septembrie 6, 2016

Shamballa MDH, initiere Reiki oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Shamballa Reiki MDH este cunoscuta in traditia ezoterica a popoarelor din nordul Indiei si Tibet ca fiind taramul celor iluminati. Acolo isi au salasul o serie de Maestri Spirituali care ajuta omenirea in dezvoltarea si in evolutia spirituala. Acestia sunt cunoscuti, de regula, sub denumirea de Maestri Ascendenti.

Shamballa este un centru paradisiac, al intelepciunii, ascuns in muntii Asiei centrale, se presupune in statul Bhutan. Atat Muntele Lumii cat si Copacul Mitologic al Lumii sunt imagini ale unor trasaturi geografice ale pamantului, ce nu pot fi percepute decat pe calea clarviziunii, ce este unica pentru Shamballa.

Shamballa reprezinta constiinta colectiva a fiintei din planul spiritual. O traditie a intelepciunii tibetane Budhiste sustine ca fiecare budha capata initiere in Shamballa. Scopul final al tuturor initiatilor este de a progresa indeajuns spre a patrunde in Shamballa, sau sa dobandeasca prin telepatie, legatura cu marele sau conducator. Menirea Shambalei nu depinde de o anumita religie, ea le transcede pe toate si este vesnica. Ea este inima pamnantului si va continua sa bata cat timp va exista pamantul. Activitatea ei depinde de popularitatea muntelui Mare, care creste si descreste odata cu usoara si lenta respiratie a cosmosului, facand pamantul sa pulseze de viata.

Spectrul specialitatilor din Shamballa Reiki este realizat printr-un mix de puteri:

  • puterea universala a vietii
  • puterea Mahatma a Avatarului sintezei
  • puterea Maestilor ascensionati
  • puterea energiei violet-argintie
  • puterea constiintei cristice
  • puterea fiintelor angelice
  • puterea generata de cele 352 de simboluri reiki
  • puterea generata de Merkaba (corpul de lumina)
  • puterea generata de alte fiinite prietene Terrei
Shamballa MDH

Sistemul Shamballa MDH lucreaza cu mai multe tipuri de energii:

- Energia universala a vietii

- Energia mahatma a spiritului liber

- Energia maestrilor Ascendenti

- Energia Constiintei Hristice

- Energia Arhanghelului Mihai

- Energia Flacarei Violet a lui Saint-Germen

- Energia data de Merkaba

- Energia data de tehnicile sacre Merkaba

- Energia data de cele 352 de simboluri Reiki

 

Ce este Shamballa Reiki?

Shamballa MDH este un sistem integral de vindecare, care beneficiaza de o extindere a energiei Reiki si in care combinarea energiilor lucreaza pe mai multe niveluri. Actiunea energiei Shamballa se manifesta nu numai la nivel mental, emotional si spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si a celor mai inalte vibratii ale corpului energetic.

Shamballa nu este doar un sistem de vindecare, ci si o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale.

Shamballa MDH este menita sa conecteze direct la sursa Creatiei, prin cele 352 de niveluri de evolutie care ne despart de aceasta. In urma initierilor, abilitatea noastra de a actiona ca si canale pentru transmiterea puterii este activata in memoria celulara.

Shamballa MDH este un sistem care promoveaza evolutia spirituala, incepand insa cu vindecarea multidimensionala a sinelui personal si, implicit, a intregului din care facem parte. Practicantul care lucreaza cu puterea multidimensionala Shamballa are acces la o putere naturala care ii creste potentialul, datorita faptului ca acordajul pe care il primeste indeparteaza blocajele din meridianele puterii organismului. Initierea ofera o crestere a vibratiei, punand persoana in acord cu Sursa Creatiei, izvorul puterilor multidimensionale Shamballa.

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Shamballa MDH

Diploma Shamballa MDH

Costul initierii Shamballa Reiki MDH este:

Gradul 1 costa 300 Lei

Gradul 2 costa 300 Lei

Gradul 3 costa 600 lei

Maestrie costa 600 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii Shamballa Reiki MDH, se primeste manualul si, la atingerea gradului de maestru, se primeste diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!