mai 7, 2019

Sistemul Energetic de Ascensiune, initiere oferita de sub maestrului Gabriela Bogdan

Sistemul Energetic de Ascensiune vin prin Lordul Metatron, Regele Ingerilor. Numerosi membri ai Ierahiei Spirituale sustin aceste energii, inclusiv Arhanghelul Mihail si Maestrul Ascensionat El Morya. Lordul Metatron are mai multe cereri: Pretuieste si onoreaza aceste energii, inainteaza incet practicand zi de zi aceste abilitati, foloseste intelept energile.

Energiile asceniuni sunt poate noi pe aceasta planeta dar sunt facute sa faciliteze nu doar ascensiunea individuala ci si ascensiunea planetei noastre catre a 5 dimensiune. Energiile functioneaza la nivel individual, planetar, solar, galactic, universal si cosmic. Aceste energii sunt de vibratie inalta.

Sistemul Energetic de Ascensiune, sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan

Sistemul Energetic de Ascensiune are patru simboluri:

  • simbolul ascentia
  • simbolul focus
  • simbolul claritate
  • simbolul indumnezeirii

 

 

Simbolul Ascentia

Aceasta energie faciliteaza dezvoltarea si eliberarea spiritului din a treia dimensiune.  Ascentia contine cele mai inalte energii ale creatiei, Ascentia a fost coborat in centrul Mamei Pamant, a stat acolo in perioada Epoci de Aur. Energia Ascentia este cea mai roditoare dintre cele patru energii, este o energie blanda si iubitoare.

Simbolul Focus

Focus ancoreaza chakrele la lumina cosmica a energiei de ascensiune. Aceasta energie ajuta la focusarea si alinierea noastra individuala EU SUNT, la nivel planetar, solar si galactic. Energia Focus este folosita la focalizarea si alinierea Prezentei Divine a planetei noastre, a sistemului noastru solar, cat si a galaxiei noastre. Focus actioneaza atat asupra noastra cat si aspura Mamei Pamant.
Energia Focus ajuta la dezvoltarea unei schimbari in constiinta proprie de la perspectiva dimensionala temporara la o perspectiva mai inalta. In aceasta perspectiva inalta vedem viata noastra ca un proces de tranzitie, unde noi suntem parte din ceva mult mai mare, o schema ampla ce se extinde dincolo de cele cinci simturi ale noastre.

De aceea Focus poate ajuta la dezvoltarea clarviziuni.

Simbolul Claritate

Din Mentalul lui Metatron vine Claritatea. Energia Claritati provine din  Dumnezeu Sursa sau Mentalul Universului si este filtrata la o frecventa suportata de noi de catre Lordul Metratron, Focus si Indumnezeirea asemenea.

Simbolul Claritate are doua parti, C si 7, respectiv o combinatie de energii feminine si masculine. Aceasta energie faciliteaza dezvoltarea emotionala si mentala ale procesului de ascensiune.  In simbolul Claritate C vine de la claritate iar 7 de la al saptea Epoca de Aur si invers 5 este numarul mintii. Acest simbol reprezinta claritatea mintii in al saptelea an al Epocii de Aur. C-ul curata maya ( iluzie in sanscrita ) de emotiile rezultate in claritate de adevaratele sentimente ale inimii; 7 curata maya mintii in claritatea mintii. Energia Claritati ne ajuta sa intelegem rolul nostru in planul solar si planetar, desfasurarea evolutiei noastre.

Energia asociata cu Claritatea este strans legata de modul in care o persoana respira. Umplerea plamanilor cu aer in procesul respiratiei, imbunatateste mult fluxul energetic al Claritati.

Simbolul Indumnezeirii

Aceasta este energia Sinelui Superior. Metatron a dezvoltat aceasta energie pentru a se asigura tranzitia noastra in dimensiunea a 5 a. Indumnezeirea este bijuteria  Sistemului Energetic de Ascensiune. Utilizati aceasta energie cu intelepciune.

Energia simbolului Indumnezeire actioneaza in zona capului, gatului cat si in zona inimi. In zona capului energia actioneaza asupra glandei pineala si pituitara (unde se naste Constiinta Cristica), iar hipotalamusul (asociat cu sentimentele inalte). Pe gat simbolul Indumezeirii actioneaza asupra chackrei gatului.

Corpul mental alege gradul in care Sinele Superior se uneste cu constiinta, este alegerea, responsabilitatea noastra. Energia de un verde smarald a simbolului Indumnezeiri grabeste procesul. Vindecare incepe de la cap, celule inactive ale creierului sunt activate pentru a accepta energiile superioare. Conceptele mentale restictionate se dizolva.

 

Costul initierii Sistemul Energetic de Ascensiune este 246 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

Acord initiere doar Maestrilor Reiki in unul din sistemele Usui, Karuna, Gendai.

In urma initierii se primeste manualul.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Reiki Sistemul Energetic de Ascensiune

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!