aprilie 18, 2022

Isis Seichim Reiki – initiere Reiki oferita de Gabriela Bogdan

Isis Seichim Reiki

Isis Seichim Reiki

ISIS, sau Isitis, reprezinta pamantul ca mama a intregii creatii, fiind una dintre cele mai importante si populare zeite din Egipt. Avea atatea intruchipari incat in Grecia antica a fost denumita “zeita cu o mie de nume”. Uneori se numea Maut (Mama Zeita), uneori Hecate (magiciana), sau Sat (cea care seamana semintele).

Seichim provine de la “Sekhem”, cuvantul egiptean care tradus inseamnă „Puterea puterilor”. Isis Seichim este vechi si sacru. Este o forma avansata de vindecare cu mainile, impreuna cu simboluri si sunete. Se spune ca Seichim este energia primara a tuturor sistemelor de vindecare alternativa care foloseste mainile.

Se crede ca Seichim provine din timpurile atlante. Seichim a fost practicat de civilizatia Maya in America de Sud chiar inainte de a fi introdus in Egipt. In mitologia egipteana, Isis este zeita magiei si a vietii, a casatoriei si simbolul armoniei matrimoniale. Sotie și sora a lui Osiris, fiica zeilor Geb si Nut si mama a lui Horus, Isis este una din principalele divinitati venerate de vechii egipteni.

Isis Seichim este o forma avansata de proiectie mentala directionata spre vindecare si are rolul de a ajuta la o mai buna dezvoltare si intelegere a Sinelui Superior.

Acest sistem reprezinta o cale de cunoastere interioara putandu-se efectua si vindecari, inclusiv la distanta.

Isis Seichim este un sistem bazat pe folosirea unor simboluri utilizate in Reiki clasic, precum si a altor simboluri noi, specifice.

Sistemul Isis Seichim Reiki are nivel de practicant si nivel de maestru, are 10 simboluri.

Costul initierii reiki Isis Seichim Reiki

Gradul practicant 300 Lei

Gradul de Maestru  300 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!