ianuarie 23, 2019

Psychic Protection Flame, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Psychic Protection Flame este conceputa sa protejeze nu numai persoana de atacurile psihice ale altora, ci si sa reparare sistemului imunitar al individului de fiecare data cand flacara este activata. In acest fel, In urma unui atac energetic psihic, Flacara de Protectie Psihica ofera o reparare imediata si o consolidare a sistemului imunitar spiritual. Indeparteaza orice urma a atacului psihic.

Cum se petrec atacurile psihice?

Constient din partea unor oameni si din rautate, inconstient din partea altora. Poate fi direct sau indirect. Poate fi ziua sau noaptea, cand omul este mai deschis energetic si nu se poate proteja constient. Poate fi provocat de una sau mai multe persoane. Trimis de rude, vecini, dusmanii vostri sau de oameni stranii (vrajitori). Poate fi indreptat asupra unei persoane, a unei colectivitati sau a unei comunitati. Atacurile psihice pot fi sub forma forma-gand sau se pot folosi diverse aparate.

Flacara de Protectie Psihica nu numai ca va v-a proteja pe voi si tot ce va inconjoara, va v-a impiedica sa trimiteti orice atac psihic altei persoane. Va forma un scut in jurul vostru.

Ar trebui sa activati in fiecare zi Flacara de Protectie Psihica, odata cand va treziti si o data inainte de a merge la culcare. O modalitate de protectie psihica foarte eficienta.

 

 Psychic Protection Flame

Costul initierii in Psychic Protection Flame este de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Psychic Protection Flame, oferita de Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Psychic Protection Flame

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!