noiembrie 19, 2017

Flacara Lavanda a lui Quan Yin, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Flacara Lavanda a lui Quan Yin reprezinta doar o fractiune din spectrul Flacarii Violet a Transformarii. Ea este componenta unei triade energetice provenite din acea flacara (Ametist, Purpuriu si Lavanda).

Toate energiile care au la baza energia Violet au ceva de a face cu transmutarea, transformarea, purificarea si alchimia divina, care se refera la inlaturarea aspectelor nedorite si la transformarea experientelor noastre in lumina.

Zeita Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeitati din traditia budista, cunoscuta si sub numele de Kuan Yin. Ea este intruchiparea bunatatii si a iubirii compasionante. Ca si Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigatele de ajutor ale tuturor.

Quan Yin rezoneaza cu Maria, mama lui Iisus si, in traditia crestina, cu zeita tibetana Tara. Ea a jurat sa ramana in planul terestru, refuzand sa intre in planurile superioare pana cand toate fiintele vii isi vor definitiva propriul proces de iluminare, eliberandu-se astfel de ciclul dureros al nasterii, al mortii si al reincarnarii.

In multe imagini Quan Yin este reprezentata tinand perle de iluminare in mana, sau turnand apa dintr-un vas mic: "Apa vietii". Alte simboluri reprezinta puritatea, transformarea elementelor interioare in calitatile lui Budha. Alta reprezentare este cu cele o mie de brate pentru a ajuta omenirea.

 

Flacara Lavanda a lui Quan Yin

Detalii despre initierea in Flacara Lavanda a lui Quan Yin

Energia lavanda provine de la Zeita Quan Yin, Bodhisattva compasiunii, care a detinut pozitia de chohan al razei Violet inaintea Maestrului Saint Germain. Ea inca actioneaza in Flacara Violet ca si sursa Flacarii Lavanda.

Flacara Lavanda a lui Quan Yin este o versiune mai blanda a Flacarii Violet, cu aspecte legate de ingrijire, care se simte ca o energie cu puternice accente feminine.

Aceasta Flacara indeparteaza cu blandete energiile negative, purificand lent campurile noastre si readucandu-le la starea de echilibru. Ea curata blocajele pe care le-am ridicat impotriva Divinului Feminin ca si rezultat al conditionarilor sociale sau religioase.

Flacara Lavanda ne imbratiseaza si ne vindeca traumele, fiind potrivita pentru cei care au nevoie de Iubirea Mamei.

In vindecare, Flacara Lavanda a lui Quan Yin actioneaza prin a inconjura afectiunea cu un strat de iubire, calauzind-o afara din sistem. Aceasta energie ne invata ca este necesar sa fim blanzi cu noi insine, ca nimic nu se obtine prin abuzul propriei persoane sau adoptand comportamente extreme fata de noi insine.

Quan Yin ne spune: "Fii prezent ACUM si AICI! Tu esti perfect asa cum esti si nu ai nevoie de nimic altceva pentru a fi desavarsit. Tu esti Copil pretios al Divinitatii, asa acum esti." 

Aceasta energie poate fi utilizata in paralel cu Reiki sau oricare alt sistem de vindecare energetica. Este foarte usor sa te conectezi la sursa de energie.

Mantra Quan Yin

Costul initierii in Flacara Lavanda a lui Quan Yin este 336 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru Quan Yin Lavender Flame Reiki Reiki 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!