tratament.

Usui Reiki gradul al II-lea: Dupa initiere, practicantul primeste primele simboluri Reiki, cu ajutorul carora isi poate activa palmele pentru o mai mare eficienta si poate face tratament prin realizarea si vizualizarea simbolurilor in anumite puncte bine precizate. Poate efectua tratamente la distanta si tratamente mai eficiente, folosind simbolurile. De asemenea, simbolurile permit curatarea incaperilor de energii negative si daunatoare, curatarea si energizarea mancarii, trimiterea luminii la distanta si crearea campurilor de protectie.

Usui Reiki gradul al III-lea (sau profesor): Dupa initiere, practicantul primeste noi simboluri si invata tehnici suplimentare.

Gradul de Maestru: Dupa initiere, noul maestru poate la randul lui sa faca altora initieri/acordaje si cunoaste simbolurile specifice maestrilor.

Dupa fiecare initiere, urmeaza o perioada de criza de vindecare, de purificare, cu o durata de 21 de zile, in care practicantul trebuie sa-si faca autotratament zilnic și sa practice un regim de viata cat mai echilibrat si cu un meniu lacto-vegetarian.

citisi si Ce este Reiki

Initiere Reiki - Usui Reiki

Bogdan Gabriela - Maestru Reiki - Usui Reiki

Initiere Reiki - Usui Reiki

Cost Initiere Reiki - Usui Reiki

Gradul 1 costa 300 Lei

Gradul 2 costa 300 Lei

Gradul 3 costa 300 Lei

Maestrie costa 600 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii, se primeste manualul, si la gradul de Maestru se primeste si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!