aprilie 26, 2018

Crystal Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Cristalele au fost folosite de secole ca instrumente pentru vindecarea si cresterea nivelului de constientizare. Fiecare piatra Crystal Reiki este special aleasa pentru frecventele si proprietatile ei specifice.

Desi combinarea Reiki cu utilizarea cristalelor este relativ noua, aceasta ramura a Reiki are potentialul de a transforma nu numai practica curenta a Reiki, ci si lumea noastra.

Chiar si cele mai vechi civilizatii au folosit cristale in cadrul terapiilor de vindecare. Cristalele au fost utilizate pentru a genera energie si pentru a spori comunicarea, precum si ca talismane pentru pace si bunastare.

Utilizarea cristalelor este inclusa in povestirile si traditiile culturale de-a lungul istoriei din intreaga lume. Una dintre legendele cele mai populare asociate cu utilizarea cristalelor este legata de Atlantis, o civilizatie descrisa de Platon in 360 i.en. Se crede ca aceasta civilizatie a folosit cristale si frecventele lor ca parte a tehnologiilor extrem de avansate. Decesul acestei civilizatii a fost asociat cu o utilizare gresita a energiei pamantului si a puterii din cristale, dar unii teoreticieni moderni cred ca o eruptie vulcanica a distrus insula.

Sumerii antici au facut referire la faptul ca aceste cristale au fost folosite in ritualuri, in timp ce vechii egipteni au utilizat cristalele in bijuterii si armuri pentru protectie.

Initiere Crystal Reiki, acordata de maestrul Gabriela Bogdan

Beneficiile Crystal Reiki

Reiki, ca modalitate independenta, este extrem de eficienta chiar si fara utilizarea cristalelor. Un practicant de Crystal Reiki foloseste energia Reiki pentru a crea o stare de prezenta care este concentrata si acceseaza un nivel mai inalt de constiinta.

Sistemul utilizeaza frecventele pamantului si le amplifica prin puterea energiei Reiki. Acordajul Crystal Reiki iti va amplifica capacitatile psihice si energiile vindecatoare. Vei intra in starea de unitate cu Tot-ceea-ce–este.

In timpul acordajului pe nivelul de maestru Crystal Reiki, vei primi simbolurile energiei vietii - care fac parte din mostenirea si cultura Atlantidei. Sunt simboluri identice cu cele folosite in Templele de Vindecare din Atlantida de catre Marii Preoti si Marile Preotese.

Acordajele de maestru in Crystal Reiki vor amplifica energiile vindecatoare.

Simboluri Crystal Reiki

Costul initierii Crystal Reiki este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii Crystal Reiki sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan se primeste manualul, iar la atingerea gradului de maestru se primeste diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Crystal Reiki

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!