aprilie 28, 2018

Initieri Kundalini Reiki, Gold Reiki sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan

Daca alegeti sa va initiati in Kundalini Reiki, veti putea sa accesati puterea pe care o aveti, care se afla deja in voi... mai precis: energia Kundalini.

Fondatorul sistemelor Kundalini Reiki si Gold Reiki este Ole Gabrielsen.

Kundalini Reiki este predata in trei niveluri, care va ajuta in procesul de deschiderea corpurilor si a canalelor voastre energetice, in special kundalini si va conecteaza la energia Reiki.

Nivelul 1: indeparteaza toate blocajele din chakre mai putin chakra radacina.

Nivelul 2: consolideaza ceea ce s-a curatat prin nivelul 1,  deschide chakra radacina si curata al treilea ochi. Kundalini poate ajunge pana la Chakra Plexului Solar.

Nivelul 3: Organele si canalele dvs. de energie sunt consolidate si mai mult largit pentru a creste cantitatea de energie pe care o veti putea canal. Se deschid gatul, plexul solar, sacralitatea si chakrele radacinii mai larg. Kundalini este consolidat si are potentialul ajungand si iesind din Chakra Coroanei.

 

Initiere Kundalini Reiki, sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan

Ce este Kundalini Reiki?

Practic, Kundalini inseamna ca au existat anumite canale de vindecare si chakre deschise si, astfel, ati obtinut acces la energia Pamantului.

Chakra radacinii, care este centrul energetic situat in apropiere de coccis, actioneaza ca o poarta de intrare pentru Energia Kundalini, denumita si "Focul Kundalini".
In cele din urma, energia trece prin tot corpul prin "canalul de energie principal", pana in chakra coroanei. Acest canal de energie merge de la chakra de baza pana la chakra coroana.

Un Kundalini deschis inseamna ca, intr-o perioada de timp, s-a produs o curatare completa a chakrelor.
O persoana care are sau a avut probleme cu trezirea sarpelui Kundalini gresita sau alte probleme cu energia Kundalini, pot fi ajutate cel mai adesea cu initierea Kundalini Reiki.

In urma primirii initierilor vom putea sa:

 • facem vindecari pentru noi si pentru ceilalti
 • facem vindecari de la distanta
 • vindecam anumite trasaturi de caracter
 • vindecam relatiile karmice
 • curatam casa si spatiile de energie negativa
 • crestem vibratiile
 • deblocam si sa echilibram chakrele
 • expandam si sa vindecam canalul Sushuma, precum si Ida si Pingala
 • vindecam corpul emotional de traume
 • vindecam ADN-UL, genele si bolile mostenite genetic
 • vindecam trauma suferita la nastere
 • vindecam atasamentele cu diverse locuri create in aceasta viata sau alte vieti
 • vindecam blocajele din vietile anterioare
 • curatam si sa energizam diverse obiecte

Kundalini Reiki 1:

Prima initiere deschide canalale energetice si permite ca energia Reiki sa curga. In acelasi timp esti pregatit pentru  trezirea Kundalini ce urmeza a fi obtinuta la gradul 2. Chakra coroana, a inimii si chakrele mainilor sunt deschise si intarite. Esti invatat cum sa faci un tratament de vindecare complet si sa vindeci de la distanta. Kundalini Reiki 1 este echivalentul primelor 3 grade din Reiki Usui.

Kundalini Reiki 2: 

Canalele Reiki sunt intarite. Kundalini se trezeste iar canalul energetic principal se deschide incet si sigur si iar kundalini atinge partea inferioara a plexului solar, pregatindu-l pentru trezirea completa a energiei Kundalini ce urmeaza a fi obtinuta la gradul 3. Esti invatat si o meditatie specifica. Atunci cand faci aceasta meditatie cresti puterea energiei kundalini, pentru o perioda scurta de timp. Prin aceasta metoda totate chakrele si sistemele energetice sunt curatate. (minim 2 zile dupa Kundalini Reiki 1).

Kundalini Reiki 3 (Kundalini Reiki Master): 

Initierile precedente sunt intarite iar Chakra gatului, pexul solar, chakra sacrala si chakra radacina sunt deschise. Energia Kundalini este intarita si iese prin chakra coroana – o ridicare completa a energiei Kundalini are loc. Esti invatat sa programezi cristale si alte obiecte ca sa se comporte ca si canale reiki.

Gold Reiki

Transmuta frica si intunericul in lumina si bucurie!

Gold Reiki are 3 nivele de initiere:

Gold Reiki Nivelul 1: Lumina de Aur este cea mai puternica lumina a transformarii in fizica!

Gold Reiki Nivelul 2 si 3: va ridica nivelul de vibratii

 

 

Costul initierii Kundalini Reiki, Gold Reiki si  este de 210 Lei toate gradele

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

In urma initierilor Kundalini Reiki, Gold Reiki si  sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan se primeste manualul, iar la atingerea gradului de maestru se primeste diploma.

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Kundalini Reiki