septembrie 9, 2016

Money Reiki, initiere pe energia banilor oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Money Reiki este un sistem de Reiki creat de Stephanie Brail, destinat sa deblocheze energia spirituala a banilor.

Atunci cand esti acordat la energia spirituala a banilor, devii parte a unei miscari menita sa creasca vibratia banilor din intreaga lume. Te aliniezi cu intentie pentru a castiga bani cu integritate, urmand Scopul cel mai Inalt pentru tine. Elimini blocajele energetice care iti provoaca sabotarea energiei banilor si devii mai constient in a manifesta banii in viata ta.

Money Reiki nu este un sistem de imbogatire rapida. Acest sistem ajuta la transformarea energiei banilor de pe planeta si, in plus, te ajuta pe tine personal.

Money Reiki este un sistem nou de Reiki menit sa ajute problemele legate de bani. Money Reiki este legat de problemele spirituale ale banilor. In momentul in care primesti initierea in Money Reiki, incepi sa ridici vibratia banilor. Ai intentia ca vei castiga bani spre binele tau suprem. Elimini blocajele tale energetice legate de bani. Acestea pot fi datorate: karmei, gandirii tale negative, formelor energetice negative, legaminte/ blocaje, etc. Atentie: Money Reiki nu e un sistem prin care in mod automat devii bogat! E destinat cresterii vibratiei banilor si ajutorului tau personal.

Faptul ca iti iei initierea nu inseamna ca se rezolva problemele pe care le ai de la sine. Trebuie sa lucrezi cu energia, trebuie sa faci fapte bune sa-ti cresti dreptul divin in bani, sa-ti schimbi vocabularul si perceptia gresita pe care o ai despre bani. Doar atunci vor veni banii.

Money Reiki, initiere pe energia banilor oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Money Reiki este un tip de Reiki ce lucreaza cu Energia Spirituala a Banilor.Money Reiki -initiere pe energia banilorMoney Reiki se ocupa mai putin de manifestarea abundentei si mai mult de curatarea energiei negative in relatriile cu banii.

Initial, Money Reiki va lucra sa curate problemele si energiile negative din preajma banilor vostrii. Cu cat se curata mai mult energia negativa, cu atat vei atrage elementele Monet Reiki. Money Reiki este facut sa vindece energia banilor – energia voastra personala si cea ancestrala/karmica privitoare la bani.

Energia spirituala a banilor are urmatoarele efecte:

- Ajuta pe fiecare individ sa castige banii optimi pentru binele suprem al lui si al celorlalti

- Incurajeaza utilizarea etica a banilor

- Sustine adevarata abundenta, in care orice om este hranit, imbracat si are un acoperis deasupra capului

- Pune banii la locul lor, unde consumerismul si conceptul de mai mare si mai bun nu iau locul spiritualitatii

- Ajuta institutiile sa evolueze, astfel incat sa lucreze mai mult din inima si mai putin birocratic

Money Reiki se afla aici pentru a-i ajuta pe lucratorii in lumina sa-si castige existenta vindecand oamenii. Tehnica este usor de folosit, iar aplicatiile ei sunt infinite. Sistemul poate schimba viata unora dintre voi.

Money Reiki poate fi folosit la fel de bine si pe obiecte fizice. De exemplu, daca folositi calculatorul pentru a castiga bani, atunci trimiteti Money Reiki calculatorului. Daca va cautati de lucru, puneti semnul pe CV-uri.

Money Reiki este structurat pe 3 nivele:

1. Primul grad cel de Practicant iti schimba optica clasica asupra banilor. Totodata, iti ofera posibilitatea de a creste vibratia banilor pe care ii folosesti. La acest grad veti primi simbolul Dolar $.

2. Gradul de Maestru primesti acces la inca  3 simboluri noi. La acest nivel veti primi simbolurile: Euro, Manifestare, Simbolul pentru curatarea, Piramida Aurie.

3. Grand Master Reiki primesti acces la simbolul Grand Master Reiki.

Simbolurile care se primesc in acest sistem sunt: Dolar $, Euro, simbolul pentru Manifestare, simbolul pentru Afirmatie, simbolul pentru Curatare, Piramida Aurie, Grand Master Reiki.

Fiecare persoana initiata in Money Reiki ajuta la ridicarea vibratiei banilor la nivelul intregii planete. De fiecare data cand folositi aceasta tehnica, veti ridica vibratia banilor.

Daca energia banilor este vindecata, formele-gand negative care plutesc in jurul ei vor fi inlocuite de altele pozitive. Si, cum oamenii interactioneaza cu banii, vor fi atinsi de energia pozitiva si vor fi inspirati sa faca lucruri mai bune cu banii. Astfel, indirect, si alti oameni se vor vindeca de obiceiurile negative in cheltuirea banilor. Pentru ca exista, intr-adevar, multi oameni destul de lacomi si de neinduratori cand vine vorba de obtinerea banilor. Cu cat se ridica mai mult energia ancestrala (karmica) a banilor, cu atat mai mult asemenea oameni vor fi inspirati sa-si traiasca viata la un nivel mai inalt si sa foloseasca banii in numele binelui, nu doar pentru propria imbogatire.

Cum folosim acest sistem:

  • simbolurile le putem desena pe proiectele Reiki
  • simbolurile le putem pune pe cecuri, portofel, banii si cardurile din portofel
  • simbolurile le puteti pune pe facturi, te va ajuta sa iti achiti toate datoriile la termen
  • simbolurile le puteti folosi pentru a va face cutia Money Reiki
  • sa faceti un obiect magnet pentru a atrage banii
  • simbolurile le puteti pune pe calculator daca el va ajuta in munca voastra sa castigati bani
  • pe CV-uri daca va cautati de lucru
  • pe CUI-ul firmei
  • pe contractele pe care le incheiati
  • in flacara unei lumanari verzi pentru a atrage bani etc.
Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Money Reiki

Diploma Money Reiki

Costul initierii in Money Reiki este:

Gradul 1 practicant costa 300 Lei

Maestrie costa 600 Lei

Grand Master costa 600 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul, iar la atingerea gradului de maestru se primeste diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!