iunie 21, 2021

Manifestarea puterii personale, acordaj oferit de maestrul Gabriela Bogdan

Manifestarea puterii personale

Manifestarea puterii personale, acordaj canalizzat de Linda Colibert in august 2012.

Adesea trecem prin viata simtind ca nu avem nici un control asupra vietiilor noastre. Ne putem simti coplesiti de anumite circumstante, sau coplesiti de cei din jurul nostru. Sunt momente in care ne putem simtii prinsi in capcana sau ca nu avem puterea de a schimba ceva. Energia acestui acordaj te conecteaza rapid la o sursa mai inalta de energie si va incepe sa lucreze in a dizolva energiile negative ale indoielii si fricii care ne fac sa simtim o lipsa de putere.

Cand incepi sa simti pierderea puterii personale, s-ar putea ca nici macar sa nu fi constient de asta la inceput. S-ar putea sa se strecoare in interior si sa se ancoreze bine inainte ca tu sa realizezi. Alte ori s-ar putea sa fi constient de asta imediat. De fiecare data cand simti ca iti pierzi puterea personala, in totdeauna are legatura cu o situatie in care te regasesti. Ar putea fi o boala sau un accident care a provocat rani si te face sa te simti fara putere.

Ai putea fi in situatia de a te fi casatorit cu cineva pe care iubesti foarte mult si apoi sa descoperi ca partenerul iti cheltuie banii, te abuzeaza sau te trateaza urat. Sau ai putea sa iti pierzi slujba si sa te simti prea slab ca sa schimbi circumstantele. Nu conteaza ce te-a adus in acest punct de a-ti pierde puterea personala, ci sa devii constient ca poti trece peste orice si ca poti renaste ca un pheonix din cenusa disperarii si a lipsei de putere. Ai puterea de a-ti schimba circumstantele.

Sistemul are un singur simbol care poarta numele initierii. Simbolul este un cerc spirala ce reprezinta puterea ta personala, cu sageata spiritului deasupra care indreapta energia spre tine.

Costul initierii  Manifestarea puterii personale este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!