septembrie 9, 2016

Munay Ki, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

In  limba Quecha a samanilor Laika, Munay Ki inseamna "te iubesc" sau "fii asa cum esti". Este declaratia lor pentru tot ce inseamna viata, dar mai ales pentru fiintele care pot deveni, in urma primirii acestor ritualuri: Pastratori ai Pamantului, protectori ai Mamei Pamant sau purtatori ai undei re-amintirii.

Initiere Munay Ki oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Cele 9 Ritualuri Munay Ki

1.

Primul ritual Munay Ki consta in protectii instalate in Campul vostru de Energie Luminoasa. Cunoscute ca benzile de putere, acestea sunt cinci curele de lumina, care reprezinta pamantul, aerul, focul, apa si lumina pura. Ele functioneaza ca niste filtre, dizolvand orice energii negative care va ies in cale intr-unul dintre cele cinci elemente, astfel incat aceste energii sa va poata hrani, in loc sa dauneze sau sa va imbolnaveasca.

 

2. Ritualul vindecatorului

Al doilea ritual Munay Ki este Ritualul vindecatorului, care va conecteaza la o linie de samani din trecut, ce vin sa va asiste in procesul de vindecare personala.

 

3. Ritualul armoniei,

Al treilea ritual Munay Ki este Ritualul armoniei, in care un Laika transmite sapte arhietipuri in chakrele voastre. Primiti arhietipul jaguarului in prima chakra, pasarea colibri in a treia chakra si vulturul in a patra chakra. Apoi, trei arhangheli intra in cele trei chakre superioare: Huascar (ingrijitorul lumii inferioare si al subconstientului) este trimis in chakra 5, Quetzalcoatl (sarpele cu pene, ingrijitorul lumii de mijloc) intra in chakra 6, iar Pachakuti (protectorul lumii superioare si pastratorul timpului) va intra in chakra 7. Aceasta practica va ajuta sa va lepadati de trecut, asa cum un sarpe se leapada de pielea lui.

4. Ritualul profetului

Al patrulea ritual Munay Ki este Ritualul profetului, care este efectuat prin extinderea caii de Lumina intre cortexul vizual de la spatele capului si chakra 6 si 5. Aceasta practica trezeste abilitatea de a percepe lumea invizibila.

 

5. Ritualul pastratorului zilei

Al cincelea ritual Munay Ki este Ritualul pastratorului zilei. Protectorii zilei erau maestrii altarelor de piatra antica gasite in locuri sacre. Ei pot sa acceseze puterea acestor altare, pentru a vindeca si a aduce echilibru in lume.

 

6. Ritualul Pastratorului intelepciunii

Al saselea ritual Munay Ki este Ritualul Pastratorului intelepciunii. Linia pastratorilor intelepciunii contin vraci, barbati si femei care au infrant moartea si au pasit in afara timpului. Sarcina lor a fost sa pastreze invataturile medicale si sa le impartaseasca cu altii, atunci cand este cazul. Acest ritual va va ajuta sa iesiti din timp si sa simtiti gustul infinitului.

7. Ritualul Pastratorului Pamantului

Al saptelea ritual Munay Ki este Ritualul Pastratorului Pamantului. El va conecteaza la o serie de arhangheli care sunt pazitorii galaxiei noastre. Acest ritual va ajuta sa invatati caile profetului si sa visati lumea intru fiintare.

 

8. Ritualul pastratorul stelelor

Al optalea ritual Munay Ki este Ritualul pastratorul stelelor. Acest ritual va fixeaza in siguranta in perioada de dupa marea schimbare, care se spune ca are loc.

 

9. Ritualul Dumnezeisesc

Al noualea ritual Munay Ki este Ritualul Dumnezeisesc. Cand il veti primi pe acesta, va treziti Lumina Dumnezeiasca din interior si prim-sarcina de a administra intreaga Creatie.

 

Ritualurile sunt, in esenta, niste transmisii energetice, care reprezinta principalele unealte pe care samanul le foloseste atunci cand iese din plan fizic si indeplineste ritualurile magice prin care isi serveste apropiatii, pe Mama Pamant si intreaga Creatie.

Cele 9 transmisii de lumina sunt chei ce se aseaza in corpul luminos al fiecaruia si care pornesc, in functie de deschiderea si dorinta fiecaruia, porti catre viitor. Ele sunt amprentele unor vindecari si ale unor transformari la toate nivelurile structurilor noastre, pentru a putea deveni fiintele de lumina ce am fost haraziti sa fim.

Aceste noua ritualuri de trecere ne pot ajuta sa dezvoltam o noua arhitectura in Campul de Energie Luminoasa (care arata forma si sanatatea corpului nostru), caci ele fixeaza fiecare dintre momentele critice din procesul de a deveni Homo luminous.

Costul initierii Munay Ki este de 800 Lei

Dupa initiere, se primeste manualul si, la atingerea gradului de maestru, se primeste diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Gabriela Bogdan - maestru Munay ki

Diploma Munay ki
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!