septembrie 6, 2016

Initiere Usui Reiki oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Usui Reiki este o initiere primita de Mikao Usui. Initiat de la varsta de patru ani in meditatie si in unele arte martiale, Mikao Usui a fost multa vreme obsedat de intrebarea "De ce nu putem vindeca si noi bolnavii asa cum facea Iisus?" Raspunsul i s-a revelat dupa o meditatie de 21 de zile pe muntele Kurama din Japonia. Astfel, au aparut bazele dezvoltarii sistemului Reiki, care este astazi cunoscut in intreaga lume.

Maestrul Mikao Usui si-a consacrat viata tratarii bolnaviilor si formarii de terapeuti Reiki.

Initiere Usui Reiki la Centrul de Sanatate Gabriela 2

Cum se face initierea Usui Reiki?

Reiki nu este predat in acelasi fel in care sunt predate alte tehnici de tratament. Maestrul Reiki o transfera elevului in timpul unui process de initiere. Acest process deschide chakrele coroanei, a inimii si a palmelor si creeaza o legatura speciala intre elev si sursa Reiki.

Initierea Usui Reiki este o puternica experienta spirituala. Energiile de initiere sunt canalizate catre elev prin Maestrul in Reiki. Procesul este ghidat de catre Rai sau constiinta Dumnezeiasca, iar el se adapteaza in functie de necesitatile fiecarui elev.

Odata ce ai experimentat initierea Usui Reiki, vei avea tehnica Reiki pentru tot restul vietii. Ea nu se altereaza si nu se poate pierde.

Initierea Usui Reiki poate incepe un proces de curatare, ce afecteaza atat corpul psihic, cat si mintea si emotiile noastre. Toxinele ce s-au acumulat in corp pot fi eliberate odata cu sentimentele si cu gandurile ce s-au fixat in mintea voastra si care nu mai sunt folositoare.

Cele 5 principii Usui Reiki

Sistemul Usui Reiki este structurat pe 3 nivele si unul de Maestru

Usui Reiki gradul I: Pozitiile de punere a mainilor sunt simple si intuitive. Se merge pe principiul de sus in jos, urmarindu-se chakrele, pe fata si pe spatele trupului. De asemenea, se aplica mainile in locurile dureroase. Dupa initiere, practicantul poate face autotratament si, dupa un anumit timp, poate face si tratament.

Usui Reiki gradul al II-lea: Dupa initiere, practicantul primeste primele simboluri Reiki, cu ajutorul carora isi poate activa palmele pentru o mai mare eficienta si poate face tratament prin realizarea si vizualizarea simbolurilor in anumite puncte bine precizate. Poate efectua tratamente la distanta si tratamente mai eficiente, folosind simbolurile. De asemenea, simbolurile permit curatarea incaperilor de energii negative si daunatoare, curatarea si energizarea mancarii, trimiterea luminii la distanta si crearea campurilor de protectie.

Usui Reiki gradul al III-lea (sau profesor): Dupa initiere, practicantul primeste noi simboluri si invata tehnici suplimentare. Poate face acordaje altor persoane. De multe ori, acest grad se „sare” si se trece direct la maestru.

Maestru Usui Reiki: Dupa initiere, noul maestru poate la randul lui sa faca altora initieri/acordaje si cunoaste simbolurile specifice maestrilor.

Dupa fiecare initiere, urmeaza o perioada de criza de vindecare, de purificare, cu o durata de 21 de zile, in care practicantul trebuie sa-si faca autotratament zilnic și sa practice un regim de viata cat mai echilibrat si cu un meniu lacto-vegetarian.

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - Maestru Usui Reiki

Costul initierii Usui Reiki

Gradul 1; 2 costa 120 Lei

Gradul 3 costa 150 Lei

Maestrie costa 240 Lei

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

In urma initierii Usui Reiki, se primeste manualul, si la gradul de Maestru se primeste si diploma.