octombrie 3, 2017

Ki Manna, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Sistemul Ki Manna a fost relevat de catre Leonie Faye, terapeut, maestru si profesor pe mai multe sisteme energetice.

Ki Manna este o energie care se manifesta ca o sfera, ingloband mai multe caracteristici terapeutice.

Ce inseamna KI Manna?

"Ki" este energia universala a vietii, o energie care lucreaza cu lumina, sunete si vibratii. Este energia  creata din jocul dintre yin si yang. Energia vieţii (Ki) este de provenienta spirituala. Ki joaca un rol important in orice facem, fiind energia primara a emotiilor noastre, a gandurilor şi a vietii spirituale.

"Manna" este un tip de energie solida care aduna la un loc toata energia universala, pentru a ajuta la functionarea sunetelor, a undelor si a frecventelor de lumina intr-o energie solida cu care se poate lucra asupra unui trup. Aceasta ajuta atat pe cel care primeste terapia, cat si pe terapeut, deoarece ei pot vedea si pot intelege mai bine energia negativa si pot vindeca cu mai multa eficienta.

Ki Manna este folosita in legatura cu alte modalitati de vindecare.

Initiere Ki Manna, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Simbolul Ki Manna (vezi foto) este folosit pentru a deschide energia universala

Acest simbol arata ca o floare cu petale mari cu o spirala in interior care straluceste. El contine toate culorile si vibreaza pe toate frecventele sunetului si miscarii. De asemenea, el lucreaza cu liniile ley, liniile timpului ( ne aminteste de HSZSN din Reiki traditional, nu?!). Acest lucru permite simbolului sa se roteasca si sa existe pe orice nivel, planeta sau dimensiune, fara interventie.

Ki Manna deschide usi si coridoare catre iubirea intensa si catre energia plina de compasiune, necesara pentru a aduce schimbarile de care avem nevoie, pentru a ne vindeca pe noi insine si pe altii.

Pentru terapeutii si maestrii Reiki, acest simbol intensifica energia si credinta in vindecare. Shamanilor, practicantilor Wicca sau a altor tipuri de vindecare, daca sunt dedicati, acest simbol le va oferi o energie si putere de vindecare mai mare. Aceasta energie lucreaza la toate nivelele cu energia stelelor, a planetelor, a entitatilor si a locurilor din alte dimensiuni.

Simbolul Ki Manna

Prin activare (desenare, vizualizare etc.), simbolul incepe sa trimita vibratii in exterior ca o mandala. Acest simbol este precum o floare cu petale uriase infinite, cu o uriasa spirala care se roteste in interior (pentru ca sa vindece trecutul), dar si inspre exterior (ca sa vindece viitorul si sa aduca echilibru).

Acest simbol reprezinta o sursa incredibila de energie. Are puterea si intelepciunea de a vindeca pe toate nivelurile. Odata activat, acest simbol incepe sa vibreze si sa raspandeasca energie intensa de iubire oriunde sau catre oricine se conecteaza.

Acest simbol activeaza si echilibreaza energia feminina/masculina din noi.

Fiecare individ care foloseste aceasta energie vindecatoare primeste intelepciune si calauzire si va descoperi ca acestea vor fi personale si pentru propria vindecare. Poti (si ar trebui) sa folosesti acest simbol impreuna cu celelalte credinte si cunostinte de vindecare, chiar si cu ajutorul medicamentelor alopate, deoarece se intensifica intensitatea energiei folosita prin aceste modalitati.

Costul initierii Ki Manna este: 660 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii Ki Manna sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan se primeste manualul, iar la atingerea gradului de maestru se primeste diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Ki Manna

Diploma Ki Manna
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!